Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Hanato Yagira
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Aiko Akane

Kor: 19 év

Külső leírás: Mint fajtatársai többsége, ő is hétköznapi, nincs "extrémebb" megjelenése, mégis mindegyikük különleges, így Yagira is. Átlagos magasságú, ahhoz mérten tökéletesen arányos súlyú és karcsúságú. Alkata vékony, ahol kell, ott kellően formás és megfelelően izmos is, utóbbit a kemény, szigorú edzéseknek köszönhet. Szép arca általában közönyös és apró, de hozzá tökéletes, halvány rózsaszínű ajkait csak néha húzza gúnyos vagy gúny nélküli félmosolyra. Szemei szénfekete színe viszont különlegesek s kiemelik fehér, selymes bőre színét és tökéletesen illenek angyali arcához. Íriszeit szép, természetesen hosszú szempillák keretezik körbe, szemöldökei ízlésesen vékonyak és szépen íveltek. Szerteágazó haja szemeivel egyszínű, néhány tincse hátul azonban világosszürke, majdnem fehér. Fenékig érő hajzuhatagát mindig kiengedve hordja, míg frufruját általában fülei mögé túrja el, de még így is a szemeibe szokott lógni. Ruházata modern, stílusában eltérő ruhákat visel. Az egyetlen kiegészítő, amit hord, még fürdés közben is, az egy láncra fűzött pecsétgyűrű, a családja címerével ellátva.

Jellem: Igazi Tsundere, de valahogy a Kuudere személyiség jelző is illik hozzá. Komoly teremtés, aki nagy ritkán nevet, viszont nem áll távol tőle a szarkazmus és az irónia. Igazi fagyos, néha kegyelmet nem ismerő, szadista hölgyemény, aki sokaknak még ezek mellé egoistának is tűnik. Mégis, ha valaki eléggé mélyre ássa magát az érzelmeiben, és erősebb lesz a köteléke is vele, akkor észreveszi, hogy belül ennek az ellentéte. Erős a megfelelési kényszere, bizonyítani szeretne másoknak és a családjának is. Szeret mindenkinek segíteni és másokat pátyolgatni is. Ha valakibe beleszeret, akkor jön belőle elő az a bizonyos fent említett Tsundere és a szadistaság is, ami egy idő után azért eltűnik. A bajban is előszeretettel alkalmazza beszólási tehetségét, nem törődve a következményekkel. Ami a szívén, az a száján is, tehát azonnal kimondja azt, amit gondol, nem törődve mások érzéseivel. Ezek ellenére, ha valaki kapcsolatot létesít vele, akkor az élete árán is megvédi azokat a személyeket, ráadásul örök, hű barátot is szereznek általa.

Élettörténet: Édesanyja, Elisé Devereaux, a Tizenharmadik Vadászcsalád egyetlen leánya, míg apja Hanato Seiji, az Első család fia. Az Akadémia harmadik évében szerettek egymásba, s rá egy évvel össze is házasodtak. Elsőszülött gyerekük Hanato Vincent volt, míg másodjára, rá hat évre született egy kislányuk is, aki a Hanato Yagira nevet kapta. Mind a két gyermek kemény és kitartó edzésben vett részt, hogy ők - akárcsak egykoron szüleik - felvételt nyerjenek a természetfeletti lényekkel foglalkozó és a diákokat oktató Akadémiára. Alig volt Yagira tízéves, mikor egy vérfarkas megtámadta a bátyját egy erdei séta során, mely rányomta a bélyeget a család eddigi kellemes kapcsolatára. Apjuk ugyanis előszeretettel vadászott vérfarkasokra s szívből is gyűlölte őket, így számára természetes volt, hogy kiakarta tagadni a családjából a fiát, amit felesége akadályozott meg. Ezt Seiji úgy engedte meg, ha cserébe Elisé sem törődik Vincentel, vagy kevesebbet, mint eddig, itt lépett a szerepbe Yagira. Innentől kezdve a lány tartotta a lelket a bátyjában, amíg ő sikeres felvétel után, el nem ment tizennyolc éves korában a gyerekkorukban betervezett iskolába. Utána ő még keményebben edzet és tanult, hogy minél nagyobb előnyre tegyen szert az amúgy is kevés - max. évente 3-4 - Akadémiára járó vadászok között. Yagira tizenhat éves kora óta jár álmai iskolájába.

Hobby: Edzés, olvasás, szeret az erdőkben, de más, szép természeti helyeken is sétálni, néha verseket írni.

Foglalkozás: Szellem, lidérc és démon tagozatra jár, mint rájuk vadászó vadász.

Extrák: Kicsi kora óta látja a szellemeket és a lelkeket, de nem foglalkozik velük, úgy tesz, mintha ez a "képessége" nem lenne meg neki.***Van egy szép, fiatal hollója, aki a Kaori névre hallgat. Még fiatal, fióka korába találta az állatot, amikor az leesett egy fészekből, és egy felnőtt pár meg is támadta a madarat, azóta nála van az állat. *** Gyűlöli a vérfarkasokat, nem bír velük egy légtérben lenni balhé nélkül.*** Lány létére ügyesen verekszik*** A vadászok története: Az egész Földön csupán tizenhárom Vadászcsalád él, a világ legkülönbözőbb pontjain. Hogy mire vadásznak? Nagyszerű kérdés, de a válasz még jobb. Általában démonokra, szellemekre, lidércekre, de vérfarkasokra és vámpírokra is. Más szóval mindenféle ártó lényre, amelyek veszélyt jelentenek az emberekre. Persze, mindenki azt hiszi, hogy Vadásznak könnyű elmenni, erre egy ember is képes, sőt, a feladat is nagyon könnyű! Pedig nem. Yagira, csak úgy, mint minden fajtája béli átlagos kinézettel lett megáldva, ám tűrőképessége, fizikai ereje, gyorsasága, valamint más veleszületett képességei kiemelik az emberek közül őket. Nincsenek természetfeletti képességeik, saját magukon kívül. Életkoruk átlagos, talán egy kicsivel átlagon felüli, de összességében inkább hasonlítanak egy halandóra, mint sem természetfeletti lényekre. Yagira viszont gyorsan gyógyul, erősebb fizikailag is, jobbak az érzékszervei és egyéb, még számára ismeretlen képességekben is másabb, mint fajtársai.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2017. 12. 28.
2018. 09. 18.

Módosítva: 2018. 09. 17. 12:07:05
Módosította: Aiko Akane

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).