Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Keith Hanabusa
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Aiko Akane

Kor: 20 év

Külső leírás: Hétköznapi a kinézete, de mégis mindenki felfigyel rá. Magassága éppen hogy 170 centiméter, azonban ehhez mérten megfelelő arányú. Testalkata kisportoltan izmos, azonban karcsú is, amit krémszínű bőre csak még jobban kiemel. Ajkai kívánatosak, de alig erősebb árnyalatúak a bőrénél. Szemei nagyon világos égszínkékek, amik illenek férfiasan angyali arcához. Karamell barna haja szerte ágazó, tarkóig érő tincsekkel. Hátán a saját maga által rajzolt és tervezett angyalszárnyak vannak tetoválva. Ruhái személyiségének megfelelően tükrözik azt, hogy ő barátságos, ugyanakkor laza is. Az acél dögcédulája mindig a nyakában lóg, sosem veszi le, gyakran látni nappal kötött sapkával is a fején.

Jellem: Nagyon gyengéd és kedves, ugyanakkor rendkívül barátságos is. Szeret ismerkedni, ami könnyen is megy neki, ezért van jóban szinte mindenkivel. Odaadóan, hűségesen és kitartóan tud szeretni, igazán feltétel nélkül. Azonban utálja, ha átverik, becsapják, vagy kihasználják. Ilyenkor ridegebb, távolságtartóbb azokkal szemben akik ezt teszik vele. Barátaira mindig figyel, ráadásul előszeretettel játssza el a "nagy tesó" figurát is náluk. Szinte égi türelemmel és nyugalommal rendelkezik, amiből eddig senki sem billentette ki.

Élettörténet: Egy gazdag ügyész és egy jól menő gyermekkorházban dolgozó nő első gyermekeként jött világra, öt évvel a húga előtt. Mindkettejük szeretetben nevelkedett fel, ráadásul megdöbbentően sok időt tölthettek szüleikkel, annak ellenére, hogy nekik sok dolguk volt. Amikor Keithnél elérkezett a szakmaválasztás a fősuli előtt, ő festő akart lenni, mire szülei bátorították és támogatták is őt. A fősuli első évében jött rá, hogy a férfiakhoz vonzódik, bár neki egyetlen kapcsolata sem volt.

Hobby: Festés és rajzolás, futás, önkénteskedés.

Foglalkozás: Fősulis tanuló, valamint még kezdő festő.

Extrák: Uke* Nanának hívják a húgát, akit imád* Menhelyeken szokott önkénteskedni, bár megy be kórházakba is* Van egy három lábú, fekete hím házi macskája, aki 6 éves* Szűzies, eddig visszafogta szükségleteit.* Nem kérkedik a számláján lévő hatalmas összeggel, számára nem a pénz a lényeg.

Képinfo: Nem az én tulajdonom, ez csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2018. 11. 11.
2020. 09. 04.

Módosítva: 2020. 08. 31. 04:34:43
Módosította: Aiko Akane

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).