Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Judas Lone
Kategória: Fantasy
Feltöltő: vicii

Kor: 35

Külső leírás: Jude nagyon magas, majdnem két méteres jelenség. Nagydarab, izmos férfi, aki messze kitűnik a tömegből, legnagyobb sajnálatára. Mindennél jobban szeretne észrevétlen lenni, de ezekkel az adottságokkal az sajnos nagyon nehezen kivitelezhető. A lábai hosszúak és izmosak, csípője keskeny, feneke kemény és formás. A hasfalán a kockák lélegzetelállítóan tónusosak. Az egész teste izmos és szépen kidolgozott, márványból is csak nehezen lehetne szebbet faragni. Karjai erősek és hosszúak, ujjai férfiasan vastagok, a szorításuk pedig mint a satu. Egész lényét átjárja a nyers erő. A vállai szélesek, ezzel csodás deltát kiadva. A bőre pigmenthiányos, egészségtelenül fehér, a vénák kék szálai finoman átütnek rajta. Tele van sebhelyekkel, kisebb-nagyobb forradásokkal, főleg a csuklóin. Ott a bőr teljesen szét van kaszabolva, azon a helyen a forradásoktól a bőre szinte érzéketlenné vált. Nem szereti, ha valaki megbámulja, mindig igyekszik takargatni. Arca kimondottan jóképű, állkapcsa markáns, az álla szögletes. Ajkai vékonyak és haloványak, és mikor csábos mosolyra húzódnak, minden szív megdobban. Legtöbbször megvető kis mosoly ül a szegletükben, amolyan fölényes, rosszindulatú fajta. Orra egyenes ívű. Vékony vágású, mélyen ülő szemei vannak, a színük pedig egészen elképesztő. Mint a sápadt, sárga jáde. A gyér fénynél úgy tűnik, mintha izzanának. Mikor rád vetülnek azok a hűvös szemek, borzongás fut rajtad végig és kellemetlen érzés kerít hatalmába. Szemöldöke vékony, majdnem egyenes vonalú, a színe ragyogó ezüst, akárcsak a haja. Dús, selymes tincseit oldalt és hátul egészen rövidre vágta, felül viszont hosszabb, elöl egészen a szemébe lóg. Jude általában jellegtelen, fekete ruhákat hord, melyek erős kontrasztot alkotnak bőrével és hajával. Inkább a kényelmet és praktikusságot helyezi előtérben. Kivétel nélkül mindig ujjatlan felsőket hord, megjelenésétől pedig elmaradhatatlan hosszú fekete, kopott kabátja, amit feltűrt gallérral szokott viselni. Próbál beleolvadni a tömegbe, nem feltűnést kelteni, ami nem mindig sikerül neki.

Jellem: Jude hideg, fanyar és gúnyos. Talán ez a három szó jellemzi őt leginkább. Alapvetően egy kimondottan nyugodt, csendes ember, akit nagyon nehéz kihozni a sodrából. Nyomás alatt teljesít a legjobban. Távolságtartó és szótlan, kimondottan idegesítik a bőbeszédű emberek. Ő az a fajta, akit a csend tölt fel. Tipikus introvertált személyiség, aki kimondottan élvezi a magányt és lefárasztja a társaság. Másokkal szemben leginkább gúnyos, kissé talán felsőbbrendűen is viselkedik. Nagyképű, kár tagadni, de legalább van mire. A humora egészen fanyar, sokszor csípős, kicsit talán élvez is megalázni másokat. A megbotránkoztató, fekete humor sem áll távol tőle. Nehezen megközelíthető, nehéz belőle kihúzni bármilyen személyes információt. Ugyanígy nem érdeklődik mások iránt, főleg ha munkáról van szó. Megtartja a két lépés távolságot, próbál objektív maradni, számára ez a könnyebben járható út. Ez persze nem mindig sikerül. De akkor is próbál a végletekig uralkodni az érzésein, elfojtja egészen mélyre, ameddig csak tudja. Az idegei kötélből vannak, nagyon nehezen lehet kihozni a sodrából, de ha mégis sikerül, tombolni kezd. Ha elborítja a tudatát a düh, képtelen racionálisan gondolkodni és sokszor meggondolatlan dolgokat csinál, amiket persze utólag megbán. Elragadják az indulatok és nem tudja fékezni magát. Sértődékeny és haragtartó, mint egy gyerek, meglepően nehéz kiengesztelni. Az élete nagy részében az árnyak közt mozog, próbál láthatatlan lenni, nem feltűnést kelteni. De tisztában van a testi adottságaival és előszeretettel ki is használja azokat a saját javára. Örömmel flörtöl bárkivel, ha azzal előnyökhöz juthat, sőt, néha még tovább is merészkedik. Végtére ő sincs fából. Szereti, ha legyezgetik a hiúságát. A komoly kapcsolatokat kerüli, inkább csak futó kalandjai vannak. Alapvetően csak önmagához lojális, mindent és mindenkit fenntartásokkal kezel. Óvatos, próbálja elhatárolni magát másoktól. Előfordul, hogy elfordítja a fejét, ha valakinek segítségre lenne szüksége. A túlélési ösztöne ezt diktálja, hogy mindig csak magát mentse. A szíve pedig, amit eltemetett nagyon mélyre, napról napra egyre jobban porlad.

Élettörténet: Jómódú, szerető családba született. Az apja gazdag üzletember volt, megbecsült a köreiben, az anyja pedig háztartásbeli, akinek az egyetlen feladata az volt, hogy gyönyörű és kívánatos legyen a nap minden percében. Igazi trófea feleség. Kívülről egy nagy, boldog családnak tűntek, de ez csak a látszat volt. Az édesapja rideg, szigorú ember volt, akinek gyorsan eljárt a keze. Az anyja pedig érzelmileg elhanyagolta. Bár a külvilág felé mást mutattak, igazából személyes kudarcuknak tekintették a fiút. Nem illett bele a tökéletes családi idillbe a pigmenthiányos bőrével és hajával, a visszahúzódó, csendes természetével. Már egészen kicsi korától kezdve nagy elvárások elé volt állítva, a szülei a legjobb tanárokat fogadták mellé. Szerették volna, ha felnőtt korában átveszi apjától a céget, a cél érdekében pedig hajlandóak voltak félrefordulni, ha az egyik tanár fegyelmezési célzattal rácsapott a kezére vagy egyéb módon büntette. Nyolc éves volt, mikor öccse született, a család pedig odáig volt a boldogságtól, mert a poronty, vele ellentétben, normálisan nézett ki. Onnantól kezdve a sorsa még rosszabbra fordult. Az öccsét piedesztálra emelték, megengedtek neki mindent, a kisfiú pedig gyorsan rájött, hogyan használja ezt ki. Alapvetően nem volt gonosz gyerek, csak élt a lehetőségekkel, amik körülvették. A kis Richard terrorizálni kezdte a bátyját, és mivel ő volt a tökéletes gyerek, a szülei szemet hunytak mindenféle csínytevés felett. Azonban ha Judas megpróbálta megvédeni magát, sokszor kegyetlen büntetéssel kellett szembenéznie. Talán az érzelmi elhanyagolás, vagy hogy a saját családja fordult ellene, felébresztett benne valamit. Az is lehetséges, hogy mindenképp felszínre tört volna az ereje. Minden esetre egy délután, mikor az öccse olyan erővel vágott hozzá egy játékot, hogy felhorzsolódott a keze, pusztító düh éledt benne. Ösztönösen cselekedett, a tulajdon vére pedig fegyverré vált a kezében, azzal támadt a testvérére. Csúnyán megsebesítette, és mikor a szülei meglátták, mi történt, a feje tetejére fordult mindent. Rettegtek, hogy kitudódik, hogy a családjukban rossz vér született, az apja képtelen lett volna lemosni magáról azt a szégyent. Az anyja pedig egyenesen halálra rémült és undorodott tőle. Eltüntették hát a fiút. Az apja kitagadta, és eltávolították. Egy távoli gyermekotthonba adták, ahol hozzá hasonló képességekkel rendelkező gyerekeket gondoztak. A kegyetlen személyzet brutálisan bántalmazta a társadalom által kivetett gyerekeket. Jude nem volt 13 éves, mikor megszökött onnan. Utcagyerek lett, lopott, csalt és hazudott, hogy túléljen. A mocsokból kapaszkodott fel oda, ahol most van. Hírhedt fejvadász lett belőle egy olyan világban, ahol félnek és megvetik a hasonló képességekkel rendelkezőket.

Hobby: Olvasás.

Foglalkozás: Fejvadász.

Extrák: --- bevallottan biszexuális --- a kabátja belső zsebében mindig akad egy gyűrött zsebkönyv, főleg a nagy klasszikusokat szereti olvasgatni. Az olvasás az egyetlen, ami elfeledteti vele, milyen kegyetlen is a világ --- egy lepusztult kis garzonban lakik egy rossz hírű környéken, de ő meg van elégedve a körülményeivel --- egy olyan világban él, ahol a különleges képességű embereket mutánsoknak hívják. Félnek tőlük és megvetik őket, sokszor üldözik is, ezért bujkálni kényszerülnek --- a képessége, hogy manipulálni tudja a saját vérét, bármilyen fegyverré alakíthatja. Leginkább két hosszú pengét alkot belőlük, amik végigfutnak az alkarja mentén. Ezért visel csak ujjatlan ruhadarabokat, hogy ne akadályozzák a képessége használatában --- ahhoz, hogy használja az erejét, meg kell sebeznie magát. A nadrágszíjára kétoldalt két éles tüske van szegecselve, pont erre a célra. Azokkal szokta megszúrni a csuklóját --- egyszerre hálás az erejéért és gyűlöli azt. Hálás érte, mert emiatt volt képes túlélni, de gyűlöli is, mert nélküle még mindig kényelmes élete lehetne --- gyorsabban gyógyul, mint az átlag, mert képes elállítani a vérzését --- ha megízleli mások vérét, néhány száz méteres hatósugárban képes beazonosítani azokat --- illetve néha emlékbetörések formájában belelát a vér gazdájának életébe. Ezt a képességét nem igazán tudja irányítani, felzaklatja --- van egy kontaktja, akin keresztül elvállalja a megbízásokat --- erős dohányos --- kiváló a közelharcban, viszont a lőfegyverekhez egyáltalán nem ért ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom. (http://)

Engedélyezve: 2022. 01. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).