Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ríviai Geralt
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: vicii

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Mint az éjszaka feltűnő lidércek, iszonyatot ébreszt az átlagos emberek szívében, mikor megpillantják sötét alakját. Furcsa, rosszalló borzongás fut végig a halandók gerincén, a gyomruk összeszorul, és a lelke mélyén mindenki érzi, hogy a legjobb, ha messziről elkerülik. A belőle sugárzó erő és magabiztosság a legelszántabbakat is megingatja. Nagyon magas, kicsit több, mint 190 centi, feltűnő jelenség. A teste kecses, ruganyos, ugyanakkor kemény és izmos. Lábai és combjai hosszúak és erősek, a feneke formás és kerek. Csípője keskeny, vonzó kontrasztot alkotva széles vállaival. A hasfala kockás, a karjai pedig vastagok az izmoktól. Széles tenyere és hosszú ujjai mindig biztosan tartják a fegyvert, soha nem remegnek meg. A bőre hófehér, már-már betegesen sápadt, ezért a hosszú évtizedek alatt összegyűjtött sebhelyek még élesebben rajzolódnak ki rajta. Testét megannyi kisebb és nagyobb karcolás borítja, egyenes, pengétől származó sebek, és dorozmás, egyenetlen, különböző bestiák által szaggatott forradások. Ahogy végigsimítod a kezed az egyenetlen bőrfelületen, a teste szinte elárulja, mennyi mindenen mehetett keresztül. A folyton megfeszített, ellazulni nem tudó izmok megannyi csatáról árulkodnak. Egy harcos kemény teste az övé, szívós, sokat látott, és talán épp ettől olyan vonzó. Az arca karakteres, állkapcsa markáns, általában sötét színű borosta borítja. Ajkai éppoly sápadtak, mint a bőre, de teltek és puhák. Orra egyenes vágású, kicsit talán hegyes. Szemei vékonyak, mélyen ülőek, a tekintetétől pedig szinte megfagy az emberben a vér. Pupillája függőleges, szemei pedig sárgák, a sötétben visszatükrözik a fényt, mintha izzanának. Pillantása mindig rideg és ellenséges, sokszor kihívó, de leginkább büszke. Szemöldöke sötét színű, szép ívű. Nem kimondottan jóképű, mégis a legtöbben vonzónak találják. Bal szeménél függőlegesen csúnya, régi vágás húzódik. Vállig érő fürtjei hófehérek, ami miatt messziről kitűnik a tömegből. Öltözködésében mindig egyszerű. Leginkább sötét ruhákat visel, praktikus, könnyű bőrvértet, bőrnadrágot és kesztyűt. És persze mindig magánál hordja két kardját: a szörnyek ellen használt ezüstöt a hátán, az emberek ellen használt acélt pedig a csípőjén.

Jellem: Geralt mindig is híres volt a semlegességéről. Próbálta magát mindig távol tartani a politikától, több-kevesebb sikerrel. Nagyon magabiztos személyiség, aki bízik a képességeiben és a döntéseiben. Nem szokott visszakozni és vállalja a felelősséget a tetteiért, még ha később be is kell látnia, hogy hibázott. Nagyon büszke, talán túlságosan is, ami olykor bajba sodorja. Végtelenül cinikus, humora kissé fanyarkás, szereti nem túl komolyan venni az életet. Kissé talán agresszív jellem, néha kiprovokálja a harcot. Nem titkolja, hogy imád verekedni és imádja a vért is, főleg másokét. Örökké hajszolja a kalandokat, legyenek azok bűnözők, vagy különféle szörnyek lemészárolása. Nem különösebben társasági lény, ha teheti, inkább egyedül utazik és nem keveredik másokkal, ha mégis, nehezen nyílik meg. Nem szeret sokat beszélni, inkább csak csendben hallgat és elemzi a körülötte lévőket. A baleset óta próbálja újra felfedezni önmagát. Kicsit elveszett, bár ezt sosem vallaná be. Elbizonytalanodott, mert nem is tudja, ki is volt ő egykor. Egy része szeretné kideríteni, milyen ember volt, ugyanakkor úgy látja, esélyt kapott arra, hogy más mederbe terelje az életét, más ember legyen. Szigorú és rideg, távolságtartó másokkal, de egy síró asszony vagy gyerek mellett nem tudna elsétálni az utcán. Érzéseit legtöbbször megpróbálja kapzsisággal palástolni, hogy ne teregesse ki a gyengeségeit. Gondolkodás nélkül belevág a legveszélyesebb kalandokba is, szereti próbálgatni a határait. Az éles helyzetekben teljesít a legjobban, az adrenalintól racionálisan és higgadtan gondolkodik, akkor van teljesítménye csúcsán. Többször volt már halálközeli élménye, de ez egyáltalán nem riasztja vissza. Nehezen alakít ki kapcsolatokat, számára kényelmetlen, ha beenged valakit az életébe. A világ tele van veszéllyel, a gyengék pedig nem élik túl. Pont ezért próbálja meg elkerülni a komolyabb kapcsolatokat, mert fél, hogy lassan mindenkit elveszít majd, aki valaha is számított neki. Mikor rádöbben, hogy kötődni kezd, megpróbálja eltaszítani magától az illetőt. Jobban szereti a testi kapcsolatokat, az illékony gyönyört. Nagy szívtipró, akit kinéz magának, azt megszerzi, bármi áron. Nem veti meg az örömlányokat sem. Sok szívet tört már össze élete során, de csak mert nem találta meg azt az egyet, amiért megérné feláldozni a sajátját.

Élettörténet: Geralt egy Visenna nevű varázslónő és egy Korin nevű harcos gyermekeként látta meg a napvilágot. Anyja nem sokkal születése után elvitte őt a witcherek Kaer Morhen nevű erődjébe, hogy ott harcost faragjanak belőle. Már korán megmutatkoztak kivételes képességei, ezért hát fiatalon alávetették a Füvek Próbájának. Mutációk sorozatán esett át, amiknek révén fizikai és mentális képességei radikálisan megugrottak. Reflexei és testi ereje megnövekedett, hallása és látása felerősödött, a sejtjei pedig sokkal hamarabb gyógyulnak mint az átlagos embereké. Nincs szüksége alvásra, csupán napi néhány óra meditációra, hogy visszanyerje fittségét. Akaratereje átlagon felüli, és némi varázserővel is bír. Hamar hírnevet szerzett magának, mikor munkát keresve elvetődött Folttest király udvarába, és levette az átkot annak lányáról. Adda hercegnő vérfertőzésből született gyermek, és mikor ez a titok kitudódott, valaki megátkozta őt, hogy fizessen szülei bűneiért. Geralt hosszú és nehéz küzdelem árán levette az átkot a hercegnőről, ezzel megbecsülést szerezve magának. Geralt híresen semleges, próbálja magát kivonni a politikából, amennyire csak lehet. Megvan a véleménye az emberekről és a másfajúakról is, mindkettőben meglátja a szépséget és a förtelmet is. Nemrég viszont súlyos konfliktusba keveredett, egy csapat elnyomottat próbált megvédeni, mikor majdhogynem halálos sebet kapott. Elvesztette az emlékeit, és mikor magához tért, fogalma sem volt arról, hogy kicsoda. Szépen lassan emléktöredékek jönnek elő, a szörnyekkel és fajokkal kapcsolatos emlékei visszatértek, a nevére is emlékszik, helyekre, emberekre, de a személyiségével kapcsolatban nem sok mindenre. Valószínűleg egy átokkal súlythatják. Napjait azzal tölti, hogy Keszeg nevű lován bolyong a világban, szörnyekre vadászva. Élvezetét leli benne, hogy halomra kaszabolja őket.

Hobby: Szörnyvadászat, kockapóker, örömlányok.

Foglalkozás: Witcher.

Extrák: --- kora ismeretlen, de a mutáció miatt sokkal lassabban öregszik, mint az átlagos emberek. Úgy 100 éves lehet --- minden lovát Keszegnek nevezi el --- a különböző mérgekkel szemben elég ellenálló --- bevallottan biszexuális --- mivel jól teljesített a Füvek Próbáján és jól viselte a mutációkat, még többnek vetették alá. Kevés olyan ma is élő witcher van, akinek ennyit módosítottak a testén --- haja is ebből kifolyólag fehéredett ki --- a másfajúak Gwynnbleidnek nevezik, jelentése Fehér Farkas. Ezt a nevet még a driádoktól kapta --- a Blavikeni Mészárosként is ismerik --- a karakter a The Witcher nevű játéksorozatból származik ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom. (http://)

Engedélyezve: 2018. 07. 09.
2020. 09. 09.

Módosítva: 2020. 09. 07. 23:10:07
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).