Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hirai Chieko (kitalált)
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Oktatobusz

Kor: 17 éves

Külső leírás: 164 cm magas, sportos testalkatú lány. Lapockáig érő barna haját fonatban, a jobb válla elé vetve, gyakorlás közben a háta mögött, magas copfban viseli. A szeme zöldesbarna, az arca kerek, az álla hegyes. A pillantása fürkész, az érzelmek könnyen meglátszanak az arcán. Ha koncentrál, kidugja a nyelvét, ezt általában nem veszi észre. Szereti a gombamintát; ha nem egyenruhát vagy a Nekoma melegítőjét viseli, gyakran hord gombás pólót.

Jellem: Chieko könnyen találja meg a közös hangot másokkal. Megfigyeli az embereket, így mindig tudja, hogy álljon hozzájuk. Szereti ő megtenni az első lépést, ha közeledik valakihez, mert pánikba esik, ha elveszti a helyzet feletti uralmát. Barátságos, sokat beszél, erősnek és magabiztosnak mutatja magát, hogy a csapata ne csalódjon benne. Többet vállal, mint amennyit képes elviselni, hajlamos túlhajtani magát és megfeledkezni a szükségleteiről. Az utolsó erejéig gyakorol, szorgalmas, segítőkész, de gyengébb, mint amilyennek tűnik. A hozzá közel állókkal közvetlen, nem zavarja a fizikai kontaktus, és nem szégyenlős. Amióta a Nekomába jár, a csapaton kívül senkivel nincs közeli kapcsolata az iskolából. A sérelmeit, gyengeségeit és minden rossz érzését magában tartja, hogy ne okozzon gondot vele másoknak. Hamis képet mutat magáról a szüleinek, emiatt jobban bíznak benne és nagyobb szabadságot adnak neki, mint amit érdemelne. Chieko önálló, talpraesett, de makacs is, és nem szeret segítséget kérni. Gondoskodó, de ha róla akar gondoskodni valaki, megzavarodik. Nehezen kezeli a gyengédséget és a romantikus közeledést. Aktív online életet él, folyton a telefonját nyomkodja és a közösségi oldalakon lóg vagy cseveg. Annyi időt tölt a fiúkkal, amennyit csak tud, mert fél egyedül.

Élettörténet: Chieko a Miyagi prefektúrában született és nőtt fel, egyke. Alsó- majd felső középiskolában is röplabdázott, feladó poszton. A környékbeli iskolákat és a csapatokat jól ismeri. A középiskolai csapatával szoros viszonyt ápolt, emiatt nehéz volt neki, hogy a családja Tokióba (Nerima City) költözött és ott másik iskolába kellett járnia. Másodévesként került a Nekomába. Ott egy darabig nem tudott röplabdázni, mert (ebben az au-ban) nem volt női csapat. Végül összeszedte a bátorságát, hogy megkérje a fiú csapatot, hadd gyakorolhasson velük. Törekedett rá, hogy a fiúk elfogadják és teljesértékű tagként nézzenek rá, akkor is, ha hivatalos meccseken nem léphet velük pályára. Chieko gyakran van egyedül, amíg a szülei dolgoznak, emiatt ő is keveset van otthon. A napjait kitölti a gyakorlás a röpicsapattal és más iskolai utáni tevékenységek.

Hobby: főzős videókat néz és kipróbálja őket otthon, rajzol, filteres szelfiket készít magáról és a vele lévőkről

Foglalkozás: középiskolás, feladó a Nekoma csapatában

Extrák: Haikyuu‼ OC * szülinapja február 11. * ha nem iskolai egyenruhát vagy sportruhát visel, nagyon nőiesen öltözködik és sminkel * fél a sötétben * szereti a csípős ételeket, a dinnyés fagyit és a limonádét * Röpis statok: állóképesség: 4/5 Erő: 3/5 Sebesség: 4/5 Stratégia: 5/5 Technika: 4/5 Ugrás: 3/5 (a saját csapatában, a Nekoma szintjén ennél gyengébb)

Képinfo: A képet én rajzoltam :) Másolni, szerkeszteni, újraposztolni az engedélyem nélkül tilos. (http://)

Engedélyezve: 2019. 09. 29.

Módosítva: 2019. 09. 30. 09:10:32
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).