Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Arun
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: 115

Külső leírás: Magas, szálkás izomzatú fiatal férfi. Markáns arcvonásait csak még inkább kiemelik jeges, kék szemei, egyenes szemöldöke és szögletes álla. Orra keskeny és egyenes vonalú, ajkai közepesen dúsak és ritkán mosolyognak őszintén. Ám, amikor valaki olyan szerencsés, hogy lássa Arun mosolyát, az úgy érezheti, mintha egy természetfeletti lény mosolyogna rá. Ezüstszürke tincsei születése óta így pompáznak. Ez a hajszín ritkaságszámba megy még a tündék közt is. Ezzel, és szemszínével kitűnik a tömegből. Sem ékszert, sem tetoválást nem visel. Fölösleges cicomának tartja őket. Haját is csak egyszerű lófarokba fogja, ha éppen varázsol; egyébként nem szereti hosszúra hagyni, általában magának vágja, ha már túl nő a lapockáján. A praktikus és kényelmes ruhákat kedveli, amikben könnyű mozogni. Sokszor vezeti le a feszültségét testmozgással, így testfelépítése sportos, az állóképessége kiváló.

Jellem: Forró fejű tünde, mágiával a kezében. Ez nem túl jó kombináció, főleg, ha pont te vagy az, aki felbosszantotta. Nem túl barátságos, sőt szeret hülyére venni másokat. Ami a szívén, az a száján is. Sajnos nem nézi, hogy épp kibe gázol bele, és a tanító mestereinek is vissza szájjal. Őstehetség, és magabiztos. Ez sokakban ellenérzést kelt. Persze van benne némi nagyképűség is, de nincs elszállva magától, egyszerűen csak ismeri a saját képességeit. Nagy potenciál van benne és ezért a mesterei valamivel elnézőbbek vele szemben. Igazából a nagy szájával a saját bizonytalanságát próbálja kompenzálni. A külvilág felé azt mutatja, hogy tojik rá, mit gondolnak róla mások, de nagyon is a lelkére veszi, ha rosszat szólnak róla. Nehezen kezeli az érzelmeit, impulzív, és ez valamelyest a vérében kevergő mágiának is betudható. Önfejű és amit eltervez, azt véghez is viszi, legyen az egy újabb kísérlet egy varázslattal, vagy egy hatalmas csíny az iskola területén. Hiába múlt el már 100 éves, ha valami marhaságot csinálhat, akkor nem gondolkodik a következményeken. Egyébként tud ő kedves is lenni, de nehezen nyílik meg másoknak. Sokszor inkább elvicceli a bizalmas kérdéseket, nem szeret közel engedni magához senkit, mert fél attól, hogy ha megismerik, elhagyják.

Élettörténet: Nem tudni, hogy ki volt az apja, ám a mágusok gyanakodnak rá, hogy egy hatalmas erővel rendelkező tünde, vagy akár egy istenség is lehetett, bár ezt soha nem mondták el neki. Édesanyja hosszú utat tett meg várandósan, hogy a mágusok céhéhez eljusson. Mivel Arun fogantatása körül igen erős mágia lengett, így a születésénél is kellett a mágusok felügyelete. Édesanyja sajnálatos módon belehalt a szülésbe, a teste nem bírta elviselni azt az elemi erőt, amivel fia megáldatott. Arunt így a mágusok nevelték, tanították és zabolázták meg az erejét. Sokszor megdorgálták, mert egészen kisgyermek kora óta imádja a csínyeket és átveréseket. Sok tanítójának keserítette meg az életét. Mivel nagy ereje van, nehezen barátkozott, sok korabeli gyerek félt tőle. Nagyon nehezen tudta kordában tartani a mágiáját és így sokakat elijesztett. Ezért is fél attól, hogy közel engedjen magához bárkit is. Mivel gyakorlatilag a mágusok örökbefogadott fia, sokkal több szabadsága van az iskolában, mint általában a többi diáknak. Több mindent elnéznek neki, de a büntetések, amiket olykor kirónak rá, szigorúbbak, mint amit a többi diákra ki szoktak róni. Mindig árgus szemekkel figyelik Arun ténykedését, mert még ők is félnek attól a nyers, elemi erőtől, ami benne rejlik.

Hobby: Kísérletezés

Foglalkozás: A mágusok iskolájának tanítványa

Extrák: A születésnapja a nyári napéjegyenlőség idejére esik, ilyenkor általában erősebb, mint egyébként. * Szereti az íjászatot és a lovaglást. * Nagyon ügyesen bánik a késekkel. * A kedvenc gyümölcse a dinnye. * Fél attól, hogy egyszer kiderül az igazság az apját illetően. Nem akarja tudni.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. [Pinterest] (http://)

Engedélyezve: 2023. 08. 19.
2023. 08. 19.

Módosítva: 2023. 08. 19. 22:34:46
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).