Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Charlotte Lavigne
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Barack

Kor: 17 éves

Külső leírás: 165 cm magas, nem az a vékony típus, van combja, popsija, ami eléggé zavarja. Hosszú hát középig érő gesztenye barna haja van, mely mindig loknikban végződik. Világos színű szemével meg tudja babonázni az illetőt, akivel beszélget. Nem szereti a sminket, de a fülbevalókat szereti. Serdülőkort nem igazán szerette, mert a mellei kicsit nagyobbak voltak, a többi osztálytársaihoz képest. Sajnos sokszor csúfolták, emiatt nem is hangsúlyozza ki az idomait.

Jellem: Csendes típus, csak akkor szól, ha kérdezik, vagy belevonják egy beszélgetésbe és olyan a témája. Könnyen barátkozik, de nagyon nehezen bízik meg bárkiben is. Eléggé ragaszkodó típus, ha egyszer elveszíti valaki iránt a bizalmat, onnantól kezdve másképp viselkedik az illetővel. Imád olvasni, főleg szerelmes és erotikus regényeket, amint van alkalma, megy könyvesboltba és vesz új könyveket magának. Fél a sötétben, egyedül nem mer hazamenni este, mert egyszer megtámadták.

Élettörténet: Lavigne család a város szélén lakik, nem dúskálnak a pénzben, de megtudnak élni. Édesapja a rendőrségnél dolgozik mint járőr, édesanyja óvónő az egyik óvodában. Charlottnak van egy ikertestvére aki fiú, 1 perccel idősebb csak nála, őt Arnoldnak hívják. Nagyon jól kijöttek, egészed addig , míg el nem kezdtek kamaszodni. Arnold utálatos lett a húgával, szívatta, mert a suliban szekálták őt, másik osztályba átették testvérét és így jobb lett a helyzet. Az osztálytársai szoktak mesélni különleges történeteket a városról ahol most laknak, miszerint különleges lények élnek közöttük, mint pl.:vérfarkas, vámpír. Még sosem tapasztalta, hogy lennének vagy élnének itt ilyen. lények. Egyik este az iskolából sétált haza, amikor egy férfi megtámadta a nyílt utcán, majdnem megerőszakolta, amikor időben érkezett a segítség. Egy idősebb férfi védte őt meg és kísérte haza Charlottot. Azóta retteg egyedül hazamenni. Szeretné egyszer megtapasztalni, milyen érzés szerelmesnek lenni.

Hobby: Imád olvasni, zenét is szeret hallgatni.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Szeret moziba járni, vásárolni, édesszájú de nagyon. Szeretne egyszer találkozni egy vérfarkassal vagy vámpírral.

Képinfo: A kép nem az enyém. (http://)

Engedélyezve: 2019. 03. 02.
2021. 01. 30.

Módosítva: 2021. 01. 29. 19:36:18
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).