Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Bardó (Kitalált)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Jarmyla

Kor: 18 év

Külső leírás: Sötét hajszín, világos bőr és világos tekintet. Világos bőrét szinte azonnal megkapja a Nap. Viszonylag átlagos termetűnek mondható a maga 178 centijével, bár a legtöbbször átlát a tömeg felett. Szinte mindig körülötte császkál egy nagy ordas, mit ő érzékel valódinak. Valójában egy szellem, ki akár az élete árán is megvédené gazdáját.

Jellem: Bardó zárkózott és visszafogott jelenség. Szinte mindig bátran néz a holnapba és másokra, mélyen mindent átgondol és érez. Jobban törődik szeretteivel, mint azt bárki gondolná. Egyik nagy hibája az, hogy fájdalmát és sérelmét képes elrejteni a világ elől, de dühét nem... különösen akkor nem, mikor a szeretteit támadják vagy elárulják a bizalmát. Haragja nagyon erőteljes. Igen intelligens és nem kertelős típus. Nem szívbajos, hogy az emberek, vagy egyéb lények, szemébe mondja gondolatait és véleményét, még ha nyersen is teszi ezt. Noha igen csendes jelenség, vannak mély gondolatai, amiket nem oszt meg akárkivel, mivel. Ez familiárisáról nem mondható el. Mindent tud gazdájáról, de semmit nem ad ki róla, ha az életébe is kerülne.

Élettörténet: Bardót a szülei hamar magára hagyták, ugyanis egy balul elsült vadászat után nem tértek haza. A fiút a klán vette magához, ahol kiképezték vívásra és ökölharcra. A fiú elég hamar barátok nélkül maradt, hisz mindenki félt familiárisától. Bár a szellem is barátságos, csak Bardó érzékeli valósnak. Másnak csak egy farkas alakú köd, amely nem hagyja el túl messzire a fiút.

Hobby: Séta az éjszakában, Játék Bardolf-fal

Foglalkozás: Diák (Szellemvadász)

Extrák: Bardó egy családi kirándulás alkalmával talált egy farkaskölyök szellemett az erdőben. Rejtett képessége akkor mutatkozott meg, ugyanis a fiú és a farkaskölyök elméje összeforrt. Bardó képes telepátiával kommunikálni a farkassal, ahogy az is vele. Megtanult vívni, amit mesteri szinten teljesít. Familiárisa Bardolf névre hallgat. Farkasa ugyan úgy képes sebeket ejteni valós lényeken, ahogy asztrálisokon is. Egy régi recept alapján Bardó gyakran süt sütit, amit Holdsütire keresztelt, ezt a finomságot használja jutalom falatnak és néha ő is rágcsál belőle.

Képinfo: Képet a Google keresőben találtam. Nem saját készítésű. (http://)

Engedélyezve: 2018. 06. 01.

Módosítva: 2018. 05. 31. 07:41:44
Módosította: Jarmyla

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).