Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Héra
Kategória: Fantasy
Feltöltő: XenaRanger

Kor: 23

Külső leírás: Acélszürke, mell alá érő haja van, amit bal oldalt gyakran többsávosan befon, frufruszerű hajtincseit pedig a jobb oldalt bekötött szemére nevelte az évek során, így a sérült íriszén áthaladó textilanyag félig mindig takarásban van. Szemei kékek, legalábbis az egyik, a másik már elvesztette ragyogó színét, és piszkosfehérre színeződött egy háborúban szerzett sérülés miatt. Alakja karcsú és erős, a folytonos harcok és igénybevételek miatt esély sincs rá, hogy fölszedjen pár dekát. Gyakran látni saját keze által kovácsolt páncéljában, de ’szélcsendes’ (=háborúmentes) napokon inkább állatbőr ruháiban jár-kel. Hangja kellemes orgánumú, bár ezt kevesen tudják, mert legtöbbször olyan árnyalatát hallják, ami inkább félelmetes, sem mint vonzó. Bőre szép, de nem kifejezetten puha vagy bársonyos, mivel nincs ideje szépségápolással foglalkozni. Amúgy sincs nagyon értelme szerinte, hisz folyton vágásokat vagy égési horzsolásokat szerez, és azt nemigen hozza rendbe holmi aloé balzsam.

Jellem: Világéletében háttérbe kellett, hogy szorítsa az érzéseit, mert sem ideje nem volt a kimutatásukra, sem tehetsége. Ez nem azt jelenti, hogy könyörtelen lenne, vagy kőszívű, mert gyakran tapasztalhatók felőle apró kis kedvességek, de alapjáraton valóban nem éppen „első látásra angyal” típus. A férfiakat gyakorta rendreutasítja, mikor katonai szerepet tölt be, de mikor civilben jár-kel, elnézi az esteleges ostobaságaikat. Matriarchális társadalomban él törzsében, és lélekben már készül, hogy átvegye nagyanyja helyét a vezetői széken. Többnyire nyugodt, de ha valami nagyon nem stimmel, olyan brutális erővel lép fel a megoldás érdekében, hogy gyakran a legvakmerőbb katonákban is megdermed a vér.

Élettörténet: Az anyja három éve betegeskedik, állapota súlyos, és már csak hónapjai vannak hátra. Nincs gyógymód a kórra, ami felemészti, ezért sem őrá vár az uralkodás, ha a mátriárka elhuny, hanem ugorva egyet az öröklési sorrenden egyértelműen a lányára száll. Héra apja katona, de mással nem is foglalkozik. Bár ott él a törzsben, nem hajlandó tudomást venni a beteg feleségéről, jobban mondva a beteg nőről, akit 23 éve elcsábított, és a már felnőtté ért lányáról. Héra háborús utasításait szó nélkül végrehajtja, de apai kötelezettségeit esze ágában sincs teljesíteni. A lány már megszokta a születése óta tartó háborús helyzetet, így rutinosan harcol nap mint nap. Szereti az anyját, nagymamáját pedig tiszteli, és lélekben már 5 éve készül a súlyos vezetői szerep lelki és fizikai terheinek elhordására. A jelenlegi helyzeten kívül nem létezik számára más, mondhatni egy dobozban él, ahol a törzse háborúzik egy másik törzzsel, és ennyi a világ. A férfiakat lenézi és undorítónak tartja őket, valószínűleg az apja viselkedése miatt. Úgy véli semmire sem jók az öldöklés és a nők termékennyé tétele kivételével. Héra szerint ez utóbbi csak akkor pozitívum, ha a végeredmény nem egy újabb hím egyed.

Hobby: Fegyver illetve páncélkovácsolás.

Foglalkozás: Harcos, "trónvárományos"

Extrák: Senkinek sem mondja, de kedveli az ásványokat, és gyakorta szed ki ilyen köveket a legyőzött ellenséges katonák elhagyott felszereléseiből, ha éppen olyanra akad, amiben van efféle kristály.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2018. 06. 07.

Módosítva: 2018. 06. 07. 13:50:34
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).