Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Micah Ivanov
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Silvery

Kor: 16

Külső leírás: Alacsony, vékony testalkatával nem rí ki a tömegből, általában mégis felfigyelnek rá az emberek a porcelánbaba szabályosságú arca és a szokatlanul nagy, kecsesen ívelt, különleges macskaszemei miatt, amik a barna meglepően világos tejcsokoládé árnyalatában tündökölnek. A félhosszú hajtincsei tépetten keretezik a hibátlan arcát, a színük lehetetlenül tökéletes mása a ritka szemszínének. Egyáltalán nem törődik a külsejével, az egyik fülében lévő fekete kő fülbevalót is csak a nővére kedvéért hordja, aki céljául tűzte ki, hogy az öccse akkor is trendi lesz, ha nem érdekli az ilyesmi. Általában a stílusos szereléseit is a nővére válogatja ki, már amikor nem a gimnáziumi egyenruháját hordja. A haját általában csak lustán hátratűzi egy-egy hajtűvel a két oldalon, kivéve mikor rajzol, fest vagy tanul, ilyenkor hajpántot hord, hogy ne zavarják az arcába lógó tincsek. Van egy lány ikertestvére, aki szinte megkülönböztethetetlenül ugyanúgy néz ki, mint ő, csak az ő csokoládébarna haja a derekáig ér. A fülbevalóján kívül az egyetlen ékszer, amit mindig visel egy fekete bőr karkötő egy m&m’s feliratú medállal, ami a saját és a nővére (Mila) nevének első betűinek szójátéka.

Jellem: A kifejezés, ami a legjobban jellemzi minden szempontból az, hogy sodródik az árral. Simulékony, kerüli a konfliktusokat, szeret mindenkinek a képességeihez mérten leginkább a kedvére tenni. Nehezen mond nemet, szinte lelki válságot okoz nála, de tudatosan próbál fejleszteni ezen, nem engedi magát kihasználni. Japánban él külföldiként, így a világos haj- és szemszíne már alapból népszerűvé teszik, de ezt még jobban megdobja a különlegesen szép arca, a kedvessége és az örökösen pozitív hozzáállása. Nem ítélkezik senki felett, és amíg valaki nem tesz ellene, addig a teljes és megrendíthetetlen bizalmát élvezi. Általában vidám és jókedvű, de nem a pörgős, minden lében kanál, hanem csendesebb, visszahúzódóbb módon. Nem szeret a figyelem középpontjában lenni, ettől függetlenül viszonylag sokszor köt ki ott akaratlanul is. Sok barátja van, és nagyon sok időt tölt velük, hiszen ha nincs nyomós oka, nem szokott nemet mondani a meghívásokra, az egyetlen nap, amit mégis mindig szabadon tart, az a vasárnap, ilyenkor bezárkózik a szobájába és hangos zenét üvöltetve alkot valamit, általában rajzol vagy fest, ezek a kedvenc napjai. Szeret bulizni és fiatal kora ellenére nem veti meg az alkoholt sem, amit a kicsi alkatához képest sokkal jobban bír, mint a társai, mindig azzal piszkálják, hogy valószínűleg az ereiben csörgedező orosz vér miatt. Nagyon érzékeny a szagokra és az illatokra, a dohányfüstnek például a szagától is rosszul van, kerüli a dohányos embereket, viszont a kávé, a száradó festék és a görögdinnyés samponja illatért megőrül. A rajzoláson és a festésen kívül semmilyen hobbija nincs, azt csinálja, amit épp hoz az adott nap, és ahova épp elrángatják a barátai. Néha előtérbe kerül a művészlélek énje és hajlamos kicsit elvarázsolt lenni, például ha megszállja az ihlet és eszébe jut valami, amit meg akar festeni vagy rajzolni. Ilyenkor megesik, hogy elbambul, és percekig megszűnik számára a külvilág, a haverjai mindig azzal ugratják, hogy „transzba esik”.

Élettörténet: Az apja egy orosz üzletember, az anyja pedig egy amerikai színésznő. Moszkvában ismerkedtek meg, mikor az anyjának ott volt forgatása, és a köztük kialakult undorítóan tökéletes rózsaszín szerelem azóta is tart. Mikor az anyja terhes lett vele és az ikertestvérével, az apját pedig a munkája Japánba kényszerítette, úgy döntöttek, hogy itt nevelik fel a gyerekeiket. Azóta az anyja nyitott egy kicsi kortárs színházat Tokióban, az apjának pedig már saját cége van. Kényelmesen élnek egy hatalmas lakásban közel a belvároshoz, nagyon könnyű élete van, soha semmiben nem szenvedett hiányt, de ahelyett, hogy ez elkényeztette, ellustította volna, inkább hálássá és még szorgalmasabbá tette. Az álma, hogy elismert illusztrátor legyen, rengeteget rajzol, fest és a digitális művészet sem áll távol tőle. A szülei mindenben támogatják, a hatalmas szobája mintha egy óriási műhely lenne, festőállványokkal, szétdobált félig elhasznált szénceruzákkal, üres és vázlatokkal telefirkantott vásznakkal, rajzlapokkal és a legprofibb digitális rajztáblával és számítógéppel. Még csak tizenhat éves, de már most ő tervezi és rajzolja az anyja színházának minden plakátját, szórólapját és egyéb képanyagait. Hiába van hatalmas parti lakásuk, jakuzzival, szaunával és hatalmas terasszal, szinte soha nem hívja át a barátait, mert a szobája számára olyan, mint egy szentély. Vele ellentétben Mila, a lány ikertestvére rendszeresen tart bulikat, ilyenkor kulcsra zárja a szobáját és tinédzser fiús rendetlenségre hivatkozva nem engedi be az embereket. A szüleik még mindig a rózsaszín ködjükben élnek, sokszor utazgatnak kettesben, valamint van egy másik, kisebb lakásuk is, amit szerelmi fészeknek hívnak, és sok időt töltenek ott, ezzel rengeteg önállóságot adva a fiatal ikerpárnak. Szerencsére nagyon jó a viszonya a nővérével, ő a legjobb barátja is és mindketten elég éretten kezelik az szüleiktől kapott szabadságot.

Hobby: Rajzolás, festés, képszerkesztések, a barátaival lenni

Foglalkozás: Diák

Extrák: A szülei származása miatt anyanyelvi szinten beszél angolul, oroszul és japánul is. *** Semmilyen sportot nem szeret igazán, ezért az állóképessége elég gyenge, amit néha megérez egy egésznapos festés után. Javítani szeretne rajta, de képtelen időt és energiát szánni rá. *** Imád aludni, van egy hatalmas ágya, megmagyarázhatatlanul sok párnával.

Képinfo: Nem az én alkotásom (http://)

Engedélyezve: 2021. 12. 15.

Módosítva: 2021. 12. 11. 22:23:49
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).