Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Raphael Jayden
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Aiko Akane

Kor: 24 év

Külső leírás: Keresztnevéhez illően angyali szépségű, bájos, magával ragadó arcú fiatal férfi, amit fizikai megjelenése még ráadásul férfiassá, vonzóvá is teszi. Tipikusan az a hapsi, akire ha ránéz valaki, az az ember kocsonyán lógó szemekkel, bárgyú vigyorral és erőteljes nyálcsorgatással fejezi ki tetszését és szándékait. Valljuk be, ez nem is csoda, tekintve hogy 189 cm-es magasságához kőkemény, kidolgozottan formás és izmos test párosul, amit a kreol bőre, jáde zöld ragadozó szemei és hosszú, selymes fenék alá erő fekete haja csak még jobban kiemel. Ráadásul, ha minden ez nem lenne elég, ott van még a tekinteteket magára vonzó, rosszfiús félmosolya, vagy alsónemű nedvesítő tetoválása, ami majdnem mindenkinek pajkos fantáziájában szerepel, elég csak arra gondolni, hogy kulcscsontjától ágyékáig vezet tekergőzve az izmos, formás mellkason és széles vállakon. Öltözködésében érződik a pénz szag, ami tekintve, hogy általában egyedi tervezésű, divatos ruhadarabokat és kiegészítőket hord nagy részben, nem is csoda. Egyaránt megy a laza atléta verzió, az elegáns ing és az egyszerű garbó is nála, stílusa széles skálán mozog, mégis összetett.

Jellem: Az a típusú férfi, aki tudja, hogy mit és hogyan akar, és általában el is eléri a célját, ez mindegy, hogy munkában vagy magánéletben történik, tekintve, hogy célorientált, ambiciózus és domináns személy. Szeret egyaránt irányítani, de kellő helyzetekben igenis jól tud más árnyékában is lenni és kifejezetten szokta élvezni ezt is. Bár domináns és erős személyiségű, de van egy gyengéd, törődő oldala is, ami kifejezetten arra vár, hogy egy arra méltónak megmutathassa, hogy ő igen is tud szeretni, védelmezni az élete árán is és hogy ő igenis tud és szeret is romantikus is lenni.

Élettörténet: Édesanyja állatklinikát vezetett, édesapja kardiológus, így nem csoda, ha rajta is nagy volt a nyomás, hogy az orvoslás bármely szakágába jelentkezzen és helyezkedjen el. Kitűnő eredményekkel végezte az iskoláit, végül a tovább tanulásnál az állatorvosi egyetemet kezdte el. Éppen a 2. Évfolyammal végzett, amikor balesetben meghalt az édesanyja, amire teljesen kifordult az akkor gyengéd és barátságos Raphael magából, s rossz társaságba keveredett, végül ősszel az egyetemre sem ment vissza, helyette megtalálta az igazi szenvedélyét és most már azzal foglalkozik egy ideje. Az apjával rossz a kapcsolata, őt hibáztatja az anyja haláláért, s annak szeretőjét – most már feleségét -is megveti, ha teheti kerüli őket. Persze, az apja nem akar lemondani egyedüli fiáról, de Raphael hallani sem akar róla, hiába keresi. Egyedül él egy 2 szintes kisebb házban egy jobb, tehetősebb környéken, s bár az állatorvosi pályát ott hagyta, az anyja volt klinikájával rendszeresen foglalkozik.

Hobby: Az anyja állatklinikáján való segédkezés, szórakozás, és bármilyen élvezeti forrás.

Foglalkozás: Tetoválóművész

Extrák: Az apja gyakran küld neki pénzt, amit ő általában vagy eladományoz, vagy a dupláját küldi vissza neki, hogy lássa, ő nem szorul rá más pénzére.***Bár „lezárta” a rossz múltját, azt a két megmaradt, tehetséges barátját a szalonjába foglalkoztatja.***Egy modell ügynökség felfedezte őt, amikor felrakott magáról egy félmeztelen képet, megmutatva a tetoválását egy közösségi oldalon, de hezitál.***Bevallottan homoszexuális, méghozzá aktív fél.

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2021. 05. 08.

Módosítva: 2021. 05. 07. 00:55:52
Módosította: Aiko Akane

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).