Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Anarys
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Aiko Akane

Kor: Egy idős az idővel.

Külső leírás: Megjelenése, kinézete egyesekben félelmet, másokban csodát és vonzalmat kelt. Ő az a tipikus " amilyen a bensőm, olyan a külsőm" lány, földöntúli aurával és kisugárzásával. Magassága 170 centiméter, alakja ehhez mérten karcsú, és formás. Teste hibátlan, egyetlen seb sincs rajta. Bőre selymes és puha, lágy tapintású, színe a fehér és a krémszín keveréke. Arca ártatlan, angyali szépségű. Haja fekete, a feneke közepéig ér, egyenes vágású, néhány helyen ezüstös tincsekkel. Mindig ugyan az a frizurája, így jól látni, hogy jobb oldalon, hajának egy kis része fehér színű, ami aztán egyből folytatja ében árnyalatát. Szemei skarlát és vérvörös keverékének árnyalatai, míg ajkai természetes korall színt öltenek. Mindig ugyanazt, a bekoszolhatatlan, szemével megegyező árnyalatúak megfelelő ruhát hordja, melynek ezüst szegélye van. Maga a ruhadarab két anyagrészből áll, amit ezüst kapcsok tartanak egyben, direkt, hogy szárnyai kényelmesen legyenek. Az első anyagrész a testét elől fedi, 18 centiméterrel a térde felett végződik, és mélyen, de még elfogadhatóan dekoltált, hátsó része ugyanaddig normális szövet, azonban térdtől lefelé már átlátszó selyem. Mellei alatt válláig húzódó, éj fekete szárnyai kezdetén, valamint fején egy fém, különleges, mágikus pajzs van. Ennek köszönhetően nem lehet a szívét ledöfni, a fejét levágni, valamint szárnyaiban kárt tenni. Repülésre való tagjai hosszú tollazatúak, ráadásul minden tollát annak közepén csillámos, vörös csík díszíti.

Jellem: Kívülről kegyetlennek és ridegnek lehetne nevezni, azonban ez nem mindig igaz. Tud kedves lenni, ha olyan lénnyel találkozik, aki ezt megérdemli. Sokan nem ismerik igazi, gyengéd, mosolygós oldalát, ami nem csoda, tekintve, hogy mindenki úgy gondol rá, mintha érzelmek nélküli teremtmény lenne. Pedig vannak érzései. Ő is ugyan úgy szeret, fél, gyűlöl, mint bárki más. Nincs elszállva magától, tekintve, hogy maximalista, gyengének tartja magát, haszontalannak. Meglepő, de védi a gyengéket, szorult helyzetében bárki mást is, ez fajára szintén nem jellemző.

Élettörténet: Három nagyobb Őrangyal csoport van, ezek rangsor szerint: Tárgyakat védő Őrangyalok, Személyeket védő Őrangyalok, és a sima Őrangyalok. A Tárgyakért felelősek értelem szerűen különböző tárgyakért felelnek, míg a Személyeket védők pedig csakis élőlényekre vigyáznak. Nos, a "sima" Őrangyalok minden másért felelnek. Például az Időért, az Alvilágért, a Mennyért, de akár a Terhességért és a Szeretetért is. Mindenkinek általuk választott, négy feladatuk volt, de Anarys volt az egyetlen, aki "megjelölte" az Időt, az Alvilágot, a Halált és az Életet. Sokan ugyanis úgy tartották, hogy ez a négy dolog felettébb nagy hatalom, veszélyes dolog, így maradt ezek őrzése a lányra. A fő feladata azonban roppant egyszerű; odaadás a hivatása(i) miatt, pártatlanság az őrzött feladatok között, meginghatatlan hűség fajtája iránt. Legtöbben ezt nem értették meg, így megölte őket a saját erejük. Származásuknak okát kutatja, de eddig semmilyen magyarázat nincs arra, hogy miért és ki teremtette őket, tekintve, hogy semleges célúak. Ő maga lassan ötven éve él bezárva a saját kastélyában.

Hobby: Mitológia* Fajtája eredetének a kutatása* Könyv olvasás* Joga* Fegyverrel való edzés.

Foglalkozás: Az Idő, az Alvilág, a Halál és az Élet Őrangyala.

Extrák: Halhatatlan, de nem sebezhetetlen. Ereje az Időben, az Alvilágban, az Életben és a Halálban rejlik. Rendelkezik ezek képességeivel, igaz, bizonyos korlátok között. Képes gondolatolvasásra, de nem sűrűn használja. Fajának minden példánya kapott egy elemet. Ő az Alvilág egyetlen, perzselő lángját birtokolja, azt, amit senki más nem.

Képinfo: Nem az én tulajdon, ez csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 12. 04.

Módosítva: 2017. 11. 26. 11:52:24
Módosította: Aiko Akane

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).