Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sasha Flemming
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 23 éves

Külső leírás: Habár már huszonhárom éves, ez nem látszik rajta, elképesztően gyönyörű arca igazán gyermekivé varázsolja megjelenését. Átlagos magasságú, de nagyon kecses, vékony és hajlékony, természetesen lábaiban van izom, egy balett táncosnál ez elvárt dolog. Porcelánfehér bőrét egyetlen heg és horzsolás sem díszíti, nincs szeplője, és csak egy anyajegye van, az arcának bal oldalán, amit rendszerint hajával rejt el. Pisze orra, szépen ívelt szemöldöke és dús ajkai vannak, mely alatt egy ezüst piercinget szokott hordani, de csakis szabadidejében. Próbákra és előadásra mindig kiveszi, mert elég balesetveszélyes lehet. Sötétbarna, szinte már fekete haja a válláig ér, melyet, ha gyakorol, gyakran kontyba fog. Angyali külsőjét a mély érzelmeket sugárzó kék tekintete koronázza meg. A lezser ruhákat kedveli, imád olyan pólókba belebújni, ami több számmal is nagyobb a méreténél. Kedvenc színe a fekete és a semlegesebb színek.

Jellem: Naiv és ártatlan volt, míg meg nem ismerte, mi az a csalódás. Miután túltette magát a bánaton, magabiztosabb és feltörekvőbb lett. Makacsul ragaszkodik az igazához, és nem szereti beismerni, ha téved. Ha valami nem tetszik neki, akkor napokig is tud durcázni, míg el nem éri azt, amit akar. Most, hogy felcseperedett, árad belőle a szexualitás, kisugárzása néha még a hetero férfiakat is bűnre csábítaná. Néha kihasználja, hogy Isten ilyen gyermeki bájokkal áldotta meg őt, de munka miatt még sosem feküdt le senkivel, azért tudja, hol a határ. Szeret incselkedni, húzni a másik agyát, de ha komolyra fordulnának a dolgok, akkor alaposan megválogatja azt, hogy kivel bújik ágyba. Eddig egy kezén meg tudja számolni, hány férfinek engedte meg, hogy teljes mértékben uralkodjon rajta. Barátaival nagyon kedvesen bánik, de sokat kell azért dolgoznia az embereknek, hogy teljesen megbízzon bennük. Makacssága ellenére nem szereti a vitákat, inkább elmenekül azokból a helyzetekből, ahol úgy érzi, nem tud célt érni gyermekded viselkedésével.

Élettörténet: Édesanyja egy híres orosz balerina volt, apja pedig francia balett táncos. Egy közös előadáson találkoztak Franciaországban, ahol ők játszották a két főszereplőt. A szülők egymásba szerettek, de egy ideig nem hagytak fel karrierjükkel. Édesanyja akkor vonult vissza, amikor teherbe esett Sashával. Testvére sosem született, anyja féltette az alakját, kicsit hiú volt, de ennek ellenére imádta fiát. Szeretetben nőtt fel, már pici korától kezdve része volt életének a színház. Eleinte apja és anyja, majd egy híres társulat tanította balettozni. Rendkívüli tehetsége volt, sokan felfigyeltek rá, a társulat igazgatója kiváltképpen. Sasha ártatlan és naiv volt, megtetszett neki a fiatal férfi udvarlása. Tizenöt évesen odaadta magát a férfinak, akivel öt éven át együtt volt, teljesen szerelembe esett, az igazgató volt a mindene, de egyre nagyobb teher lett, hogy titkolniuk kell a kapcsolatukat. Szerette volna világgá kürtölni, hogy együtt vannak, de ha szóba került ez a lehetőség, a férfi zárkózottá és idegessé vált. Húsz évesen meg akarta lepni szerelmét, ezért bejelentés nélkül érkezett, csakhogy nem az fogadta, amire számított. A férfi épp egy másik balerinával foglalatoskodott, ráadásul a legnagyobb riválisával. Kiakadt, ordibáltak, veszekedtek, azt hitte, fontos a másiknak, de kiderült, hogy csak játékszerként tekintett rá. Teljesen összetört és magába roskadt, kilépett a társulatból, és egy évig nem is ment színház közelébe. Csakhogy ha valami egész életedben körbevesz, nehezen tudsz tőle szabadulni. Sasha is így volt a balettel, imádta teljes szívéből, ezért hogy rúgjon egyet az exébe, csatlakozott a rivális társulathoz. Ennek már két éve, egyre jobban kitűnik tehetsége, sok ellensége, de sok barátja is akad a balett táncosok körében. Az igazgató óta volt pár kapcsolata korabeliekkel, de nem érezte azt a kis szikrát, a szenvedélyt. Legutóbb egy nála tíz évvel idősebb férfival járt, ám kiderült, hogy ő is csak a testét akarta. Ezek után eldöntötte, hogy nem hagyja magát befolyásolni, ha valaki megtetszik neki, akkor mindent bevet, hogy megszerezze, de ha úgy érzi, ki akarják használni és nem szeretik, elhagyja az illetőt, nem várja meg, míg őt dobják el.

Hobby: festészet, imád moziba járni és rajong a cicákért

Foglalkozás: balett táncos egy színházban

Extrák: Szülei nem tudják, hogy miért hagyta ott az első színházi társulatot. * Nem kezeli túl jól az alkoholt, már egy pohártól is képes berúgni. * Az idősebb férfiakhoz vonzódik. * Piercingjét azután csináltatta, hogy első szerelme eldobta magától. Azt jelképezi, hogy többé senkinek sem hagyja, hogy átgázoljon rajta. * Imádja a macskákat, mindig is szeretett volna egy fekete szőrmókot, de nem lenne ideje gondozni, és korábban a szülei sem engedték. *Uke

Képinfo: A kép nem az én művem. (http://)

Engedélyezve: 2017. 12. 28.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:38:00
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).