Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Yasaeng Yeou
Kategória: Fantasy
Feltöltő: vicii

Kor: 27

Külső leírás: Káprázatos, furcsa jelenésként lehetne őt a legjobban leírni. Kecses, elegáns és gyönyörű. Mint egy életre kelt porcelánbaba, minden porcikája szinte tökéletes. Átlagos magasságú, kicsit több, mint 170 centi. Vékony és izmos, de nem túl szálkás, kicsit talán nőies alkata van. Hosszú combjai vonzzák a tekintetet, formás, kerek feneke rendkívül vonzó. Férfiként is szép, lágy vonásai vannak. A bőre hófehér, és nagyon érzékeny, rögtön minden meglátszik rajta. Ha megütik vagy megszorítják, rögtön kék-zöld foltok keletkeznek rajta. A körmeit előszeretettel festi feketére vagy sötétkékre, és sokszor a szemeit is kihúzza szemceruzával, hogy kiemelje őket. Na és persze hogy megbotránkoztasson másokat. Állkapcsa markáns, mégis lágy vonású, pici, hegyes álla akár még aranyossá is tehetné a vonásait. Ajkai halványak, de csodásan teltek, szinte megbabonázzák az embert. Orra formás. Szemei vékony mandulavágásúak, a szempillái pedig olyan igézően hosszúak, hogy árnyékot vetnek az arcára. Tekintete megbabonáz, ahogy belenézel azokba a világoskék, szinte türkiz szemekbe, mintha magukba szippantanának. Ritkán látni ilyen kifejező szemeket. Akár a nyitott könyv, minden kiolvasható belőle. Ahogy rád siklik a pillantása és lassan végigmustrál, minden porcikád egyszeriben bizseregni kezd. Mindenki zavarba szokott jönni a gyönyörű szempártól. Mindenkit le tud venni a lábáról egyetlen pillantásával, ez a legjobb fegyvere, és előszeretettel használja. Sokszor karikásak és véreresek a szemei, amik rontják kissé a összhatást, de korrektorral és szemcseppekkel próbál javítani a megjelenésén. Szemöldöke vékony, íves. A haja dús, mindig kicsit kócos hatást kelt. Mélyfekete árnyalatú, selymes fürtjei tökéletes kontrasztban vannak hófehér bőrével. Szereti az ékszereket, van két ezüstkarika a jobb fülében. Sokszor hord láncokat és gyűrűket, mindig csak ezüstöt, mert az passzol a legjobban a megjelenéséhez. Öltözködésében a feketét és a fehéret részesíti előnyben, imádja az éles kontrasztokat. Szeret szűk, testhez simuló holmikat hordani, hogy megmutassa mindenkinek tökéletes alakját, ugyanakkor egyszerűen öltözködik. Sosem szerette a túl csicsás dolgokat. Ennek ellenére mégis mindig elegáns és ápolt.

Jellem: Yeou egyszerű a maga nemében, nem egy túl komplikált jellem, könnyű megfejteni. Egyik jó tulajdonságainak egyike, hogy könnyen alkalmazkodik másokhoz. Jó érzéke van, hogy kitalálja, kinek mire van szüksége, mikor kell csendben maradnia vagy mikor terelje el a témát. Szinte megérzi a körülötte lévő emberek érzelmeit, könnyen rá tud hangolódni mindenkire. Meglepően empatikus tud lenni, elszomorítja, ha valaki szenved körülötte. Ennek ellenére viszont lelkiismeret furdalás nélkül használ ki másokat. Elég önző személyiség, és ezt nem is titkolja. Anyagias, mindennél jobban szereti a luxust és a kényelmet, és nehezen viseli, ha ezt megvonják tőle. Az ő meglátása szerint a szépségét és a társaságát busásan meg kell fizetni. Könnyedén tud az embereknek egy vonzó, szimpatikus arcot mutatni. Mindenkinek olyat, ami a legjobban tetszhet. Piszkos jó színész, de túl sokáig nem tudja fent tartani az álcát, mert túlságosan kimeríti. Próbálja titkolni, de elég érzékeny, sokáig emlékszik rá, ha beletaposnak a lelkébe. Meg sem próbálja titkolni, ha valami nem tetszik neki. Szomorúságát a legtöbbször dühvel próbálja palástolni. Könnyen dühbe gurul, olyankor pedig dúl-fúl, egészen kipirosodik. Csapkod, hangosan káromkodik, és válogatott sértéseket vág minden körülötte tartózkodóhoz. Dühe a legtöbb esetben könnyekkel végződik, ami végtelenül dühíti. Szeretne sokkal jobban uralkodni az érzelmein, és szégyenli hogy olyan könnyen elborítják az indulatok. Ilyenkor jobb inkább egyedül hagyni és megvárni, hogy lehiggadjon. A humora egész szarkasztikus, sokszor már szinte sértő. Pimasz megjegyzéseivel könnyen fel tud húzni másokat, szinte élvezi, hogy kitapogassa mások leggyengébb és legérzékenyebb pontjait. Elég lusta, nem szeret dolgozni, ebből kifolyólag pedig rehány is. Erős dohányos, és sokszor él tudatmódosító szerekkel is. A cigitől azonnal lenyugszik, a frusztráló élethelyzetekből pedig a drogokba és az alkoholba menekül. Néha szinte mintha keresné a konfliktusokat. Elég önpusztító életmódot folytat, amiről esze ágában sincs letenni. Néha örlődik a benne lakozó jóság és az önző önfenntartó mechanizmusa között. Legtöbbször persze az utóbbi előnyére dönt. Az ijesztő helyzeteket meglepő nyugalommal kezeli, vészhelyzetben hirtelen józanodik. Higgadtan végig tudja gondolni a dolgokat és nem pánikol. Összességében Yeou egy önző dög, akiben viszont mélyen még mindig ott lapul az emberi jóság.

Élettörténet: Yeou koreai származású. Nagyon fegyelmezett, hagyományörző családból származik. Anyja háztartásbeli volt, apja pedig egy kis könyvelőirodában dolgozott. Nem voltak jómódúak, de nem is nélkülöztek. Négy másik testvér mellett nőtt fel, ő volt a középső a családban. Nagy szigorban nevelkedtek, nem volt idegen számukra a verés. Apjuk hitt a régi értékrendben, és annak megfelelően fegyelmezett. Mindegyik gyermekét a tanulásra ösztönözte, lányainak korán férjet keresett. Yeou sosem volt kiemelkedő a társai közül, nem voltak olyan jó jegyei, mint idősebb testvéreinek, ezért az apja számára nagy csalódást jelentett. Egy-egy rossz jegy után külön verést kapott, az édesapja remélte, hogy ezzel szorgalomra ösztönzi, de pont az ellenkezője. Bentlakásos iskolába küldték, távol a családtól pedig teljesen felszabadult. A maga ura lehetett, az érzés pedig a hatalmába kerítette. 16 éves volt, mikor kibukott az iskolából, de nem mert hazamenni. Munkát keresett magának, kibérelt egy kis szobát és szabadon éldegélt. Éppcsak nagykorú lett, mikor felfedezte egy fotós és a modell karrier irányába terelgette. A pályája hamar felívelt, elhagyta Koreát és először Európába, majd Amerikába költözött. A siker és a pénz teljesen megbabonázta, hamarosan megismerkedett az alkohollal és a drogokkal. Tékozolta a pénzt, nagy lábon élt. Egyre többet és többet akart, de rájött, hogy a saját erejéből nem fogja elérni azt a luxust, amire vágyakozott. Kapott egy furcsa ajánlatot, amit kis gondolkodás után el is fogadott. Egy iparmágnás szeretője lett. Rendezvényeken jelent meg vele, nyaralásokon szórakoztatta és egyéb mocskos igényeit elégítette ki, cserébe kapott egy saját lakást és az egész élete finanszírozva lett. Azóta már több gazdag emberrel volt hasonló kapcsolata, jelenleg egy nagynevű politikus mellett van. Élvezi az életet, nagy lábon él, és próbál nem a családjára és az apjára gondolni. Retteg, mit gondolhat róla a családja, ezzel kapcsolatban homokba dugja a fejét.

Hobby: Alvás minden mennyiségben.

Foglalkozás: Sugar boy.

Extrák: --- bevallottan homoszexuális --- igazi csábító dög tud lenni --- elég perverz --- imádja az édességet ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, alkotója: valleyhu. (http://)

Engedélyezve: 2018. 05. 19.
2020. 10. 02.

Módosítva: 2020. 10. 01. 22:14:32
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).