Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Gabriel Dumont
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 21

Külső leírás: Átlagos testmagassággal rendelkezik – 175 cm –, teste szépen kidolgozott, mely annak köszönhető, hogy az egyetemen tagja a futball csapatnak. A sok edzés és futás megtette a hatását, minden kocka látszódik a hasán. Erős vonalú, férfias arca van, de vonásain lágyít a szépen ívelt szemöldöke és a csinos orra. Ajkai barackvirágszínűek, szemei kékem kémlelik a nagyvilágot. Sötétbarna haját mindig divatosan hordja, néha megnöveszti egy kicsit hosszabbra a frufruját, de nem hagyja a végletekig nőni. A laza, sportos ruházatot kedveli, nem szeret kiöltözni, utálja az öltönyöket. Nem hord élénk színű darabokat, a semlegesebb és a pasztellszíneket szereti.

Jellem: A barátai előtt mindig mosolyog, de belül néha úgy érzi, teljesen egyedül van, mely családja viselkedésének köszönhető. Erős és nem fél vitákba keveredni, meg tudja védeni magát, de ha nem muszáj, akkor inkább nem kerül verekedésbe. Kissé makacs, szeret a saját feje után menni, persze meghallgatja a másik véleményét, átgondolja a dolgokat, és ha úgy véli, mégsem volt igaza, akkor hajlandó elismerni a hibáit, habár nem szereti, amikor ez történik. Egészen őrült barátai vannak, akik néha beleviszik olyanokba, amit később megbán, de szerencsére eddig még nem történt komolyabb gond. Alkalmi dohányos, leginkább bulikban cigizik, de csakis mentolos fajtából hajlandó elszívni pár szálat. Ha ideges és megnyugvásra vágyik, de nincs lehetősége lemenni az óceánhoz, akkor főzni szokott, ez a másik dolog, ami le tudja nyugtatni. Sütni sajnos nem tud, nem is szereti az édes ízt.

Élettörténet: Gazdag család másodszülött fia, a szüleinek a bátyja a mindene, vele sosem foglalkoztak annyit, mint testvérével, amit ő csinált, az sosem volt elég jó, hiába is próbálkozott. Testvére orvosira ment, ő pedig jogásznak tanul, de az apjának még ez sem elég jó. Kiskorától fogva sokat hallotta a „Miért nem tudsz olyan lenni, mint a bátyád?” mondat változatait, talán ezért is éli még mindig kicsit a lázadó korát. A szülők kifejezett kérése ellenére sem hagyta ott a futballt, amiért már középiskolában is rajongott, és nem is volt rossz benne. Az edző sport ösztöndíjra akarta javasolni, de ő mégis a jogi egyetemet választotta, ezzel is próbált bizonyítani főképp az apjának, de a férfit nem nyűgözte le a fia teljesítése. Az egyetem kezdetével kiköltözött a családi fészekből, kicsit úgy érezte, hogy ezt el is várja az apja. Nem akarták, hogy rosszat gondoljanak a családról, ezért vettek neki egy kislakást a városközpontban, fizetik a számláit, de ezen kívül nem törődnek fiuk sorsával. Gabe vígan elél ezzel is, rengeteget van a barátaival, akik néha elég őrült dolgokra tudják rávenni, de ezt elnézi nekik, mert úgy érzi, rájuk legalább támaszkodhat.

Hobby: foci, futás, úszás, szörfözés, zenehallgatás, lógás a haverokkal

Foglalkozás: Nem dolgozik, habár gondolkodik egy részmunkaidős álláson egyetem mellett.

Extrák: Kiválóan játszik zongorán és hegedűn, a szülők ragaszkodtak a taníttatásához, de ezt sosem mesélte senkinek. * Gyakran lejár a közeli tengerparthoz úszni és szörfözni, imádja a víz hűs hullámait. * Jól bírja az alkoholt, ennek ellenére nem szokta túlzásba vinni a fogyasztását. * Általában Gabe-nek szólítják. * Még csak nővel volt kapcsolata. * Seme lesz, ha egyszer rájön, hogy a férfiak is vonzzák.

Képinfo: A kép nem az én művem. (http://)

Engedélyezve: 2018. 01. 02.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:30:44
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).