Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jared
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Bedslut

Kor: 104

Külső leírás: Ja, angyal gázmaszkkal, tetkóval és kemény bicepszekkel. A glóriája az atombombák és Csernobil óta cseppfolyósabb és sugárzóbb, mint a többieké, de neki így jobban bejön szóval no para. Nem kell a szerelőhöz vinni. Az egyetlen dolog, ami stimmel, az a hatalmas, nagy szárnyfesztávolságú hófehér szárny. Magas, izmos, karjai erőtől duzzadnak, barna haja mindig kusza, arca komoly, a zöldeskékes szemei legtöbbször ridegek, s tekintetével, mintha az ember velejéig is ellátna. Csak akkor mosolyog, amikor Forfaxxal beszél, akkor sem azért, mert olyan jó poénokat lő neki. A kín. Az emberfeletti kín az, ami elmozdítja felfelé a szája sarkát. Na meg a káröröm miatt is, amit szépen lassan eltanulgat a pokolból szalajtott kutyától. A tetkójával nincs komolyabb baja, annak ellenére, hogy nem ő választotta. A nonfiguratív jelek a bal lapockájától indulnak át a mellkasán a jobb válláig, ott le a karján, majd kézfejéről áttérve a combjára, ott folytatódnak lefelé a lábfejéig. Elég menő, mi? Varázsolni is tud velük. Le a szoknyát meg a gatyát, bizony, meg a szemével is. Neki is ki kell ereszteni a fáradt gőzt néhanapján, nem ő fogadott cölibátust, szóval miért ne? Ruhái sem angyaliak, fehér tóga és trombita meg fehér pelyhecskék és csillámpor helyett az izmos farát kiemelő gatyát helyezi előnybe meg a katonai bakancsot. A felsőruházatot hagyhatjuk, nincs mit szégyellnie, na nem mintha alul bármi probléma is lenne a mérettel.

Jellem: Közelebb áll a sötétséghez, mint társai legtöbbje, hiszen az egyik legsötétebb időben született. Felfogja, néha meg is érti, hogy egyes sötét teremtmények mit miért csinálnak, átérezni is kicsit átérzi. Csábították is sokszor, de neki jó a világosban meg a hideg égben. Nem kell neki a pokol tüzének fénye, a meleg, a jó főzt és a jó társaság ellenére sem. De ez így is van jól, hiszen angyal vagy valami olyasmi akar lenni, de kétségtelenül angyalnak teremtették, még akkor is ha nem egy ma született bárány. Kevés tollas társa akad, aki szorosabb kapcsolatot ápolna vele, nem bánja. Forever alone alkat, maximum egy-két teremtményt tűr maga mellett vagy ők tűrik meg őt. Sok főbűnt nem vet meg, de élvezni már nincs ideje és energiája egyiket sem. Kinek lenne ilyen munkával? Olyan burnoutja van, hogy az iroda patkányok nem tapasztaltak még olyat. Ráférne egy kiadós dugás, hogy kieressze a gőzt vagy kikeféljék belőle a feszkót, de már idejét sem tudja mikor volt utoljára valakivel. Nem impotens, ó dehogy. Ennyire azért nem bünteti a nagyfőnök. Csak ideje nincs arra, hogy bárkivel is a lepedőt gyűrje, pedig lehet kisimultabb pofikája lenne. Így csak folyamatosan morog, kiegyensúlyozatlan, mogorva, hol ideges, hol magába zuhant, de inkább kiakadt és hullafáradt. Ennek ellenére egész jól uralja a mimikáját, csak a szavaival szidja le az eget is a pokolba. A lehető legmocskosabban. Ha már egyszer belekezd, akkor csinálja rendesen, nem? A kötelező rutin gyónáson meg bölcsen hallgat. Szereti az alkoholt, ha már hancúr nincs, hogy az enyhítsen az idegein, emiatt örül, hogy angyal, mert így alkoholista nem lesz. Bár lehet az jobb lenne, mert úgy könnyebben dobná el a kanalat minden problémájának forrása.

Élettörténet: Őrangyal. Ki se néznéd belőle, mi? Ő se magából, ne addódj. Nem is a legjobb, vagy ahogyan azt a halandók képzelik. Volt idő, amikor inkább kinyírta az olyanokat, akiknek a sok szenvedés után megváltás volt a halál, minthogy vigyázzon rájuk. Na ja, ő nem azért jó, mert jónak született egy jó korban, hanem azért mert a fényes oldalon több a juttatás meg a prémium. Amúgy is lefokozták az első és a második világháború után egyszemélyes testőrre valahol a két olajválság között. Kiderült néhány stiklije, aztán meg már nem volt fényes karrier fiatalon. Nem mintha vonzotta volna valaha, hiszen neki van a világon legrosszabb főnöke. Csak nyugit akar, viszont azt bármi áron, de lejjebb már nem csúszhat a ranglétrán, különben a pokolba jut, ahol bizony akad pár „jó akarója”. Na meg azért szorult belé egy csekély angyali lelkiismeret. Csak hogy a nagyérdemű is megnyugodjon, meg a kollégák. Ja, a kollégák, az ájtatos manók. Akarom mondani angyalok. Soha semmi gondjuk, a munka jó, fénylenek, mint a ma létrehozottak, a főnökkel sincs bajuk és abszolút nem értik, amiről néha ő beszél. Eutanázia, abortusz, háborús bűnösök kivégzése, semmi sem tisztán jó, ahogyan semmi sem tisztán rossz és ilyenek. Sőt, egyáltalán nincs olyan, aki felfogná, hogy miről hablatyol, ezért inkább önmagában iszogat. Leginkább azt nem szokták érteni, hogy mi baja a főnökkel. Röviden csak annyit, hogy szar munkaadó, csak annyi. Ja, meg életképtelen hülyéket sóznak a nyakába. Semmi más. Apropó, kicsit hazudtam. Egy kollégája van, aki teljesen megérti és átérzi minden nyűgét. Nem véletlen, pokolból szalajtották, de ki a faszt érdekel ilyen egzisztenciális válság és krízis helyzet közepén? Jól megértik egymást, sírva vígadnak a másik nyomorán és fohászkodnak a pácienseik mielőbbi haláláért. Na meg rúgnak be, de az csak egy kifogás, hátha addig mindenki elpatkol.

Hobby: Forfaxxal pletyizni és inni

Foglalkozás: Őrangyal, de az idegkimerült jobban illene rá.

Extrák: *** Eredetileg háborús áldozatok és katasztrófák áldozatainak volt védőangyala. Nos, azóta lefokozták nem túl angyali gondolataiért és tetteiért. Ha nagyobb gáz van, azért még visszahívják az eredeti munkakörébe, elvégre nem véletlenül lett teremtve. *** A testén lévő nonfiguratív jelekkel alvilági teremtményeket tud előidézni, és kényszeríteni tudja őket, hogy a fényt szolgálják. Utálják is érte lent és ezért nagyon várják, mikor billeg feléjük a hátsójával . *** Corndoggie ölebjének

Képinfo: Akabuka Arts www.deviantart.com (http://)

Engedélyezve: 2018. 09. 08.

Módosítva: 2018. 09. 07. 23:19:34
Módosította: Bedslut

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).