Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dr. John Hudson
Kategória: Fantasy
Feltöltő: narcisz

Kor: 32 éves

Külső leírás: Isten tökéletesre alkotott teremtménye. Azt hiszem így képzeljük el az angyalokat. Persze John a legkevésbé sem nevezhető angyalnak. Hibátlan minden szempontból. tokéletes enyhén markáns mégis finom arcvonásai, hihetetlenül kék szemei és hozzá az elengedhetetlen szőke selymes haj. A telt élénkpiros ajkak már csak plusz adottságként tökéletesítik az amúgy is hibátlan férfit. 190 cm magasságához egy ideális 90 kg szikár izomzat párosul. Széles vállai keskeny dereka szintén tökéletes geometriai formát és arányos testfelépítést biztosít számára. Enyhén napbarnított makulátlan bőrét a nők is megirigylik. A leg bosszantóbb az egészben, hogy ezért nem tesz különösebben semmit. Nem egy piperkőc aki folyton kenceficézi magát. Odafigyel a testi higiéniára, de semmi különös, csak amit az álmunkája megkövetel. Mozgása akár egy leopárdé. Kecses és halk, látványosan kiszámíthatatlan mintha mindig készen állna ha hirtelen kell reagálni valamire. Tekintetéből is ez sugárzik. Alapöltözete leginkább az öltöny, természetesen mindig a legdrágább és leg divatosabb,amit nem boltban vásárol hanem külön szabóval varrat. A divatos elegáns küllem ellenére sosem kirívó vagy extrém. A ruhatárából egy komplett háromórás divatbemutató azért összejönne. Ennek ellenére nem egy öltönyimádó, csak a munkája megköveteli és persze baromságnak tartja a mondást, hogy nem a ruha teszi az embert. Az ő köreiben bizony ez nincs így. Alapvetően ha adsz magadra és elég intelligens vagy hogy eladd magad a többi már nem is fog számítani. Csúnya kifejezéssel élve a szar is lehet gusztusos egy jó tálalásban.

Jellem: A vonzó külső, egy roppant vonzó személyiséget takar. Egész pontosan egy vonzó személyiséget mutat, hisz biztos nem úgy mutatkozik be: „ Jó napot Dr. John Hudson emberjogi ügyvéd és gyilkos. Ma önért jöttem.” Elég életképtelen ötletnek hangzik. Kell neki az álca, hogy képes legyen mozogni a világban mint bárki más. Vagyis igen kifinomult és udvarias, jó társaság. Nem agresszív vagy hirtelen haragú. Fát lehetne hasogatni a hátán. Az a típus aki mindig tudja mikor mit mondjon. Ennek ellenére egy igazi hidegvérű gyilkos. Nem hatja meg a könyörgés vagy bármi amit a legtöbben megkísérelnek mikor már tudják nincs menekvés. Nem megvesztegethető vagy lekenyerezhető. Ha valamit elvállal azt teljesíti bármi áron. Olyan persze már előfordult, hogy miután teljesített egy megbízást a megbízót is kiiktatta az áldozata kérésére, akivel halála előtt megegyezett. Természetesen méltányos fizetség fejében. Nem Hűséges senkihez és semmihez, csak önmagához. Emberjogi ügyvédként mégis képes empátiát és együttérzést mutatni bárkivel szemben. Kapcsolatai szerelmi élete nem igazán van, maximum egyéjszakás kalandok ha a testi vágyai elhatalmasodnak rajta, de az hogy valakit beengedjen az életébe elképzelhetetlen számára. Mindent összevetve bonyolult személyiség ő, hisz kettős életet él amik szöges ellentétben állnak egymással. Egyesek rossz embernek neveznék őt, de ő nem tartja magát annak. Rossz embereket öl meg rossz emberek kérésére akik előbb utóbb vagy az ő keze vagy más hozzá hasonlók keze által fog meghalni

Élettörténet: Nem volt kifejezetten szokványos gyerekkora, de nem is feltétlenül tért el a legtöbbek életétől. Gyerekként a szülei elváltak és pár hétre rá édesapját meggyilkolták a saját otthonában. Édesanyja később újra házasodott egy olyan férfihez ment aki folyton verte őt. Nem agyba főbe de bizony nem volt mindegy még az sem hogyan rakja le a cipőjét mikor belép az ajtón. Talán innen alakult ki nála a tisztaságmánia és, hogy egy porszemet sem tűr meg az otthonában. De maradjunk csak a gyerekkoránál, ami nagyban befolyásolta életét. Mint azt említettem az apját megölték, akit nagyon szeretett és tisztelt. Ellenben az új apuka nem bizonyult egy tökéletes példaképnek, mégis tőle volt kénytelen tanulni. Elit kommandósként értett a fegyverekhez és a közelharchoz. Idővel John rájött, hogy a nevelőapja agresszióját hogyan fordítsa át, hogy inkább tanítani akarja mintsem a padlóra pofozni. Persze gyűlölte és csak kihasználta a saját érdekei javára. Ezek után már nem érdekelte, ha a férfi megütötte vagy kiabált vele, csak az számított, hogy minél nagyobb tudást halmozzon fel, mind otthon mind az iskolában. Elkezdett tanulni az amúgy közepesen teljesítő srácból pár hónap alatt osztályelsővé nőtte ki magát. Egyetemre ment joghallgatóként ahol szintén kiválóan teljesített, majd specializálta magát emberjogi ügyvédként, hogy minél többet megtudhasson az emberek természetéről, arról hogy hogyan maradjon meg azon a keskeny ösvényen ami még megengedett és amin keresztül már megfoghatóvá válik. Mikor már kellő anyagi háttérrel és kellő tudással rendelkezett felkutatta igazi apja gyilkosát és megölte. Intézte mind ezt úgy, hogy a nevelőapjára terelődjön a gyanú, akit szándékos emberölésért Texas állam nevében életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek. Ez igazi elégtétel volt számára, amit a hivatalos szervek sosem adtak volna meg neki. Mostanra már olyan nevet szerzett az alvilágban, amit mindenki ismer és csak félve merik kiejteni a szájukon. Valódi kilétét senki sem ismeri, csak úgy emlegeti. A KASZÁS.

Hobby: Más könyveket, csecsebecséket gyűjt ő fegyvereket. Szereti a 60-as 70-es évek slágereit és nagy ACDC rajongó.

Foglalkozás: Emberjogi ügyvéd ( Szabadúszó bérgyilkos)

Extrák: Nagy a meggyőző ereje és mind külsejével mind modorával bárki bizalmába képes beférkőzni. Nagyon jól bánik a lőfegyverekkel, főleg a mesterlövész puskával de a közelharcban is megállja a helyét. bár ezt igyekszik elkerülni a sérülések miatt. Elképesztően jó kapcsolatai vannak, így gyakorlatilag bárkiről képes megtudni bármit, néha még azt is amit ő maga sem tudott önmagáról.

Képinfo: Nem a tulajdonom, csak illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2018. 04. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).