Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Théo Doux
Kategória: Yaoi
Feltöltő: vicii

Kor: 20

Külső leírás: Théo egy édes, angyali fiú. Úgy 170 centi magas, vékony és törékeny. Karcsú és érzéki jelenség, lehetetlen nem felfigyelni a szépségére. Minden mozdulatából árad a kecsesség, finom mozdulatai elbűvölnek mindenkit. Nem túl izmos, a teste inkább puha és ruganyos, de így is pont eléggé kívánni való. Combjai hosszúak, feneke formás és kemény. Dereka keskeny, a vállai kicsit szélesebbek. Karcsú ujjainak pilletoll érintése megborzongat mindenkit. Ahogy tervezés közben a kezében tartott ceruzával lágy vonalakat rajzol, szinte simogatva a papírt, az ember azt kívánja, bár ő lenne a ceruza, amivel dolgozik. A hátán gerince íve szépen kivehető, nyakszirtje és kecses nyakának látványa rendkívül izgató. Az arca helyes, lágy vonású, szinte angyali. Álla apró és hegyes, ajkai teltek és kívánatosak. Orra helyes és fitos, szemöldöke vékony, íves. Nagy, kifejező szemei vannak, színük türkizkék. Olyan, akár egy nyitott könyv, a szemeiből minden kiolvasható, többek között ezért is olyan rossz titoktartó. Mikor rád néz azokkal a gyönyörű szemekkel, mintha a lelked legmélyéig lelátna. Az embert egy kellemetlen érzés keríti hatalmába, mintha meglátná benned a legmocskosabb gondolataidat is. Akaratán kívül könnyen zavarba hoz mindenkit azokkal a csodás szemekkel. Arcát keretező puha fürtjei az álláig érnek. A selymes szálak szinte fésülködés nélkül is megtalálják a helyüket, sosem látni kócosnak, még ébredés után sem. Elég csak beletúrnia a hajába és rendeződnek a tincsei. A színük egészen különleges. Régen ébenfekete haja volt, de az idő múlásával mintha a sötét árnyalat megfakult volna. De hajának színe még így is erős kontrasztot képes világos színű bőrével. Napfény hatására édes szeplők jelennek meg az arcán. Öltözködésében visszafogott, elegáns, sosem lezser. Legtöbbször vászonnadrágot és inget hord, melyek sokszor eltakarják csodás alakját.

Jellem: Théo egy nagyon édes, rendkívül kedves fiú. Arcán mindig bájos mosoly ül, és nem tud elsétálni úgy az ember mellett, hogy ne legyen hozzá egy-két jó szava. Legtöbbször vidám, máskor pedig ábrándos. Sokszor feledkezik a gondolataiba, olyankor pedig teljesen kizárja a külvilágot, meg se hallja, ha szólnak hozzá. Szeret ábrándozni, néha nem pont a legmegfelelőbb pillanatokban. Nagyon hamar fel tud lelkesedni, és olyankor gondolkodás nélkül a munkába vagy a tanulásba veti magát. De pont ugyanilyen könnyű letörni a jókedvét, elég egy rossz szó, és máris maga alatt van. Kissé bipoláris, de ő inkább szereti szenvedélyesnek nevezni magát. Nagyon tud szeretni, és nagyon tud utálni is. Hangulata rendkívül változékony, egy apróságon is teljesen fel tud pörögni, máskor pedig hatalmas problémák felett siklik el megütközés nélkül. Sosem lehet tudni, mire hogyan reagál, egy picit kiismerhetetlen. Napokig képes kattogni valamin, lassan felőrölve magát, máskor pedig egyszerűen lerázza a kritikákat. Az aktuális hangulatától függ. A végletek embere, ha ő érez valamit, akkor azt minden sejtjével érzi. Ha boldog, szinte kicsattan, viszont ha szomorú, szinte depresszióba süllyed. Ebből kifolyólag hamar el is erednek a könnyei, amit kicsit szégyell is, de egyszerűen nem tudja elfojtani a sírást, ha rátör. Olyankor inkább elmenekül, nem szeret mások előtt sírni. Egy dolog számára csak tökéletes vagy abszolút kudarc lehet, a kettő között nem létezik átmenet, éppen ezért saját magával szemben nagy elvárásokat támaszt. Addig igyekszik, míg a tökéleteset nem tudja nyújtani. Kitartó, rettentően, ez a személyiségének alappillére. Szinte már idegesítő, hogy soha semmit nem ad fel, mert ettől másoknak is jobban kell igyekezniük körülötte. Kapcsolata még sosem volt, nem érezte még, milyen a viszonzott szerelem, de nagyon vágyik rá. Egyenlőre még nem volt elég bátorsága, hogy felvállalja a nemi identitását, de dolgozik az ügyön.

Élettörténet: Théot egész életében művészet vette körül. Édesanyja festő, nem annyira felkapott, viszont nagyon produktív. Rengeteg múzeumban és galériában megtalálhatóak a képei. Édesapja restaurátor, főként régi, műemlékké nyilvánított épületeket újít fel, miközben megőrzi azoknak eredeti értékét. A szülei nagy szenvedéllyel viseltetnek a munkájuk iránt, a művészetet pedig előrébb helyezik a pénznél. Sosem voltak jó anyagi körülményeik, bár megpróbáltak mindent megadni egyetlen gyermeküknek. Szerény, visszafogott körülmények között éltek, sokszor akadt anyagi nehézségük, de a szeretet és az összetartás átlendítette őket minden problémán. Megtanították Théonak is, hogy nem minden a pénz, vannak az életben annál sokkal fontosabb dolgok. A kisfiú hamar felismerte, mennyire érdekli az építészet, a szülei pedig örömmel támogatták választott útján. Rengeteg tanulás után felvételt nyert Franciaország egyik legnevesebb egyetemére, ahol építészetet tanul. Nehéz volt elszakadni a családjától és nagyvárosba költöznie, hogy elkezdhesse a tanulmányait. Kicsit magányosnak is érzi magát. Jelenleg harmadéves és rendkívül jó tanuló, az ösztöndíjából képes fizetni egy aprócska garzonlakást is. Miután lediplomázott, mesterképzésen szeretné bővíteni a tudását. Iskola mellett dolgoznia kell, hogy finanszírozni tudja a megélhetését, az ösztöndíj csak a lakás bérlésére elég. Nemrég fel is vették gyakornoknak egy neves céghez, ő pedig rendkívül boldog, hogy a legjobbaktól tanulhat.

Hobby: Olvasás, múzeumok és galériák látogatása, festés.

Foglalkozás: Egyetemista.

Extrák: --- nagyon könnyen zavarba lehet hozni --- homoszexuális, amit eddig még csak a szűk családi köre tud --- fest, de csak hobbiból, a saját maga szórakoztatására. Képei nagyon szépek, többen unszolták már, hogy állítsa ki őket, de elzárkózik az ötlettől --- nagyon művelt fiú, a lexikális tudása lenyűgöző ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2018. 08. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).