Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Emma Hicks
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 29 éves

Külső leírás: Emma sajnos nem egy vékony testalkatú nő, ugyanis terhessége alatt felszedett jó pár kilót. Gyönyörű kék szemei fájdalmat tükröznek a sok bánat miatt, ami mostanában érte. Haja enyhe padlizsán színűre lett festve, ugyanis változtatni szeretne a külsején.

Jellem: Nagyon kedves és odaadó, ezt a férje ki is használta és megcsalta. Így ennek következtében önbizalom hiányos lett és nem bízik meg senkiben. Egyedül a kislánya tartja benne a lelket. Sajnos enyhe depresszióban is szenved, mert a férje alázza ahol csak lehet. Nagyon nehezen nyílik meg bárkinek is, így az isemrkedései mindig kudarcba fulladnak.

Élettörténet: Emma a Hicks család első szülött gyermeke, nincsen testvére, pedig örült volna neki. Szülei nem voltak tehetősek, édesapja hentes boltot vezet, míg édesanyja tojásokat ad el a piacon, meg csirkét, hatalmas nagy baromfi feldolgozó üzemük van. Emma az iskolákban igyekezett jeles tanuló lenni, amit nehezen ért el. Elvégezte a középiskolát, majd egyetemre ment ahol az álmát szerette volna megvalósítani, állatorvos szeretett volna lenni. Ekkor ismerkedett meg a férjével Gabriellel, szerelem volt első látásra. Az egyetemet abba kellett hagynia, mert várandós lett, kislánya született Viktória, aki betöltötte a 2 éves kort. Egyik este a férje nem érkezett haza, csak másnap reggel, munkára hivatkozott. Míg ő aludt addig Emma megnézte a telefonját és az üzenetek között ott szerepelt a bizonyíték, hogy megcsalta. Amikor ezt szóvátette, felpofozta Emmát, mondván megérdemli mert egy molett nő lett belőle. Itt Emma eldöntötte, hogy elválik férjétől, válópert be is adta, de a férje nem hajlandó aláírni. Nagyon romos élete mellett, igyekszik ismerkedni is, de nagyon sok férfi csak egy éjszakás kalandot akar tőle, amit utál. Jelenleg egy irodában dolgozik asszisztensként. kislánya pedig bölcsibe jár.

Hobby: Kislányával tölti az idejét

Foglalkozás: Irodában dolgozik mint asszisztens

Extrák: Szeretne egy gyerekkönyvet kiadni, egyelőre a fejében van csak meg a történet

Képinfo: Kép csupán illusztráció, nem az enyém. (http://)

Engedélyezve: 2019. 06. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).