Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Daenis
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Silvery

Kor: 18

Külső leírás: Fiúnak született egy korban, ahol az ő képességével rendelkező fiúk halálra vannak ítélve, ezért női maszk mögé rejtőzve kell élnie életét. A nőknél is szebbnek, nőiesebbnek, gyengédebbnek kell lennie, hogy a gyanú fel se merülhessen társaiban. Mintha a teste tudná, hogy ez túlélésének záloga, alacsony, vékony termetű és gyönyörű porcelánbaba arccal áldotta meg a sors. Ő az udvar gyémántja, a tökéletes hercegnő: visszafogott, elegáns, csendes, alázatos. A lehetetlenül szürke, mély, számító intelligenciáról árulkodó szemekben soha nem tükröződik a haragos vihar, ami lelkében dúl. Derekáig érő haja hófehér, általában királyi származásához méltó fonatokba fűzött gyémántgyöngyök ékesítik. A fehér haj és a világos ezüst szemek árulkodnak a veleszületett mágia típusáról, hiszen csak a pszichotikus erőkkel rendelkezők viselik ezeket a vonásokat. Büszkén hordja mágiája bizonyítékait, hiszen ritka és rettegett képesség. A büszkeség az egyetlen jellemvonás, amit nem kell elrejtenie, hisz ereje és szépsége megkérdőjelezhetetlen. Ritkán mosolyog, akkor is inkább kimérten, udvariasan. Az ajkainak rózsaszínes árnyalata az egyetlen szín, ami megtöri arca érinthetetlen sápadt fehérjét. A jobb fülében van egy apró ezüst karika fülbevaló, mely át van itatva édesanyja illuzionista bűbájával, hogy az arcéleit kicsit finomabbá, a szemeit egy árnyalatnyival nőiesebb megjelenésűvé tegye. Ennyi elég is, hogy egy gyönyörű fiúból egy elbűvölő leányzót csináljon. Az anyjával közös lakosztályuk falain kívül mindig hordja ezt a kis ékszert. Elegáns, többnyire hozzá illő fehér színben pompázó ruháinak szabása kiemeli a vékony derekát, és magas dekoltázsuk egyszerre teszi visszafogottan titokzatossá a megjelenését és rejti el a mellei hiányát.

Jellem: A személyiségét az életkörülményei által okozott kettősség jellemzi. Mióta az eszét tudja, minden nap magára kell öltenie a kötelességtudó hercegnő és az engedelmes gyermek szerepét, főleg apja előtt. El kell kerülnie minden olyan helyzetet, ahol túlzott figyelmet vonna magára, mindezt úgy, hogy egy különleges, ritka mágia lakozik benne, ami már önmagában kiemelte őt kegyetlen apja szemében a többi gyermeke közül. A pszichotikus erőkkel rendelkező mágusok – más néven mentálok – az egyik legkisebb népességű csoport, főleg mióta apja egy jóslat miatt elrendelte az összes férfi nemű mentál kivégzését 20 éve. Az ő életét anyja kiemelkedő illuzionista mágiája és a születése óta tartó hazudozás és színjáték mentette meg. A királyi udvarban szótlanság, megfontoltság jellemzi, hiszen minél kevesebbet beszél, annál kevesebb eséllyel leplezheti le titkait. Az édesanyja az egyetlen ember, aki ismeri az igaz valóját, aki látta a szívében a dühöt és a zsarnok apja iránt érzett gyűlöletet és megvetést. Csak ő tudja azt is, hogy ha nem az élete múlna rajta, egyáltalán nem lenne sem csendes, sem megfontolt típus. Gyermekkora óta nagyon ambiciózus, sok időt fektet abba, hogy az erejét gyakorolja, a módszereit tökéletesítse, attól sem riad vissza, hogy apja katonáit használja kísérleti alanynak. Ironikus módon ezzel nem a haragját, hanem az elismerését vívta ki, hisz apja a saját embertelen hatalomvágyát látta benne. Az apja egy értékes fegyverként tekint rá, a veszélyes szépsége pedig csak hab a tortán. Nagy tervei vannak vele, fogalma sincs róla, hogy azért fejleszti magát ilyen hajthatatlanul, hogy egyszer beteljesíthesse a jóslatot, miszerint ő fogja okozni a bukását. Vágyik a szabadságra és arra, hogy egyszer nyíltan önmaga lehessen.

Élettörténet: Xamore mágusbirodalom kegyetlen királyának, Drannor uralkodónak a hetedik fiaként született. Drannor megrendíthetetlen vasököllel és kielégíthetetlen hatalomvággyal uralta több, mint egy évtizede a birodalmat. A hatalom megszállottá és gyanakvóvá tette őt, és mikor egy látnoki képességekkel rendelkező mágus megjósolta, hogy uralkodásának egy mentál fiú fog véget vetni, ez a megszállottság őrületbe fordult. A férfi nemű mentálokat levadásztatta katonáival, és elrendelte, hogy a jövőben született fiúkat is fel kell áldozni az ő nevében. A tragikus vérfürdő csak az első megnyilvánulása volt őrületének. Minden nemű lázongást és elégedetlenséget újabb mészárlás követett, mígnem a népe elcsendesülve belenyugodott az elnyomás béklyóiba. Hatalmának alapköve a félelem, amit másokban ébreszt, és a titokzatosság, hiszen senki nem tudja, hogy pontosan hányféle és milyen mágiával bír. Aki látta őt az erejét használni, az nem élte túl, hogy elmesélje. Daenis édesanyja, aki csak egy a király sok felesége közül, erős illuzionista mágiával bír, és mikor rájött, hogy egy fiú mentált hozott világra, hogy megmentse férjétől az újszülött gyermeket, mágiájának segítségével mindenkivel elhitette, hogy lánya született. Így alakult, hogy Daenisnek egy női álarc mögött kell élnie életét. Édesanyja a gyermek veszélyes pszichotikus képességeire hivatkozva elérte, hogy fiatal korában minél kevesebbet kelljen érintkeznie a külvilággal. Ezalatt megtanította rá, hogyan legyen a tökéletes hercegnő, hogyan oszlasson el minden kételyt és gyanakvást a nemét illetően. Az apja kiemelkedően erős és rettentő ritka képességei miatt engedékenyebb volt vele. Saját lakosztályuk van édesanyjával, ez az egyetlen hely, ahol Daenis néha önmaga lehet.

Hobby: Önképzés

Foglalkozás: Herceg(nő)

Extrák: A mágusbirodalomban minden ember bizonyos erejű és típusú mágiával rendelkezik. Vannak ritkább és gyakrabban előforduló, passzív és aktív, erősebbnek és gyengébbnek vélt mágia csoportok. A születendő gyermek mágiájának típusa nagyban függ a vérvonaltól, de gyakran történnek véletlenszerű mutációk is, így csak korlátozottan lehet megjósolni a jövendőbeli gyermekek varázserejének csoportját. *** Minden mágiatípust használó csoportnak van egy rövid megnevezése. A pszichotikus erőkkel bíró mágusokat hívják mentáloknak. A mentálok képességei alapvetően a mások fejébe férkőzésen alapszanak, legyen ez egyszerű gondolatolvasás vagy az erősebb mentálok esetében a gyengébbek irányítása, gondolatok, akár hamis emlékek beültetése a fejükbe. Ezek miatt az alattomos képességek miatt a mentálok soha nem voltak igazán kedvelt emberek, viszont annál értékesebb fegyverek. A mentálok védjegye a fehér haj és az ezüst szemek. *** Xamore csak egy a sok mágusbirodalom közül. *** Daenis név jelentése: fehér hajnal

Képinfo: Nem én készítettem a képet (http://)

Engedélyezve: 2021. 10. 20.

Módosítva: 2021. 10. 19. 21:19:40
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).