Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Avalan
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Silvery

Kor: 21

Külső leírás: Gyönyörű. Országában a Jégvirág becenevet kapta férfihoz aligha illő érinthetetlen szépsége miatt. A termete átlagos, talán egy kicsit alacsonyabb, vékonyabb, mint hasonló korú társai, de nem kirívóan. Arca szabályos, egy elvétett vonás sincs benne, ami megtörné az áhított szimmetriát, szokatlan, ezüstös szemei mindig tükrözik azt az eleganciát és rangot, amivel csak születni lehet. Haja fagyosan hófehér színe még a jég birodalmában is ritka jelenség, ugyan a legtöbb ember hajszíne világos, de általában keveredik bele egy kis szürke vagy szőke árnyalat. Általában népe stílusának, valamint társadalmi rangjának megfelelő díszes, sokat takaró öltözékeket visel, melyeknek hófehér, ezüstös anyagai kiemelik a szeme és a haja sápadt, téli színvilágát. Ha csupán egy képen látná őt valaki, arca gyengéd vonalai és szépsége miatt akár nőnek is nézhetné, de olyan erős személyisége és kisugárzása van, hogy élőben lehetetlen elvéteni a valódi nemi hovatartozását. Arcán általában nem tükröződnek érzelmei, ritkán mosolyog. A bőre hamvas, akár az érintetlen hólepel, egész testén az egyetlen szépséghiba a bal belső combján egy heg, melyet még gyermek korában szerzett.

Jellem: A túl korán kifejlődő mágiája miatt arra kényszerült, hogy nagyon hamar önfegyelmet és türelmet tanuljon, és ez a kényszer meghatározza egész jellemét. Sosem lehetett igazán gyerek, ezért elhidegült a gyermeki szórakozás örömeitől, a játszadozástól, az élet élvezetétől. Népe alapjellemét alapból is a visszafogottság és a fegyelmezett, átgondolt érzelmek írják le, és mintha ő lenne ezen elvek mintaképe. Érzelmeit ugyan nem éli meg teljes valójukban, de alapvetően kedves szíve van, és nagyon sok dologban lel visszafogott, józan örömöt. Szereti hazája havas tájait, szereti nézni a gyerekek gondtalan játszadozását a hóesésben és beszélgetni a legjobb barátjával. Senkinek, még neki se mondta el soha, hogy ha sok ideig nem használja a mágiáját, a mai napig elveszíti néha felette az uralmat. Ha érzi, hogy közelít ez a pont, vagy ha rossz kedve van valami miatt, bezárkózik a szobájába, és órákig ül a hóesésben. A birodalom népének tagjai mágiájuknak köszönhetően sosem fáznak, hiszen a jég ereje csörgedezik ereikben is. Gyanakszik rá, hogy nem vonzódik a nőkhöz, mert legjobb barátjára, aki gyönyörű és okos lány, sosem tudott ilyen szemmel nézni, de azzal a gondolattal sem tud megbékélni, hogy a férfiak vonzanák, hiszen erre sem volt még példa.

Élettörténet: A Jégbirodalom másodszülött hercegeként már gyermekkora óta különleges neveltetésben részesült, mind történelmi taníttatásban, mind az ereje használatának elsajátításában. Már fiatal korában is látszott, hogy az átlagnál korábban megjelenő, kiemelkedő mágikus képességekkel rendelkezik, de pont ezért nagyon nehéz volt megtanulnia gyerekfejjel kezelni a jég veszélyes erejét. Még nem volt elég önuralma, hogy fegyelmezze az erőket, amivel megáldotta a sors, rendszeresen ébredt arra, hogy egy rémálom után a szobája jégbe van fagyva, ő pedig gyilkosan benyúló jégcsapok csapdájában fekszik. Egy ilyen jégcsap okozta a combján lévő heget is, ami a mai napig csúfítja hibátlan bőrét. A túl hamar megkapott erők miatt kényszerült arra, hogy hamarabb felnőjön, mint a többi gyerek, és elzárta érzelmeit, hogy kordában tudja tartani a testébe zárt zabolázatlan mágiát. Ahogy teltek az évek, és ő idősebb, erősebb lett fejben és lélekben, egyre jobban tudta uralni a kapott erőket, de már annyira hozzászokott, hogy elnyomja az érzelmeit, hogy nem érezte szükségesnek, hogy változtasson ezen. Nagyon ritkán, ha valami miatt elveszíti a fejét, még mindig megesik, hogy elveszíti a kontrollt az ereje felett. Legjobb barátja egy nemesi származású, vele egykorú lány, akit Noarának hívnak, ő az egyetlen, akit valamennyire közel engedett magához. Felnőtt korára az egész birodalom harmadik legerősebb mágia használójává nőtte ki magát, nála csak a saját apja és bátyja, a trónörökös tudja mesteribben uralni a jég akaratát. Bátyján kívül van egy öccse is, akinek ereje eltörpül két bátyja és apjuk mellett.

Hobby: Nézni a hóesést, beszélgetni a legjobb barátjával.

Foglalkozás: Herceg

Extrák: A Jégbirodalomban a kapcsolatok a kölcsönös tiszteleten és a szereteten alapszanak, nem heves, mindent porba döntő érzelmeken. Vérmérsékletükből adódóan ritka náluk a nagy szerelemből született házasság, viszont nagyon komolyan veszik, hogy házasság előtt nem létesítenek senkivel szexuális kapcsolatot. A lenge ruhák, a meztelenség minden fajtája nagyon távol áll tőlük, és az érintések intimitása csakis a házastársak között szokványos, még gyermek és szülő kapcsolatban sem.

Képinfo: Nem én készítettem (http://)

Engedélyezve: 2020. 11. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).