Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Koike Shiro (kitalált)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: MeowyQueen

Kor: 118

Külső leírás: A haja éj fekete a szeme színe általában sötétbarna. Mikor átváltozik a szeme vérvörös lesz a haja pedig matt fekete.. A szemeit mindig eltakarja mikor vörösek lesznek.A magasságával igencsak dicsekedhet de a testsúlya sem kritikán aluli.(súly:49,magasság:179) Mindig sötét ruhákban jár általában kabátban van. Gyakran húzza a fejére a kapucnit. Néha csak egy szál ingben van és néz maga elé.

Jellem: Jelleme nagyon vissza húzódó. Csendes és nyugodt csak szükség esetén szólal meg.Nem nagyon keveredik verekedésekbe csak akkor ha rá támadnak.Menően próbál viselkedni de belül ugyanolyan gyerek mint amilyen volt. Nagy a tűrőképessége szinte mindent el tud viselni kivéve ha azt mondják rá ,hogy egy szörnyeteg.Leginkább magányos és szerény.

Élettörténet: Mikor 8 éves volt a szülei beadták egy laborba ahol kísérleteztek vele.Igazi vámpírokat tartottak fogva ott és Shiro-t is bebörtönözték közéjük.Egy közülük aki Hamaiko névre hallgat ígéretet tett neki,hogy minden kínjától megszabadítja,a eljön az ideje.Mikor kiakarták vinni Shiro-t ,hogy alávessék őt a kísérletezés minden élményének Hamaiko kiszöktette onnan. Pár évvel késöbb Shiro-t börtönre ítélték ,mert rákentek valamit amit el sem követett így Hamaiko újra eljött hozzá és felajánlotta,hogy vámpírrá változtatja és iszik a véréből és cserébe megmenekülhet. Shiro-nak nem volt más választása bele kellett mennie.Így végül Shiro megmenekült megint,de közben rengetegen nagy árat fizettek miatta.

Hobby: Zenehallgatás,Dohányzás

Foglalkozás: Vámpírok ölése/Tanuló

Extrák: Van egy különleges fegyvere ami a vérében van.Ha egy másik vámpír iszik a véréből akkor fulladozni kezd végül meghal,de a halálának rengeteg szituációt kitalálhat.

Képinfo: A kép nem az enyém csak egy illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2018. 04. 03.
2018. 04. 15.

Módosítva: 2018. 04. 15. 13:17:28
Módosította: MeowyQueen

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).