Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Tito Portátil
Kategória: Yaoi
Feltöltő: vicii

Kor: 23

Külső leírás: Tito úgy 170 centi magas lehet. Alkatra vékony, szálkás izomzatú, nem az az izompacsirta. Sőt, a lehető legtávolabb áll tőle a konditermekben való órákig tartó izzadás... nem, neki csupán a klikkelőizma van túlfejlődve. Hosszú, formás lábai vannak, markolnivaló hátsója, vékony dereka, keskeny vállai és hosszú zongorista ujjai, amikkel meglepő erővel tud markolni. Kellemes, napbarnított bőre van, amit az égvilágon semmi nem csúfít el. Mindig laza, kényelmes ruhákban jár. Szereti a pasztell színű holmikat, főleg a barnát, kéket, zöldet, és a sötétebb árnyalatokat. Ha épp nem otthon van, farmert hord mindenféle idióta feliratú pólókkal, otthon viszont elengedi magát. Melegítőnadrágot húz meg bő pólót, a kényelemre ad, nem pedig a megjelenésre. Továbbá megjelenésétől elmaradhatatlan a jobb karján hordott fekete csuklószorító, amibe egy "like" jelzés van belehímezve. Kimondottan jóképű, helyes srác, és bár az arca férfias, mégis lágy vonású. Apró, hegyes kis áll, vékony, halovány ajkak, pisze orr és nagy, kifejező, csillogó szemek. Szürkés árnyalatban úszó pillantása rendkívül kifejező, tökéletesen ki lehet belőle olvasni az érzelmeit. Olyan, akár egy nyitott könyv, arcáról őszintén sütnek gondolatai, ha akarna sem tudna hazudni. Szemöldöke vékony, szép ívű, haja félhosszú, gesztenyebarna. Természetes esése miatt úgy tűnik, mindig jól fésült, pedig ez közel sem így van. Reggel a nagy kapkodás közben beletúr néhányat, tincsei pedig máris megszokottan állnak. Semmilyen ékszert nem hord, még fülbevalót sem, távol érzi magától ezeket a dolgokat. Egyszerűen képtelen elviselni a testén. Talán az egyetlen dolog, amit megtűr magán, az a jó öreg fejhallgatója, semmi egyéb.

Jellem: Tito nem más, mint egy bohókás fiatal srác. Arcán állandó jelleggel bugyuta vigyor ül, szinte árad belőle a jókedv és az energia. Mindig fel van spannolva, szinte csak pörög - persze csak a reggeli kávé után. Állandó jelleggel vigyorog és nevet, mondhatni ez a lételeme. Sosem tudta elviselni maga körül a komor embereket. Mindig viccelődik, azt lesi, miből csinálhat poént. Egyesek számára ez egy idegesítő tulajdonság, de sokan pont ezt szeretik benne. Szinte képtelen komolyan venni a dolgokat, ha pedig mégis sikerül neki, akkor ott már nagy baj van. Alapjában véve rendkívül intelligens és jó érzéke van a modern technikához. Amiben elektromos áram fut, azt ő biztosan meg tudja bütykölni. Nincs olyan technológia, amit ne tudna kiismerni pár óra alatt. Egy igazi számítógépes zseni. Ezt mutatja az is, hogy laptopja nélkül egy tapodtat se hajlandó mozdulni, mindenhova magával cipeli kis kedvencét, aminek még külön nevet is adott. Néha egész bizarr jelenetek születnek, mikor becézgetve könyörög laptopjának... sokan betegesnek mondják, amiért ennyire oda van a modern technikáért. Annyira bele van szerelmesedve, hogy internet nélkül tulajdonképpen egy napig se húzná. Ezért is legfőbb ellenségei az áramszünetek, szívből gyűlöli őket. Tito annyira a modern technikának él, hogy egyszerűen már nincs ideje randizgatni. Ha pedig csodával határos módon mégis talál magának valakit, az képtelen hosszú távon tolerálni. Ugyanis eddigi partnerei sosem bírták egy hónapnál tovább elviselni azt a tényt, hogy Carolyne és Bernie Tito két legnagyobb szerelme... szóval szerelmi ügyek terén nem nevezném járatosnak, sőt, egészen elveszett. Tanácstalan, mikor ismerkednie kell és egy igazi pirulós, bátortalan kis fiúcska válik belőle. Még az is csoda, hogy egyáltalán el tudta veszteni a szüzességét.

Élettörténet: Tito Spanyolországban született, egy egészen apró kis falucskában. Meghitt gyerekkora volt. A szülei egy hatalmas borászatot üzemeltettek, Tito emlékeiben pedig a mai napig élénken él a hatalmas szőlőföld, az édes gyümölcsillat és a bor jellegzetes íze... édesapja szívből szerette a fiát és születése óta arról álmodozott, hogy a kis Tito majd egy szép napon átveszi a helyét és tovább viszi a családi vállalkozást. Azonban ahogy a gyerek idősödött, úgy vált nyilvánvalóvá, hogy ez soha nem fog megtörténni. Titot ugyanis a borok helyett jobban érdekelte a modern technika és az internet csodái. Általános iskola végére igazi kis kocka vált belőle, aki minden szabadidejét a gép előtt ülve töltötte. Elvarázsolta az az idegen világ, ahol gyakorlatilag az a szó, hogy lehetetlen, nem létezett. Már ekkor megmutatkozott, hogy van tehetsége a dologhoz: mikor számítógépe elromlott, saját maga kezdte javítgatni, bütykölni, fejleszteni. A saját szórakoztatására egyszerű játékokat írt, feltörte az iskola rendszerét, hogy feljavítsa az átlagát. Mire középiskolás lett, egészen belejött. Ő volt a suli ügyeletes kockája, kész hírneve volt. Sikeresen le is érettségizett, viszont a matekon és az informatikán kívül semmiben nem jeleskedett. Programozónak jelentkezett egy külföldi iskolába, és mikor ösztöndíjjal felvették, nála boldogabb ember talán nem is létezett a földön. Azonnal csomagolt és elutazott messzi idegenbe. Az egyetemet másfél év alatt elvégezte, kitűnő eredménnyel. Rögtön ajánlatot kapott egy híres cégnél, ettől pedig boldogabb nem is lehetne. Fiatal kora ellenére már elismert játékfejlesztő. Imádja a munkáját. Jól keres, ennek ellenére egy aprócska garzonban lakik szerény körülmények között, mert a fizetése jó részét hazaküldi a családjának. Szabadidejét a gép előtt ülve tölti, ott érzi magát igazán felszabadultnak.

Hobby: Szörfölés a neten hajnalig, mindenféle idióta játék kipróbálása, számítógépének bütykölése és fejlesztése.

Foglalkozás: Játékfejlesztő

Extrák: --- uke --- az albérlete úgy néz ki, mint egy katasztrófa sújtotta terület, ugyanis állítása szerint takarításra már nem nagyon jut idő... --- általában gyorskaján él, mert nem tud főzni --- imád karaokézni, egész jó hangja is van --- nagyon ijedős --- bevallottan homoszexuális --- anyanyelvi szinten beszél angolul, és még néhány más nyelven, ami az internetről ragadt rá --- ijesztően keveset alszik, általában napi 4-5 órát ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom. (http://)

Engedélyezve: 2021. 09. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).