Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lord Damian Lasarus
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mefisztó

Kor: 34

Külső leírás: 191 cm magas. Haja sötétbarna mely enyhe hullámosággal rendelkezik. Legtöbbször tarkójánál egy fekete szalaggal fogja össze rakoncátlan tincseit,hogy ne zavarja a munkában. Szemei sötétkékek,már - már szinte feketések. Jobb gyűrűsujját egy heg szeli át egészen alkarjáig,ezért azon a kezén mindig kesztyűt hord. Sétapálcája nélkül szinte sehová sem megy, egyrészt mert támaszték számára, másrészt mert ez a nemesi uraknál megkövetelendő.

Jellem: Örökké morcos és zárkózott. De ha valami nem tetszik neki azt nyíltan és zokszó nélkül közli a másikkal. E miatt nem egyszer nevezték már faragatlan túskónak. Túlságosan bűszke ahhoz,hogy elismejre azt, hogy valakit megkedvelt.

Élettörténet: Lord Damian Lasaris 1825-ben született Londonban. Édesanyja Elisabeth, születése közben hunyt el. Így őt csak fényépekről láthatta. Viszont azt tudta,hogy a szemeit tőle örökölte. Édesapja, Rais egyedül nevelte fel Somerset mellett elterűlő birtokukon. Gyerekként apjának egy jó szava sem volt hozzá, ridegen viseltetett iránta. S ha rá mert kérdezni mindig ugyanazt a választ kapta. " Szörnyeteg vagy." Ez a két szó Damian fejében nagyon hosszú ideig megmaradt, de ahogy teltek az évek ő megfeletkezett ezekről a dolgokról. Tizennyolcadik születésnapján aztán értelmet nyert édesapja bántó szavai. Akaratlanul végzett az egyik szolgájukkal. Akkor még ő sem hitte el azt amit aztán az apja a fejéhez vágott. Akkora gyűlölettel volt irányába, hogy elhitte,ő tényleg egy fenevad akinek ketrecben a helye. Tíz évvel később az Lord Rais meghalt, a birtok és minden ingóság reá szállt. Ám őt ez nem nyugtatta meg,egyre kevesebbszer hagyta el szobája sötétségét. Szolgáknak is parancsba adta,hogy csakis kizárólag fontos dolgokkal zavarhatják meg. Újabb évek teltek el magányosan,amit lényegébe véve csak magának köszönhetet. De,hogy ne kerüljön az őrület határára írni kezdett.

Hobby: Olvasás,írás és kiválóan bánik a vivótőrökkel.

Foglalkozás: A birtok igazgatása

Extrák: Vámpír. Jó hallással és kiváló gyorsasággal rendelkezik. Emberi vérrel csak nagyon ritkán táplálkozik.

Képinfo: Kép nem saját (http://)

Engedélyezve: 2018. 02. 24.

Módosítva: 2018. 02. 24. 22:51:34
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).