Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Edmund
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonchild

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Jóvágású, erős szexuális kisugárzással rendelkező kortalan férfi. Mosolya lehengerlő, ilyenkor a szeménél és arcán megjelenő finom ráncok csak még karakteresebbé teszik. Van valami vonzó a tekintetében, a mozgásában, a testtartásában, a beszédében, de nehéz lenne megfogalmazni, hogy mi az. Attraktív, ezt tudja is magáról. Izomzata kidolgozott, nagymacskáéra emlékeztető. Bőre világos, hibátlan. Felsőtestét örökké változó, nonfiguratív minta díszíti, mely inkább átkának pecsétje mint sem esztétikai beavatkozás műve. Arca szabályos, kissé csontos. A határozott állkapocs, állán lévő kis bemélyedés és mosolygödör csak emel az egész karakter sármján. Ajki vékonyak, orra egyenes ívű ám még sem tolakodó. Haja dús, éjfekete, rövid, negyvenes évek béli stílusban van vágatva. Szemei indigókékek. Magas, jó kiállású vonzó egyed akit egyszerűen ki lehet szúrni a tömegből, nem kizárólag magassága (közel két méter) miatt. Ruhái mesterszabók kezeinek munkáját dicsérik. Mindig tökéletesen passzolnak alakjához. Általában a fekete szín mellett teszi le a voksát ám megesik, hogy egy-egy vérvörös darabban is megláthatják az arra érdemesek. Legtöbb esetben emberi külsővel rendelkezik, kizárólag különleges alkalmakkor, veszélyhelyzet esetén hajlandó átalakulni. Ekkor is ügyel az esztétikára, csak sötét denevér szárnyait bújtatja elő. Szárnyainak fesztávolsága együttesen hat méter.

Jellem: Szeret a figyelem középpontjában lenni, fejedelmi magatartása és gesztusai meg is szerzik számára ezt az örömet. Bár nagyhangú és mindig jókat nevet, nem szószátyár. Gyakran hamis, bár meg kell hagyni, amit megígér, ahhoz tartja a szavát. Élvezi a pompát, a szerencsejátékokat, ám mindent eljátszik: pénzt is, szíveket is, ezeket azonban nem bánja, könnyen szert tesz másikra. Egyáltalán nem fukar sőt, szeret nagystílű ajándékokat adni. Értelmes hallgatóság így sokan pályáznak barátságára. Munkájában hanyag, de képes kockázatokat vállalni, melyek másokat elriasztanának. Felszínes, a látszat, csillogás érdekli. Bár megjelenése biztonságot áraszt, nem jó partner. Modora nagyon természetes, de mindennek úgy kell lennie, ahogy azt ő akarja. Az ellenkezést ha akár csak sejti is, kihozza a sodrából. S mivel lojális, a hűtlenséget sem tűri másoktól. Igazságszeretete arra sarkallja, hogy mindig a jót tegye. Domináns természete pozitívan hat emberi kapcsolataira, a befolyásos feleket könnyedén megnyeri magának. A kudarcoktól fél, de ha bekövetkezik, sikerül mindet győzelemmé változtatnia. Hirtelen haragú és mérgében kegyetlen, de hamar megbocsát. Szereti az otthona biztonságát, a luxust az éjszakai életet. Imád fogadni, vetélkedni, mindig győzni akar. Edmund örök “szerelmes” és folyton elégedetlen természet. Karizmatikus megjelenése és elviselhetetlen természete miatt hosszútávon nem bizonyul jó társaságnak a magánéletben sem. Kedveli, ha partnere esztétikus, viszont az akaratosság és önálló vélemény nem vonzza. Család centrikusnak mondható. Szeretteiért bármilyen veszélyt képes vállalni.. Örök agglegény és ez valószínűleg nem fog változni.

Élettörténet: Sokat nem lehet tudni múltjáról, mindössze pletykák, városi legendák keringenek róla. Egy igen népszerű fáma szerint a viktoriánus kori Angliában élt egy kortalan, neves vidéki doktor és annak gyönyörű, fiatal felesége. A doktor tékozló, nagyvárosi életet élt, míg meg nem ismerte a fiatal nőt, aki megszelídítette az oroszlánt és háziasította azt. A kicsapongó doktorból szerető férj lett. Boldognak és kiegyensúlyozottnak mondhatták házasságukat, még gyermekáldásban is részesültek, azonban a fogantatást követően az asszony különös, zavart viselkedésről adott tanúbizonyságot. Egy éjszaka a jó doktor a vízcsobogásra ébredt. Berontott a fürdőszobába, ahol megtalálta állapotos feleségét. A nő öngyilkos lett. A jó doktor lelkileg összetört, semmit sem értett. Felesége búcsúlevele mindössze egy mondat volt, „Nem vagyunk egyedül.” - A jó doktor, nevezzük nevén Edmund, eleinte azt gondolta, szeretett egykori felesége megőrült, hisz sokszor panaszkodott arra, hangokat hall. A nő elvesztését soha sem dolgozta fel, mindössze megértette. Az idő magyarázatot adott mindenre. A gyerek megfogantatásával olyan íratlan szabályt szegtek meg, melyért hatalmas árat fizettek. Edmund elfogadta, közvetve ugyan, de ő ölte meg feleségét, s már abban is kételkedett, az asszony önszántából, saját akaratából lett az övé. Feltételezhetően megigézte, magához irányította. Félreértés ne essék, imádta a nőt, a tenyerén hordozta, mindennél jobban szerette és még is megölte. Életének legnagyobb törését jelentette ez, soha többé nem volt képes hinni, reménykedni vagy szerelembe esni. A történet szerint a jó doktor felesége halálát követően elzárkózott a külvilágtól. Mindannyiszor próbált öngyilkosságot elkövetni, hiába.

Hobby: Bárokat látogat, szórakozik az emberek természetén emellett vagyont halmoz és nagyvilági életet él

Foglalkozás: Ismeretlen

Extrák: Edmund incubus (a succubus férfi megfelelője). Egy démon, aki kiszipolyozza az emberekből az energiát, cserébe pedig valami olyasmit ad nekik, amitől mindezt nem is bánják. Mindenkinek megvannak a gyengéi, neki például a mai napig a szüzek azok. Tekintélyének és erejének köszönhetően területének egyik legbefolyásosabb személye. Megannyi alakváltó, vámpír,vérfarkas szolgál alatta, meglepően nagy megértésben. Földi birodalmának kiskirálya, nehezen tűri a konkurenciát, riválisaival a béke jegyében remek kapcsolatot ápol, mottója „élni és élni hagyni”. Egészen addig kedves és segítőkész míg tudja, előnye származik abból. Féktelen haragra gerjed, ha tulajdonát veszélyeztetik, kárt tesznek benne. Különösen érzékeny sportautójára és legénylakására.

Képinfo: A képet nem én készítettem, nem az én tulajdonomat képezi. Nem ismerem a készítőt.//The picture is not mine. (http://)

Engedélyezve: 2018. 02. 24.
2018. 07. 19.

Módosítva: 2018. 07. 18. 00:27:24
Módosította: Moonchild

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).