Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Puth´lox
Kategória: Fantasy
Feltöltő: XenaRanger

Kor: 173

Külső leírás: Vad tekintetű, aranyló szemű ember-fenevad. Külseje teljesen megegyezik egy emberével. Barna haja van, ami bizonyos fényviszonyokban vörösesen izzó parázshalommá válik a feje tetején. Szemei arany fényben úsznak, ami persze nem éppen szokványos emberi szemszín, bár még soha, senki nem látott ilyen színű íriszt a fajtájabelieken sem. 182 cm magas testalkatával és erős felsőtestével viszont egy átlagos Hústépőnek számít. Fogai is ehhez az életformához alkalmazkodtak; éles szemfogai félelmetesen villognak alkalmakként a rájuk vetődő fényfoszlányokban. Körmei általában hosszabbak, mint az emberférfiakéi, és többnyire hegyesre vannak koptatva a könnyebb vadászat céljából.

Jellem: Elég kegyetlen, hűvös jellem. Groteszk viselkedésmódja azonban csak egy jól berögzött önvédelmi mechanizmus. Nagyon ravasz, ügyesen tudja becserkészni áldozatait, viszont ha ahhoz van kedve, undorítóan „jóindulatú” is tud lenni, és van, hogy gálánsan futni hagyja, az amúgy könnyedén levadászható kiszemeltjét. Tehát elmondhatjuk, hogy eléggé kiszámíthatatlan, hogy mikor mit fog tenni. De a több mint 170 életéve alatt még soha, senkit nem vert át, még akkor sem, ha gyűlölte az illetőt, akinek éppen a szavát adta. Nem beszél túl sokat, jobban mondva nem pocsékolja a szót feleslegesen, főleg nem olyanokra, akik nem érdemlik meg, hogy foglalkozzon velük. De ha van olyan, akit érdemesnek talál rá, akkor gyakorta válaszolgat még az ostoba kérdésekre is. Nem minden embert bánt, nem minden egyes emberre feni a fogát, sőt, vannak olyan esetek is, mikor egyenesen a gyomra is felfordul egy-egy példánytól. Soha nem öl szórakozásból, és nem is játszadozik az ételével. Mondhatjuk, hogy „emberséges”, akit meg akar ölni, azt a leghatékonyabb módon, kínzás nélkül végzi ki. Akit nem akar halálba küldeni, ahhoz egy ujjal sem nyúl ártó szándékkal.

Élettörténet: Az emberek által „Hústépőknek” nevezett faj valódi meghatározása a Laugiss epis, egy húsevő életforma, amik emberszerűek. Családi állapotuk meglehetősen bonyolult. Puth’lox szülei magára hagyták az újszülöttet, és felszívódtak. A fiú nagybátyja szerencsére rátalált, és magához vette. 8 éves koráig nevelte, majd úgy döntött, hogy a megszorult anyagi helyzete miatt végez a gyerekkel és felfalja. Ritka dolog náluk a kannibalizmus, de akadnak, akik nem átallnak efféle szörnyűséget elkövetni. Puth’lox óriási szerencséjére pont a tervezett gyilkosság előtt játék közben beesett egy szennyvízaknába nem messze nagybátyja házától, és amire kikászálódott, rokona már sehol sem volt, valószínűleg azt hitte, a gyerek megneszelte a tervét, és elmenekült, úgyhogy ő is kereket oldott, nehogy a hatóság rátaláljon és lecsukja a tervezett bűncselekmény miatt. A kisfiú így 3 hónapot bolyongott a városban, és e 3 hónap alatt rájött, hogy ő nem ember, hanem más, és életében először elkapott és meggyilkolt egy egyedül homokozó kislányt a játszótéren. Onnantól kezdve teljesen megfordult a világ körülötte. Az emberekben már mást is látott, mint eddig. Csatlakozott egy Hústépő szervezethez, ami a kisebbségnek számító Laugiss episeket karolta fel, és segített nekik elvegyülni, beépülni az emberi társadalomba. Munkába állt, bár még gyerek volt, így az élet hamar keménnyé és ellenállóvá tette. Időközben a politikai helyzet megváltozott. Az emberek kezdtek ráébredni, hogy nem minden az, aminek látszik, és a rejtélyes embereltűnések és halálesetek ellen most már tenni kell valamit, ha mást nem, le kell vadászni a gyilkosokat. Ezért Puth’lox suhanc korára (150 év) úgy döntött, hogy a leleplezés elkerülése végett teljesen beolvad, és ennek egy jó módja, ha elkezd iskolába járni, így megpályázta az egyik egyetem államilag támogatott helyét, és felvételt nyert.

Hobby: Hasbeszédet tanul, hogy a vizsgáit anélkül le tudja tenni, hogy meglátnák a fogait.

Foglalkozás: Egyetemi hallgató

Extrák: Az egyetemen nagyon szótlan és visszafogott, nem mosolyog soha, és a lehető legkevesebbre redukálja azon helyzeteket, mikor meg kell szólalnia, mert ügyel rá, hogy nem szokványos szemfogai ne tűnjenek fel senkinek.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2018. 08. 05.

Módosítva: 2018. 08. 05. 21:27:43
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).