Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Dougles "Doug" Ward (Kitalált)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Akahige

Kor: 17 éves

Külső leírás: Viszonylag nagydarab, de nem lehet kifejezetten bodybuildernek nevezni. Emellé még kifejezetten magas korához képest, ami különösen nagy melák benyomását kelti. Haja barna, szeme halványkék, tekintete meleg, barátságos. Ruházata kimerül egy farmerban, egy pár sportcipőben, és a Jupiter tábor lila pólójában. Jobb alkarjára egy tetoválás van égetve, fölülre az SPQR rövidítés, alá három strigula, alá pedig egy szamárfej, anyja, Vesta jelképe.

Jellem: Nagyon csöndes, és barátságos. Nem idegenek tőle a hosszú hallgatások, szereti ilyenkor barátait nézni és hallgatni. Nem lehet könnyen feliegesíteni, akár direkt bosszantják, akár veszélyben van, mindig megőrzi hideg vérét. Szereti a békítő szerepet játszani, ha két tábortársa összeveszne valamin. Ha már itt tartunk, tud harcolni, de nem szeret, és bár képességeivel ártani is tud, jobban szeret gyógyítani, vagy békíteni. Érdekes módon odavan a sütésért-főzésért. Épp annyira szereti elkészíteni az ételt, mint elfogyasztani.

Élettörténet: Anyja Vesta, az otthon, és a családi tűz római istennője. Vesta, Diánához és Minervához (Artemisz és Athéné) hasonlóan szüzességet fogadott, ám nem tudta elviselni, hogy neki nincs gyermeke, ezért Minervához hasonlóan ő is a saját fejéből teremtett (a legszószerintebben) egy félisten gyermeket egy emberi férfitól, Duncan Ward-tól. Apja, tudta nélkül éveken át őrizte a szörnyektől és a farkasoktól, míg nem egy nap, Doug tizennégy éves korában megjelent farmjuk mellett egy oroszlán, aminek lepattantak bundájáról a sörétgolyók. Lerombolta Doug apjának farmját, és bár mindketten túlélték, nem tudták, él-e a másik, vagy meghalt, és elszakadtak egymástól. Doug-ot ezután a farkasok találták meg. Egy Lupa nevű nőstényfarkas elvitte a "Farkasház" nevű helyre, ahonnan útnak indította a Jupiter tábor felé. Ott az ötös Cohors tagja lett, és barátokra, sőt családra lelt.

Hobby: Odavan a konyhaművészetekért

Foglalkozás: A Jupiter tábor ötödik cohorsának légionáriusa.

Extrák: Anyja görög neve Hesztia, ő Zeusz legidősebb testvére. ~~ Ugyanúgy született, mint Athéné/Minerva gyermekei, vagyis anyja tudatából. ~~ Ha nagyon kell harcolnia, vagy küldetésre küldik, fegyvere egy lándzsa, és ha teheti, római pajzsot is hord. ~~ Kardforgatásban gyenge. ~~ Vestától három képességet örökölt: A narancssárga tűz, amit ki tud bocsátani, arra képes, amire gondolod, hogy képes, a kék tűz begyógyítja annak a sebét, akin "ég", és képes kisugárzásával megnyugtatni környezetét, ezzel pár másodperc alatt lecsillapítani társait. ~~ Rick Riordan: Percy Jackson és az Olimposziak és Az Olimposz hősei könyvsorozatok világába készült.

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2017. 09. 05.

Módosítva: 2017. 09. 05. 20:22:46
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).