Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Julian Müller
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Bummie_KS

Kor: 20

Külső leírás: Sovány és alacsony (úgy 160 cm), régen az iskolában mindig előre ült, hogy a táblát láthassa. Szőke, dús haját hátra fésülve hordja, van amikor összeköti kicsi copfba, ilyenkor úgy néz ki mint egy hagyma. Vastag száját szőlőzsírral keni, sokszor kiszáradnak ajkai. Kontaktlencsét hord, szem színe amúgy kék. Orra pisze, bőre pedig fehér. A színes ruhák a kedvencei, de a feketét sem veti meg.

Jellem: Rendkívül életvidám, de sajnos nehezen oldódik fel egy társaságban, emiatt elsőnek nagyon félénknek tűnik. Ritkán szomorkodik, próbálja mindennek a legpozitívabb oldalát látni. Játékos, akár egy kisgyerek és habár a magasságát nem is, de a folytonos jókedvét szereti magában. Ha szomorú csendes, lehurrog mindent és nem szeretne társaságban lenni. Rosszul kezeli a kritikát, képes a végletekig is elmenni, hogy megfeleljen azoknak, akik kritizálják. Ügyetlennek tűnik, habár az is és hirtelen haragú.

Élettörténet: Gazdag családba született, de öt éves korában csődbe mentek. A megmaradt pénzből egy kisebb virágüzletet nyitottak, ami viszonylag jól is üzemel. A suliban kinézték őt, mivel nem beszélt senkivel és leginkább csak rajzolgatott a füzetében. Később javult a helyzet, sok barátra lelt és még középiskolában is tartotta velük a kapcsolatot. Aztán a középsuli, talán ott volt a legkönnyebb dolga. A lányok szerették őt helyes arca miatt, egyedül a magassága volt a probléma. Ekkoriban jött rá, ő a férfiakhoz vonzódik. Aztán leérettségizett, átvette a virágüzletet szüleitől.

Hobby: Virágszedés és mostanában festés

Foglalkozás: Eladó a virágboltban

Extrák: Uke. A virágokat, a sütiket is szereti az állatok mellett, van egy yorkshire terriere, aki Rose névre hallgat. Egy húga is helyetfoglal a családjában, ő mindig beöltözteti Juliant lánynak.

Képinfo: A kép nem az én művem, csak illusztrálja a karakterem. (http://)

Engedélyezve: 2017. 12. 26.

Módosítva: 2017. 12. 25. 22:10:47
Módosította: Bummie_KS

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).