Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Adam (TX2467-es modell )
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: narcisz

Kor: 35-nek néz ki de 10 éves gyártmány.

Külső leírás: Első ránézésre Adam egy megviselt agyon gyötört rojtosra használt férfi és ez nem is áll messze a valóságtól. Persze nem olyan könnyű 10 év alatt lestrapálni valakit, de nem is lehetetlen. Ennek ellenére jóképű férfi akire jó ránézni. Enyhe borostája kifejezetten férfiassá és sármossá teszi. 190 cm magas erőteljes mát már robosztus izomzattal szemet gyönyörködtető látvány. 120 kg csupa izom. Testét kisseb nagyobb hegek borítják amikről csak emléktöredékei vannak, de minden éjjel visszatérő álomként zaklatják. Szelíd sokatmondó gesztenyebarna tekintete enyhén kócos rendezetlen sötétbarna hajtincsei közül kandikál ki, fürkészve a világot és a körülötte járkáló embereket. Ő tipikusan az a fickó, akiről első pillantásra lejön, hogy az élet nem volt kegyes hozzá. Ennek ellenére mégis a belső adottságai az érdekesebben. A belső szerkezete egy az egyben megegyezik egy emberével. Csont, hús, vér és agy, amivel képes önálló gondolatokat, érzelmeket alkotni. A leg lényegesebb különbség az ő teste és egy igazi emberi test között a gyártási szám amit a csontjába véstek, plusz a mesterségesen generált agy csupa feltöltött hamis emlékekkel. Ez az mai miatt sosem volt és sosem lesz ember.

Jellem: Azt mondanánk nem egy bonyolult személyiség, de ez nem lenne teljesen igaz. Minden személyiség bonyolult még a leg egyszerűbbnek tűnő is. Rá maximum rákenik, mivel nem számít embernek. A legtöbb ember csak robotként kezeli. Egy mesterséges intelligenciával feltuningolt két lábon járó kenyérpirítónak. Adamot nem vezérlik magasztos célok, nincsenek világot megváltó gondolatai. Túl intelligensnek sem mondanám. Vagyis nem az a szuperintelligenciára tervezett droid, de még így is intelligensebb mint a legtöbb ember. Persze leginkább teszi a dolgát. Nem kérdez és napközben igyekszik zavaros gondolatait elterelni. Próbál nem a miértekkel törődni. Miért kell kiiktatnom egy replikát aki elvileg nem árt senkinek maximum próbál élni. Végül mindig arra a következtetésre jut, hogy ezzel nem kell foglalkoznia, csak elvégezni a munkát és levadászni, kiiktatni az alkotóinak nem engedelmeskedő példányokat. Alapvető személyi jegyei a nem túl barátságos, de nem is ellenszenves stílus. A legtöbb dolgot semlegesen szemléli, nagyobb véleményhozatal nélkül. Ez viszont ismételten nem azt jelenti, hogy nincs véleménye, mindössze nem mondja ki. A modora is kifejezetten kellemes simulékony és udvarias. Nem emeli fel a hangját és nem kiabál vagy trágárkodik. Ennek ellenére ha a helyzet úgy kívánja képes rá, hogy szúrós megjegyzést tegyen noha néha ezt az akaratán kívül teszi. Ezek már alapvetően alkotói és későbbi átprogramozói hibái. olyan agymosási technikát alkalmaztak nála ami részben elmosta egykori emlékeit a háborúról a mesterségesen generált gyerekkori emlékeiről és új emlékekkel töltötték föl, hogy hatékony legyen a szökevény replikák befogásában, kiiktatásaiban. Ezek bizony megkavarják az agyat még akkor is, ha önmagáról tudja, hogy nem ember. Tudja, hogy okkal törölték az emlékeit és tudja, hogy okkal kapott újakat, de még egy egyszerűnek mondható számítógépből is nehéz programokat törölni anélkül, hogy a háttérben ne maradjanak töredezett részecskék. Az ő agya viszont sokkal bonyolultabb mint egy gépé, hisz az emberi agyra hajaz. Persze valószínűleg ennek a bonyolultságnak köszönhető, hogy eddig bármilyen gondolata is támadt és bármennyire is hibásan működik az akciók után végzett teszteken mindig kiválóan teljesít. Lelki állapotát nagyban befolyásolja az is, hogy a legtöbb ember a közelében sem szeret lenni. Talán félnek tőle talán undorodnak, de mindenképpen megvetik így vagy úgy. A replikák szintén hisz saját fajtársaira vadászik így valójában sehová sem tartozik.

Élettörténet: Ecsetelhetném a csodás gyerekkorát. A születésnapokat amiket emlékezetében átélt. Barátokat szülőket, de ez mind hazugság egy mesterségesen generált álomvilág, amit ő sosem tapasztalt meg valójában. Amúgy is elmosódott összekavart emlékek ezek kétféle életből. Még jó, hogy tudja róluk, hogy nem valódiak, különben a diliházban lenne rég. Ami biztos, hogy a lázadó replikák ellen vívott háborúra készítették 10 évvel ezelőtt. A hat év letelte után a lázadok visszavonultak és szerte szóródva próbáltak meg elvegyülni az emberek közt, miközben a háttérben ügyködtek tovább várva a megfelelő alkalmakat hogy új erővel támadhassanak. Ez talán gonoszságnak hangzik, de nem volt céljuk az emberiség kiirtása, mindössze az élet. Emberhez méltó élet még akkor is ha ők maguk nem számítottak soha embernek. A hat év letelte után Adamra az enyészet és kiiktatás várt volna, de a veszély nem múlt el. A replikák nagy része szabadon kószált így került újrahasznosításra. Innentől viszont nem katonának számított hanem fejvadásznak. A régi beidegződéssel kezdeniük kellett valamit, hogy hasznos legyen újra. A gyarmatbolygón vívott csatákban ugyanis igazi buldózerként használták. A Földön az emberek közt ezt viszont nem tehette így finomítottak rajta és mind végig úgy gondolták ez a művelet sikeres volt. Ezt a tesztek folyton alátámasztják. Az elmúlt négy évben tehát fejvadászként éli napjait. Van egy lakása, kocsija, ami szolgálati és egy hologram kutyája. nemcsak nem futja másra, de mást nem is kaphat még elektronikus állatot sem, mert az új rendszer nem engedi meg, hogy egy replika állatot tartson.

Hobby: Nincs neki, de nagyon szeretne egy állatot. Bármilyet csak igazi legyen Erre persze esélye sincs.

Foglalkozás: Jelenleg fejvadász.

Extrák: Könyv cím: Álmodnak e az androidok elektronikus bárányokkal. Film: Szárnyas fejvadász .Brutális fizikai erő. Képes átrongyol át egy vastagabb betonfalon is. Persze ez azért okoz neki jócskán zúzódást, de ez nem is lényeg. Képes rá és kész. Van egy segítője. Ez végül is egy program, ami helyettesíti a régi elavult empátiatesztet, így neki már nem kell szemtől szemben kérdéseket feltennie, hogy kiszűrje a replikákat . Elég figyelnie.

Képinfo: a kép nem a tulajdonom, csak illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2018. 06. 07.
2021. 01. 04.

Módosítva: 2021. 01. 02. 15:31:54
Módosította: narcisz

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).