Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Cissy Maund
Kategória: Hentai
Feltöltő: Vadmacska

Kor: 17

Külső leírás: Válig érő fekete hajába elől két vörös tincs virít. Kedves arca van, de szürkés szeme elárulja, hogy fiatal kora ellenére sok mindenen kellet már keresztül mennie. A ruhavásárlás neki nem probléma mivel mindig is vékonyka volt. Szereti az olyan felsőket, amik kiemelik az idomait. Otthon általában mezítláb bóklászik. A jobb lapockáján egy tetoválás fut végig amit édesanyja emlékére csináltatott.

Jellem: A külső világnak egy lázadó, semmivel sem törődik, ént mutat, de valójában egy elhagyott gyerek aki csak szeretettre vágyik. Ezeket az érzelmeket megpróbálta mélyen eltemetni, és soha nem beszélt róluk senkinek. Igazi bajkeverő. Soha nem tud nyugton maradni, folyton valamin töri a kis kobakját. A legtöbb emberrel kedves, de nem fél kimondani azt, amit gondol. Könnyen ki lehet hozni a sodrából, de szerencsére hamar megbocsát a másik félnek.

Élettörténet: Az édesanyja meghalt amikor született. Apja egy ideig egyedül nevelte, aztán össze állt egy nővel. A mostoha anyja ki nem állhatta a lányt, és mindent meg tett, hogy megkeserítse az életét. Az élet bele rúgott még egyet mikor édesapjának el kellet utaznia a munkája miatt. Akkor vált igazán pokollá az otthoni lét. 16 éves koráig odáig fajult, hogy összecsomagolt és ki költözött. Szerencsére volt hova mennie, így nem maradt az utcán. Most egy bandában dobol, mellette iskolába jár és hétvégenet még néha a bárban is besegít.

Hobby: Éneklés, dobolás.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Biliárdban verhetetlen.

Képinfo: nem saját (http://)

Engedélyezve: 2017. 12. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).