Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ramiel
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Silvery

Kor: 67

Külső leírás: A legtöbb angyalhoz hasonlóan ő is fehér hajjal és szárnyakkal született, viszont a többiekkel ellentétben, neki ez nem maradt így. Van egy, az angyalok között sem mindennapi különleges képessége: veszedelmes királykék lángokat tud megidézni, amik képesek a halhatatlanok meggyilkolására is. Ahányszor használja ezt a mágiát, a hajában egy hófehér tincs elsötétül. Még alig lépte át a felnőttkor határát, de a hajának már majdnem a fele éjfekete színben pompázik. Senki nem tudja megmondani, hogy ez mit jelent, vagy, hogy mi történik, ha elfogynak a fehér szálak. A fekete-fehér megjelenését rikítóan élénk drágakőként ékesítik szemei, a természetellenesen kék szempár mélyén mintha maguk a mágikus lángok lobognának. Kár, hogy általában unalmat tükröz a kifejezéstelen tekintet. Többnyire a harcos angyalok hosszú, fehér egyenruháját hordja, kardja markolatának a szemeihez illő kék árnyalata az egyetlen, ami színesíti megjelenését. Nem feltűnően, de vékonyabb, kisebb alkatú, mint társai, hiszen őt nem a kiemelkedő ereje vagy harci képességei miatt választották katonává, hanem a benne rejlő titokzatos mágia miatt. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kapott kiképzést, ereje ugyan nem kiemelkedő, de gyorsaságával pótolja. Ezt segíti az is, hogy két nagy szárny helyett négy kisebb, karcsúbb szárnnyal született, melyek megkönnyítik a fürge helyzetváltoztatást harc közben a földön és a levegőben is.

Jellem: A motiváció teljes hiánya jellemzi. Az ereje miatt olyan útra kényszerítették, amire ő nem vágyott, és meg sem próbálja megtalálni a helyét az életben, amit rá szabtak. A lelke mélyén talán harag van, de a tüzét már rég eltemette a beletörődés és az unalom. Mindig éppen csak annyit tesz, amennyit elvárnak tőle, és csak olyan színvonalon, hogy ne szúrjon szemet a trehánysága. Gyors észjárása és a különleges képessége lehetővé tennék, hogy egyre feljebb és feljebb lépkedjen a ranglétrán, de nem akar. A felelősségmentes és könnyű feladatok mellett elvan a saját unott kis világában. Üldözi a dolgokat, amik kicsit is kizökkentik a mindennapjaiból, attól sem riad vissza, ha emiatt szabályokat kell szegnie. Sőt, kifejezetten élvezi a szabályszegést, tudja, hogy amíg nem lép át egy határt, a mágiája miatt elnézik neki. Túl értékes fegyver. Sokat olvas az emberekről, érdekesnek találja őket, bár igazi örömöt nem lel ebben sem. Néha úgy érzi, hogy irigyli az emberek rövid életét, és a heves lendületet, amivel élik. Nincs rossz viszonyban társaival, de igazán közeli barátja nincs. Az ő feladatuk a Fekete Erőd védelme, ahol az Úr tiltott ereklyéit őrzik. Az ide osztott katonák mindegyike komoly, elhivatott, céltudatos. Mindenki, kivéve ő. A büszkeségét néha zavarja, hogy nála gyengébb és butább angyalok parancsolnak neki, de ez az érzés még sosem kerekedett felül az elhatározáson, hogy nem akar jól teljesíteni egy feladatban, amit sosem kért, és amit megvet.

Élettörténet: Mint az összes angyal, ő is a mennyben született és itt töltötte a gyermekkorát, ami az angyaloknál 50 évet jelent. Egészen fiatal korában fény derült a különleges képességére, a mindent elpusztító kék lángok megidézésére. Ez majdnem az egyik nevelője életébe került. Nem ritka, hogy egyes angyaloknak a szokásos angyali erőkön felül különleges képességeik vannak, de az övére felfigyelt az angyalok tanácsa, hiszen egy olyan fegyver, ami a halhatatlanok életét is képes kioltani. Nagyon kevés ilyen fegyver létezik. Ennek fényében elkülönítették és különleges harci és önfegyelmi kiképzést kapott, hogy az érzelmei ne tegyék közveszélyessé az erejét. A legtöbb angyal választhat, hogy milyen életet szeretne magának, őt ettől megfosztották. Soha nem vonzották a harcok, mégis harcost neveltek belőle. Testben legalábbis, de lélekben nem sikerült nekik. Hiányzik belőle a céltudatosság és a harcosok kitartása. Mikor rájöttek, hogy a hajában szaporodó fekete tincsek az ereje használatával gyarapszanak, megtiltották neki, hogy öncélúan használja, és ez azon kevés szabályok egyike, amiket betart. Nem engedelmességből, hanem félelemből. Ő maga sem tudja, hogy milyen következménnyel járna, ha elfogynának a fehér tincsei, ezért úgy kezeli, mintha a fehér tincsekkel majd a lángok is kihalnának. Jó esetben csak a lángok, de a mágia veszélyes dolog, ki tudja, milyen árat kíván egy képesség, ami halhatatlan életeket olt ki. Még soha nem ölt meg senkit, és nem is szeretné, hogy erre használják az erejét, pedig tudja, hogy ha eljön az idő, erre fogják.

Hobby: Olvasás. Az emberek figyelése.

Foglalkozás: Katona

Extrák: Az angyaloknak tilos túlságosan kötődni az emberi szokásokhoz, így tiltva van az is, hogy emberek által írt regényeket olvassanak. Ő titokban jópárat elolvasott, és szokatlanul élvezte őket. *** A Fekete Erőd egyik szobájának a padlója meg van bűvölve, a bent tartózkodó kívánsága alapján meg tudja mutatni a világ bármelyik pontját. Természetesen a pokolra ez nem igaz, hiszen oda nem juthat be égi mágia. Ezt a szobát szokták használni, hogy ellenőrizzék, felügyeljék a halandók aktuális mozgolódásait. Ramiel titkos hobbija beszökni ide, és emberi játékokat megfigyelni, megtanulni. A kedvence a sakk.

Képinfo: Nem az én alkotásom (http://)

Engedélyezve: 2021. 11. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).