Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Edward Thomson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Réka10

Kor: 19

Külső leírás: Haja rövid, mindig szépen fésülve, hiszi, hogy az első benyomás a legfontosabb, és mi más lenne feltűnőbb az emberen a hajnál? Talán a szeme, amiből mindig komolyság és szomorúság árad. Nagyon helyes fiú, szép arcélekkel. Erős szemöldöke harmonizál hajával és nagyon enyhe borostájával, amit nem hagy ennél hosszabbra. Testalkatán látszik a fizikai munka, magas és szálkás. Ruházata, amikor városban van elegáns, ing, mellény, és néha zakó, de amint lehetősége van, rögtön leveszi. Otthon és a munkához kényelmes gyapjút és pamut ruhát visel.

Jellem: Nagyon komoly és érett fiatalember. Ehhez hozzájárult édesanyja halála és fiatalon városba kerülése. Nagyon sok mindent tanult ott, már csak az emberi kapcsolatok megfigyelésével. Élvezi mások megfigyelését és következtetések levonását, ezáltal hamar kiismeri az embereket, mintha csak egy különleges képessége lenne. Viszont megesik, hogy hibázik, félreismer valakit, ilyenkor nem fél bocsánatot kérni, és beismerni tévedését. Szeret másokat előrébb helyezni mint saját magát, és zavarban érzi magát, ha ő van a középpontban, vagy kap valamit, főleg ha alkalom nélküli ajándékozásra kerül sor. Viselkedésén látszik, hogy nem születési helyén nevelkedett, szeret igazi úriemberként beszélni, írni, lenni; úgy érzi, ezzel tudja megadni a legnagyobb tiszteletet a másiknak. Persze ő sem tökéletes, gyakran túl komolyra veszi a figurát, és nehéz közel kerülni hozzá. Sok mindent látott, hallott, így tudja, hogy nem szabad mindenkiben megbízni, így akaratlanul is, nagyon kevés emberben bízik. Határozott véleménye van, amit egy eszelős érvelés ellenére is nehezen enged, kissé makacs. Egy beszélgetés során sokszor arra lehet figyelmes a partnere, hogy már egy ideje nem tudott megszólalni. Ha egy kézenfekvő témára terelődik a szó, nem lehet lelőni se. Sajnos ilyen társalgás ritkán fordul elő, otthoni környezetben szinte soha.

Élettörténet: 1884-ben született, egy brit kisvárosban, földművelő családba. Mindig szeretett vette körül, és nagyon jó kapcsolatot ápolt a szüleivel. Sajnos egyedüli gyermek a családban, így ő örökli a családi gazdaságot, akár mennyire nem ezt szeretné csinálni. Tudja, hogy apjának fontos ez a vállalkozás, és sikere, meg persze a megélhetőség, ezért nem ellenkezik, és próbálkozik mindent megtanulni. Addig pillanatig amíg még "szabad", minden hasznos és haszontalan tudást magába szeretne szívni; ezért nagy részt Londonban tartózkodik, ahol a feltalálóknak és tudósoknak segít, asszisztál, tanul tőlük. Rengeteget segített neki ez a lehetőség: megismeri a nagyvilágot, az embereket, és elszabadul otthontól. Ugyanis nem minden fenékig tejfel ott sem. Mikor Edward 3 éves volt, édesanyja nehezen, de újra teherbe esett. Mindenki nagyon várta már a kicsit, mindenre fel voltak készülve, de egyetlen egy dologra nem: a szülési kockázatokra. Mai napig nem tudják, mi is lehetett pontosan az ok, de sem az édesanya, sem a kicsi nem maradt életben. Így Edward nem ismerhette meg öccsét, és ketten maradtak édesapjával. Ő nagyon nehezen viselte, és még mindig nem heverte ki ezt a hatalmas veszteséget. A berendezett gyermekszoba ugyan úgy ott van, ahogyan egykor berendezték, senki nem lép be és nyúl a dolgokhoz. Edward mai napig is, minden alkalommal összeszorul gyomorral megy el az ajtó előtt.

Hobby: Rengeteget olvas, minden témából.

Foglalkozás: Tudósokkal való együtt működés, családi gazdaságban való részvétel.

Extrák: Nagyvárosban töltött ideje alatt volt pár futó kapcsolata, egyiket sem érezte igazinak. Hiszi, hogy valahol ott van a lelki-társa, és szeretné megtalálni, és tökéletes családot alapítani vele. Mint szellemi, mint fizikai munkát sem veti meg. Az év nagy részét Londonban tölti, szívesen költözne oda végleg.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. (pinteresten találtam) (http://)

Engedélyezve: 2019. 01. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).