Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Derek Sheridan
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Chii

Kor: 33

Külső leírás: Elég magas, de ez a faját nézve nem meglepő, a 180 centiméterével még nem is számít a legnagyobbak közé. Testének minden részén szépen ki vannak dolgozva az izmai, ennek ellenére járás kecses, és ő maga is nagyon hajlékony, mint egy igazi nagymacska. Bőre picit kreolosabb árnyalatú, mely erősen utal arra az alakra, amit átváltozásnál felveszi. Már csak a kinézetáből is sejteni lehet, hogy bizony egy párduccal van dolga az embernek (állatnak), és nem is akármilyennel, egy csodaszép fekete párduccal. Markáns, férfias, határozott arcvonásain a dús ajkai és a sötétben élénken világító azúrkék szemei enyhítenek egy kicsit. Rövid, sötétbarna haja, melyet a legtöbbször hátrafésülve visel a sötétben szinte feketének hatnak. Kedvére tudja átváltoztatni körmeit karmokká, és nem is rest ezt használni, ha úgy érzi, szükséges. Alfa mivoltának köszönhetően tiszteletet parancsoló minden mozdulata. A laza, sportos viseletet kedveli, utál kiöltözni, de amit a legjobban gyűlöl, azok a zoknik. Ha teheti, mezítláb jár, akár még az erdőben is, szereti a talpa alatt érezni a föld hűvösségét.

Jellem: Makacs és akaratos természete van, nem szereti, ha ellent mondanak neki, de ez dominánsságából is adódik. Mindennél jobban törődik a falkájával, bárkivel szembeszállna, hogy megvédje őket. Munkájában szigorú és távolságtartó, nem tűri a hibákat, ha kell, inkább mindent ő maga csinál és sokszor két-háromszor is ellenőrzi a beosztottjait. Néhányan mogorvának hiszik, pedig ő csak a tökéletességre törekszik. Nem szereti a bugyutaságot, a sok értetlenkedést, elvárja a precizitást. Ha igazán megismerik, akkor rájönnek, hogy egy végtelenúl gondoskodó párducról van szó, aki a szeretteiért bármire képes lenne. Ha feldühítik, akkor egyetlen ütésével szétzúz bármit, hatalmas ereje van, de ezt sosem használja fenyegetésre. Nem szereti a harcokat, de jártas több harcművészetben is, a területüket mindenáron megvédi. Imád mezítláb csatangolni az erdőben, ennél csak azt szereti jobban, ha párduc alakjában szelheti a feltérképezetlen tájakat.

Élettörténet: Tisztavérű párduc családból származik, az édesanyja és az édesapja is párduc alakváltó volt. Apja volt a falka vezére, Derek kiskorától kezdve tudta, hogy később rá fog hárulni ez a feladat, hacsak nem hívja ki és győzi le valaki a klánból. A szülők egy kisebb szállodaláncot irányítottak, de nehezen éltek meg belőle, mindig is többet törődtek a falkával mint önnönmaguk eltartásával. Testvérei sosem születtek, de ezt nem bánta, örült, hogy a szülei nem osztják meg azt a kevés figyelmet, amit a falka és a munka mellett rá tudtak szánni. Nélkülöznie sosem kellett, de a boldog, nyugalmas családi otthont sem ismerhette meg sosem, mindig volt valami probléma, amivel foglalkoznia kellett a családfőnek. Anyja ragaszkodott ahhoz, hogy továbbtanuljon, ezért a középiskola befejeztével egyetemre ment, pénzügyi szakterületen végzett, hogy be tudjon segíteni apja vállalkozásába. Nem sokkal azután, hogy megszerezte diplomájáz és épp a néhány barátjával pihent az egyik kis szállójukban, a falkájukat megtámadta az egyik riválisuk, pont akkor, amikor ő nem tartózkodott otthon. Szülei meghaltak, de szerencsére a klán többsége életben maradt. Csak 23 éves volt, amikor a nyakába szakadt apja eladósodott vállalkozása és a falka irányítása. Egy párduc ugyan megpróbálta elvenni tőle a vezető szerepet, de ereje nem vetekedett Derekével, így sikerült megőriznie az alfa szerepét. Tíz éve már, hogy ingázik a klán és a munkája között, sajnos az üzletlánc egyre nagyobb bajban van, nehezen tudja fizetni az apja által felvett hiteleket, de igyekszik minden erejével megóvni a csődtől, hiszen csak ez az egy maradt meg szülei hagyatékából. Családi házukat egyszer el kellett adnia, hogy ne kelljen bezárnia egyetlen szállodát sem, és ő inkább a saját vagyonáról mondott le, mintsem szülei örökségéről. Apjától az egyik fő dolog, amit megtanult, hogy a klán és az üzlet sokkal fontosabb az anyagi dolgoknál.

Hobby: minden szabadidejét munkával tölti, de régen imádott túrázni és ismeretlen helyeken kirándulni

Foglalkozás: szállodalánc igazgató, falkavezér

Extrák: Kecses, rugalmas, hajlékony, mint minden nagymacska. * Hatalmas ereje van, de ezt remekül kordában tartja, tökéletesen tudja irányítani a testi adottságait. * Kiváló a látása és a szaglása, sokkal gyorsabban gyógyul az átlagembereknél.* A klán biztonsága a legfontosabb számára. * Párkapcsolat terén nem válogatós, nőkkel és férfiakkal is akadt már dolga, egyetlen dologhoz ragaszkodik, a domináns szerephez. Erről csakis akkor hajlandó lemondani, ha igaz párja úgy kívánja. * Seke

Képinfo: A kép nem az én művem. (http://)

Engedélyezve: 2018. 01. 02.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:29:46
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).