Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Liam Peterson
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 30 éves

Külső leírás: Liam magas testalkattal van megáldva, 190 cm magas, kidolgozott izomzattal rendelkezik, ami nagyon sok munkájába és idejébe került. Világos barna haját édesanyjától örökölte, míg gyönyörű világos kék szemét édesapjától. Hugától kapott egy olyan nyakláncot amit nagy becsben tart, nagyon ritkán veszi le. Az öltözéke változó, a kórházban ahol dolgozik általában köpenyt és orvosi nadrágot pólót hord, míg szabadidejében lengébbre veszi a figurát. Bizonyos rendezvényekre, szmokingot fel szokott venni.

Jellem: Amióta eldöntötte, hogy orvos lesz, a hirtelen döntéseknek köszönhetően rövidebb a reakció ideje. Kedves a munkatársaival, amikor megtetszik neki egy lány flörtöl vele, kedveskedik neki, ugyanakkor szívni is tudja az illető vérét. Szerelmi élete tabu mások számára, még a saját anyjának sem beszél erről, hogy most éppen van e valakije avagy sem. Egyedül lakik, szinte sosincs otthon amunkája megköveteli, hogy 0-24 h –ban elérhető legyen. A kevés alvást is megszokta, de ha nem alussza meg az 5 óráját, akkor nagyon undok tud lenni. Azt nem tagadja, hogy a lányok megfordulnak utána, amit ritkán használ ki

Élettörténet: Peterson család Nem Yorkban él, nem a belvárosban, hanem a kertvárosban, édesanyja óvodában dolgozik mint óvónő, édesapja pedig az építőiparban dolgozik, ács. Van egy nővére Carla és egy húga Yesim, akiket a maga módján szeret. A húga 2 éves volt, amikor kórházba került egy súlyos betegség miatt, ez Liamat nagyon megviselte, 6 éves volt, ekkor döntötte el, hogy orvos lesz és segíteni fog mindenkin. Az iskolákban remekelt, tanárai büszkén vitték versenyekre, ahol majdnem mindig első volt. Haverjaival is elment sokszor bandázni. Középiskolai évei alatt megismerte első szerelmét, akit sajnos leukémiás volt. A halála nagyon megérintette, azóta elzárkózik a szerelem fogalmától is. Az orvosi egyetemre elköltözött otthonról kollégiumba, hogy magáról gondoskodjon és ne a a szülei segítségére szoruljon. Elég volt a 2 testvérét anyagilag támogatni. Ő igyekezett minden ösztöndíjat megpályázni, így többet is tanult, ekkor kezdett el edzőterembe is járni, itt ki tudta üríteni az elméjét és végiggondolni mindent. Az orvosi egyetem végeztével, automatikusan felvételt nyert abba a kórházba, amelyikbe be szeretett volna jutni. Szakterülete több ágra bontható, mert párhuzamosan több szakot vett fel, így a végére 3 diplomája lett. 30 éves korára annyi tapasztalattal rendelkezett, ami hihetetlen az ottani orvosoknak is, hogy saját diagnosztikai csoportot fog kapni. Jelenleg nincs ideje az elbeszélgetésekre. A belvárosban biciklivel, olykor autóval is közlekedik. A kórház igazgatója egy nő, vele járt pár hónapig, azóta csak szigorú munka kapcsolat van közöttük.

Hobby: Szeret olvasni, úszni, biciklizni

Foglalkozás: Jelenleg a sürgősségi osztályon van, addig amíg a csapat meglesz.

Extrák: Allergiás a tollra.

Képinfo: Nem az enyém a kép. (http://)

Engedélyezve: 2021. 02. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).