Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Joshua Terry
Kategória: Yaoi
Feltöltő: .O.F.É.L.I.A.

Kor: 23 év

Külső leírás: Joshua-nak aranybarna haj keretezi arcát; szigorú fegyelemmel, ámde puhán. Szemöldöke mondhatni _jólfésült_, tekintete hideg, orra görbe, fülei kissé elállnak. Arccsontja magas és éles, ehhez képest ajkai arányosan dúsak. Bőre sápadt és puha, a hideg könnyen kicsípi az orcáit. Aggasztóan tiszta BBC angollal beszél, ha épp nem hadar. Szomorú tény: általában de.Fekete szövetkabát, ingek, kantárok, öltönyök, hatalmas bundás sálak, Oxford cipők és színes, de túl drága zoknik jellemzik a megjelenését. Ha látsz valakit a sarki boltban, szmokingban, egyik lábáról a másikra ugrálva, finom illatfelhőt hagyva maga után egy csomag kenyérért, biztos lehetsz benne, hogy ő az. Azért ha épp a munka vagy az alkalom megköveteli, ugrálva cseréli melegítőre a keményre vasalt nadrágot.

Jellem: Udvarias, de nem kedves. Remekül fecseg, tart fent figyelmet, játszik őszinte érdeklődést, előzékeny, egy igazi úriember, de sosem közvetlen vagy barátságos. Sokat meditál, próbál nyugodt, koncentrált és ambiciózus maradni. Szeretne korrekt és őszinte lenni, egy stabil önképet felállítani magának. Joshua bipoláris. Vannak szakaszok az életében, sokszor külső okok nélkül, mikor egyszerűen csak rosszul lesz. A depressziós időkben megszűnik művészileg termékeny lenni, túlérzékennyé válik, sokszor még olyan egyszerű feladatok is elképesztően nehéz feladattá válnak számára, mint megfürödni vagy vacsorát csinálni. A mániás szakaszokban hiperaktív, csapongó, ingerlékeny, meggondolatlan és abuzív. 16 éves korában diagnosztizálták nála a betegséget, azóta megtalálták a megfelelő gyógyszer kombinációt és a pszichoterápiák is a segítségére voltak. Az életben népszerű és vonzó, többnyire sikeres férfi. Rendkívül édes; intelligens, szórakoztató, pár perc alatt ledönt a lábadról. Azért rossz tulajdonságai is az eget ütik, szétszórt, figyelmetlen, néha akaratán kívül bántó és arrogáns.(fun fact: mikor dühös, felkapja a vizet, vagy zavarban van, felhúzza az orrát és sziszegni kezd)

Élettörténet: Angliában, vidéken nőtt fel, talán nem is érdekes mi történt vele akkortájt. Anyja kertészként dolgozott, míg élt, apja sikeres ügyvédként ritkán volt otthon. Bátyja 3 esztendővel született hamarabb nála. Gyakran voltak otthon egyedül. Az egyik ilyen éjszakán történt. Sűrű homály, emelkedett pulzus, a vér az erekben. A hangok a fülekben, és a kéz, de hát ez nem is az ő keze, és a hangok a fülek mögül már belülről szólnak, és a kéz már több, mint hús és szövetek és csont, a csont már acél, a bőr már gumi, és ha megteszi, akkor vége, minden zaj és suttogás és fájdalom kiömlik az öccse nyakából folyó vérrel, csak egy vásás, nyissz. Joshua felriad, Dorian eldobja a kést, immár a lepedővel szorítja testvére nyakát. Dorian skrizofén. Dorian nagyon sajnálja és a szíve szakad meg. Joshua egy évvel később elszökött Angliába. Azóta nem beszélnek. *** Lehetősége volt elmenni egy versfelolvasó estre. Ott találkozott először Henry professzorral. A szavai elragadták és átváltoztatták, a professzort magát pedig a fiatal test és a lehetőséggel teli elme. Fizette neki az egyetemet és jelenleg is együtt élnek. Persze ez nem akadályozza meg a fiút, hogy kicsapongó életet éljen.

Hobby: zongorázik, verseket ír, verseket szerkeszt, irodalmi estéket szervez, fest (többnyire olajjal és aktokat), kedveli a színházat, a romkocsmákat, a végtelen vizeket

Foglalkozás: Szépen és kellemesen eléldegél a festményeiből, de részmunkaidős egy kedves kávézóban

Extrák: Autodirakta módon tanult meg németül, franciául, norvégül és spanyolul, mostanság a szlovákkal szemezget. "Know these words, and you speak the _Joshua_ language: fruit, phallus, clitoris, cacoethes, feces, foetus, womb, Rimbaud." (ms: _Lucien Carr_ , fs:wikipedia)

Képinfo: Saját. (http://)

Engedélyezve: 2018. 01. 01.

Módosítva: 2017. 12. 28. 18:36:28
Módosította: .O.F.É.L.I.A.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).