Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Alexander Jenkins (Alec)
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Réka10

Kor: 36

Külső leírás: Szőke haját praktikusan összefogva hordja, megtanulta a seregben, hogy nem lehet semmi zavaró tényező, ugyanis az életébe kerülhet. Oldalt rövidre nyírva hordja. Arcszőrzete a leszerelés után maradozott meg, mikor már nem volt indoka rendszeresen borotválni. Idősebbnek néz ki, mint amennyi, de a vele történtek rajta hagyták nyomaikat. Gondterheltek és szomorúak szemei, de mikor nevet, csillog a boldogságtól és szarkalábai teljesen más arcot kölcsönöznek neki. A harcmezőn egy robbanás által a levegőbe repült repeszek okozták a sebhelyeit. Nem volt idő és hely rendesen összevarrni, így megmaradt a helye. Plasztikai sebész tudna javítani rajta, de ilyen apróság miatt nem akar kés alá feküdni, és tisztába van vele, hogy egyfajta sármot kölcsönöz neki. Testfelépítése mit sem vesztett a 15 évvel korábbi énjéből, második fénykorát éli. Kiképzés és minden napos edzés segít neki fittnek maradni, sérülése ellenére is. 183 cm magas. Általában bakancsot hord, sötét, nem feltűnő ruhákkal. Nem szereti a mintákat és a márkaneveket a ruhadarabokon. Sem tetoválása, sem piercingje nincs.

Jellem: Határozott, és rendszer szerető. A hadseregben megtanulta kézben tartani a dolgokat, rendszerezni, és figyelemmel kísérni minden mozdulatot. Egész életében ezek hasznosítására készült, így nagyon sok mindent nem is lehet rá mondani. Csak egy volt a sok közül. Nagyon sok érzelem nem jelent számára semmit, ez volt a cél is, hogy öljön. Azt pedig nem lehet, ha sajnálatot, szeretetet, empátiát érez. Remek katona volt, és bár már leszerelték, ezek a tulajdonságok megmaradtak. Csalódott Amerikában, hiszen hiába épült fel, nem folytathatta karrierjét. Rengeteg dühöt és szomorúságot érez emiatt. Küzd, hogy visszaszerezze emberségét, és ezzel együtt küzd a magány, elszigetelőzöttség, és a poszttraumás-stressz ellen. Ugyan is hiába a sérülés volt az indok, hogy nem látták már szívesen a seregben, hanem a sérülésekor elszenvedett lélektani hatások is. Egyszer amikor közel robbant hozzá egy bomba (arcán lévő sebeket ennek köszönheti), másodszor, amikor szétlőtték a térdét. Nem csak a fizikai fájdalmat kellett kibírnia, hanem a gondolatot, élete kétszer is nagyon vészesen a végéhez közeledett. Igyekszik jobb ember lenni, és minden hibát jóvá tenni. Azt akarja, hogy apja, és annak felmenői is büszkék legyenek rá, még ha nem is a harcmezőn fog meghalni.

Élettörténet: Katonagyerek. Apja, nagyapja, dédapja, és még sok-sok felmenője az amerikai hadseregben szolgált. Így mikor kiderült, hogy fiú lesz, megpecsételődött a sorsa. Édesanyja próbálta mindentől védeni, és távol tartani az összes "katonás butaságtól". Alec ezt rendkívül szégyellte, ugyanis minden fiú az apját akarja büszkévé tenni, minden elvárását teljesíteni. 15 éves korában még nagyobb bizonyítási vágy volt benne, ugyanis rájött, hogy meleg. A hadseregben akkor még nem vettek be melegeket, folyamatosan ellenük voltak, és ment a harc a Don't ask, don't tell törvény ellen. Mikor beíratták, és elkezdte a kiképzést, nem csak a többieknek, magának is hazudnia kellett. Így lett ő a legjobb a korosztályában. Hamar kiemelkedett, és apja rendkívül büszke volt rá. 18 éves korára, mielőtt az első bevetése megtörtént volna, édesapja elhunyt. A légierőnél volt, és egy meghibásodott repülőgép miatt másik 2 társával szörnyet halt. Alexander nem ment haza gyászolni, csupán egy levelet írt édesanyjának. Minden megtagadott, és életét a seregnek szentelte. Mindent kiirtott magából, csak egy biorobot volt, egy halálos fegyver, amit előszeretettel használtak. Rengeteget ölt, és csak a bosszúvágy hajtotta, nem gondolkodott semennyit. Csak hálaadásra látogatott haza jó pár éven keresztül. Anyja tudta, hogy nincs minden rendben, sosem beszélt barátokról, barátnőkről, apjáról. Csak csendben ettek, semleges témákról csevegtek. Afganisztánban történt az első balesete, ő még szerencsés volt, társai meghaltak. Gyors felépülés után úgy állapították meg, hogy még alkalmas a további harcra, így Irakba küldték. Nagyon jó munkát végzett ott, elő is léptették. Szárnyaló karrierje véget ért, mikor egy öngyilkos merénylő beszaladt a táborukba és lövöldözni kezdett. Persze nem tudta hova, és azonnal lőni kezdték, így perceken belül meghalt, de sajnos Alec térdét is eltalálta, így haza kellett mennie. Mai napig nem érti, hogyan juthatott be. Itthon megműtötték és fizikoterápia után teljesen rendbe jött, mégsem vették vissza. Azóta egyedül él, édesanyját ugyan úgy ritkán látogatja, hiába kéri fiát menjen haza. Alexander azóta küzd a démonaival, és az elnyomott érzelmeket, gondolatokat próbálja újraéleszteni. Szeretne találni valakit, aki megérti, elviseli, és segít neki.

Hobby: Fegyverei tisztítása, és célba lövés.

Foglalkozás: Veterán katona

Extrák: Senki nem tudja, hogy meleg. Volt pár futó kalandja hazalátogatásakor, de sosem merte felvállalni igazán, és félt a lebukástól. Aktív fél. Szeretne kiképző tiszt lenni, ezért küzd minden nap. Nem jár veteránoknak való pszichoterápiára, nem tudja beismerni, hogy szüksége van rá.

Képinfo: Pinteresről, nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2019. 08. 12.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).