Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Eric Jordan
Kategória: Hentai
Feltöltő: Chii

Kor: 30

Külső leírás: Nagyon sármos és jóképű férfi, aki a rendőri munkájának köszönhetően szépen kidolgozott testtel rendelkezik. Izomzata szálkás, az összes kocka a helyén van, de ezzel sosem kérkedik. 178 cm magas, vállai és karjai rendkívül izmosak, tartása magabiztosságot sugároz. Kemény, férfias arcvonásai minden női szívet megdobogtatnak, főleg amikor meglátják szikrázó kék tekintetét. Szépen ívelt orra, szemöldöke és dús ajkai csak még csábítóbbá teszik a női nem számára. Csokoládébarna haját mindig divatosan hordja, de figyel arra, hogy rövid fazont válasszon, mert nem akarja, hogy hátráltassák munkájában a szemébe lógó tincsei. Arcát mindig fedi valamilyen szőrzet, szereti a rövid borostát, néha picit hosszabbra is megnöveszti egyes helyeken. Bal fülében egy koponya alakú fülbevaló díszeleg, mely a veszteségeit szimbolizálja. Ezen kívül szinte sosem veszi le karóráját, melyet még apja hagyott rá. Szereti az egyenruháját, de ha épp nem munkában van, akkor a laza viseletet részesíti előnyben. Imádja a bőrcuccokat, néha extravagánsabb farabokat is felvesz, utál kiöltözni, de néha sajnos kénytelen.

Jellem: Szörnyű múltjáról a rendőrfőnökön kívül senki sem tud, a külvilág egy kedves és erős embernek látja, akiben teljes mértékig meg lehet bízni. Ez valamilyen szinten igaz is, hiszen ha munkájáról van szó, nagyon magabiztos és eltökélt, de magánéletére ez nem igaz. Próbál mindig mosolyogni, de szemei mély bánatról tanúskodnak. Képtelen túllépni családja elvesztését és a múltbéli szörnyűségen, melyet fiatal korában elkövetett. Bűntudata olyan erős, hogy egy időben gondolt öngyilkosságra is, viszont utána rájött, hogy nagyobb fájdalom úgy élni, hogy tudja, mit tett. Ahol tud, segíteni próbál, önzetlen, de azt nem hagyja, hogy kihasználják. Meg tudja védeni magát, és ha kell, kiáll magáért és azért, amiben hisz. Nem szereti a pökhendi alakokat, akik azt hiszik, mindent jobban tudnak.

Élettörténet: Apja a helyi rendőrség főkapitánya volt, édesanyja óvónő egy kis óvodában. Szeretetben nevelkedett, de úgy érezte, apja sosem figyel rá eléggé, ezért tinédzser korában ki is élte lázadó korát. Ivott, cigizett, éjjelente sokáig kimaradt, vagy bulizott vagy a haverjaival lógott. Imádta anyját és kishúgát, de elege volt az életéből, változásra vágyott. Sajnos a gimnáziumban rossz társaságba keveredett, akkori legjobb barátja rávette a drogozásra, szüleivel veszekedve váltak el azon az estén, mely mindent megváltoztatott. Apja épp egy sorozatgyilkos után nyomozott, de sajnos túlnőtt rajta a dolog. Vadászból áldozat lett, a gyilkos megtalálta őket, és míg Eric jót bulizott a haverjaival, a férfi lemészárolta a családját. Mindenkit elveszített, aki igazán fontos volt a számára, teljesen összetört. Barátja kihasználva ezt, folyton részegek voltak, drogoztak, semmi nem érdekelte őket, felejteni akart, felejteni a veszteséget. Képtelen volt kilábalni a bánatból és az önostromlásból, pedig szíve mélyén tudja, ha otthon lett volna, akkor sem tud mit tenni, ő is meghalt volna a családjával együtt. Az egyik éjszaka teljesen be volt állva, nem igazán fogta fel, hogy mi történik, de másnap reggel élénkebben élt benne, mint bármi más. Megerőszakoltak egy kislányt, szinte megint hallotta a sikoltozását, ekkor jött rá, hogy ez így nem mehet tovább. Nem tudta, mit tegyen, ezért elment a kapitányságra, ahol apja legjobb barátja is dolgozott. Mindent elmondott neki, aki a volt rendőrfőnök emlékére és mivel látta, hogy a fiú teljesen kétségbeesett, ultimátumot adott neki. Elsimítja a dolgokat, ha barátja ellen vall – akiről kiderült, hogy egy nagyobb hálózat tagja. Belement, az ügy el lett simítva, ő pedig elvonóra került. Amint teljesen tiszta volt, befejezte a tanulmányait és rendőrnek állt. Családja gyilkosát sosem kapták el, egyik fő célja, hogy befejezze édesapja ügyét, a másik pedig, hogy megtalálja a kislányt, akit azon az estén bántalmaztak. Szeretne tőle bocsánatot kérni, habár nem biztos, hogy képes lenne rá. Azóta is vannak néha az esetről rémálmai, hallja a sikolyait. Nem tud megbocsájtani önmagának, míg nem kap a másiktól megbocsájtást, de tudja, azt sosem sikerülne megszereznie. Azért is állt rendőrnek, hogy a sok jó tettével próbálj enyhíteni múltbeli bűneit. Volt néhány kapcsolata, de eddig egy nő sem tudott megbirkózni azzal, amit a rendőri lét követelt.

Hobby: futás, küzdősportok, hogy kondiban tartsa magát, túrázás és kemping a vadonban

Foglalkozás: rendőr nyomozó

Extrák: Gyakran elmegy családja sírjához, hogy megvallja érzéseit. * Családjával sokat túráztak a hegyekben, ezt a szokását mai napig tartja, minden évben legalább egyszer elmegy a kis faházhoz, ahová régen együtt jártak. * Titokban kutat a lány és a családja gyilkosa után is, de eddig még nem járt sikerrel. * Bármit megtenne azért, hogy elnyerje a megerőszakolt lány bocsánatát, akár a halálba is beleegyezne, ha ő ezt akarná. * Most kapott új állást, visszamegy szülővárosába, hogy apja egykori kapitányságán dolgozzon.

Képinfo: Nem az enyém. (http://)

Engedélyezve: 2018. 01. 02.

Módosítva: 2018. 01. 02. 00:12:57
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).