Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Michelle Norwich
Kategória: Fantasy
Feltöltő: XenaRanger

Kor: 22

Külső leírás: Achát színű szemek, kis hableányos, hátközépig érő vörös haj, középdús ajkak. Ez jellemzi legfőképp Michelle-t illetve a feltűnően vékony alkat, szimmetrikus és természetes idomok, ápolt, puha és illatos bőr. Minden stimmel, ami a 2000-es évek utolsó negyedében szimbolizálja a tökéletes női ideált. 169 cm magas, fehérbőrű, némileg szeplős lány, de ez egyáltalán nem csorbít báján. Haját gyakorta kibontva hordja, szemét ízlésesen és szolidan emeli ki. A nyakában mindig hord egy vékony zsinórt…

Jellem: Nem beszél túl sokat, leginkább csak megfigyeli a környezetét, és megtanul mindent, amit érdemes. Nagyon figyelmes másokkal szemben, de bizalmat rettenet nehezen épít ki. Emiatt jelleme amolyan tartózkodóan barátságos, visszahúzódóan kedves, félénken jószívű. Nézeteit nemigen hangoztatja, még akkor sem, ha alapvetően neki lenne igaza, vagy szilárdabb alapokon nyugszik az ő álláspontja, mint a többieké. Ritkán kérdez magától, általában csak reagálgat a felé intézett kérdőjelekre. Nem izgatja, hogy figyelnek-e rá, vagy épp levegőnek nézik-e, jól elvan a maga kis világában, amit a semmiből épített fel. Ha egészében nézzük, akkor inkább szomorkás, sem mint vidám egyén, bár apró részleteire bontva minden darabkája pozitív hangulatot áraszt magából, így elég érdekes az összkép negatívsága.

Élettörténet: Családi háttere mondhatni egyáltalán nincs, édesanyja csecsemő korában a helyi kórház – Norwich - inkubátorába fektette egy üzenettel a csuklóján, amit egy sötét színű zsinórral - ezt a madzagot hordja mindig nyakában a lány - kötött a gyermek kezére. A kártyán ez állt: „Kérem viseljék gondját Michelle-nek és mondják meg neki, hogy szeretem!” A kórház természetesen gondoskodott róla, majd árvaházba küldték, mikor már erre lehetőség volt. Itt élt és tanult több mint 10 éven keresztül, mikor is egy, az árvaházat meglátogató kutatóintézeti tag felfigyelt rá 16 éves korában. Adoptálva lett, és egy titkos, fogyókúrás szérum előállítására specializálódott laboratórium „GENETIKAILAG MEGFELELT” besorolású megfigyelési alanya lett. Mindez amiatt, mert vékony alkata szinte semmit sem változott akár sokat evett, akár keveset, akár hizlaló ételeket tömtek belé, akár lefogyasztókat. Sok kísérletnek vetették alá génmintáit, s testét is számtalan módon vizsgálgatták. 20 éves korában az egyik jó szándékú laboros ismertette vele a jogait, amit az intézet eddig elhallgatott előle, így a lány megtette az első lépést a szabadsága felé: feljelentette a kutatóintézetet. Miután a hatóság tudomást szerzett a körülményekről, eljárást indított az egész projekt ellen; a tudósokat és az őket támogatókat bíróság elé állította, az elszenvedőket, vagyis a tesztalanyokat, akik előzetesen nem egyeztek bele a kísérletezésekbe, megpróbálta államilag kárpótolni. Michelle kikerült a szabad életbe, ahol hirtelen egyedül találta magát. A kormány viszont állást biztosított minden - a labor által megkárosított – egyénnek, különféle modellhálózatoknál, ahol pont ilyen vékony testalkatú nőket - vagy esetenként férfiakat - kerestek. Jelenleg feltörekvőben lévő modellként dolgozik egy olyan világban, ahol az elhízás egy égetően fontos és gyors megoldásra váró probléma.

Hobby: Szeret kosztümös romantikus filmeket nézni

Foglalkozás: Modell

Extrák: Szeretne utazni és új élményeket szerezni, de munkája olyan kötöttséggel jár, ami nem teszi lehetővé számára mindezt. Felmondani nem akar, mert nem érzi magát más munkára alkalmasnak, illetve úgy gondolja, tartozik az államnak, mivel munkát biztosítottak a számára, hogy fenn tudjon maradni a nagybetűs életben.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2017. 12. 14.
2018. 06. 01.

Módosítva: 2018. 05. 28. 12:42:34
Módosította: XenaRanger

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).