Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Jouseki Emma (saját karakter)
Kategória: Naruto
Feltöltő: ~Emma Smith~

Kor: 26

Külső leírás: Az átlagos női ninjáknál valamivel magasabb, úgy 178 cm és ehhez 69 kg párosul. Hosszú, barna haját többnyire csak kiengedve hordja, egyedül akkor fogja össze, ha gyakorol. Barna hajához, különleges színű szemek párosulnak, melyek szépségének csak megadják a kellő pluszt. Ruházata általában a fekete és a rózsaszín színeiben játszik, nem igazán hord másikakat. Amikor gyakorol, lazán öltözik, hiszen nem az a lényeg, hogy jól nézzen ki, hanem az, hogy megfelelően tudjon mozogni.

Jellem: Kedves, segítőkész jellem. Elsőként próbál mindent megbeszélni, hiszen nem agresszív fajta. Szeret mosolyogni, ennek ellenére visszahúzódóbb személy. Nehezen bízik meg másokban múltjából kifolyólag, de ennek ellenére szeret beszélgetni. Intelligens és rettentő kitartó is. Ha valamit a fejébe vesz, akkor azon tüzön-vizen keresztül megy. Sokszor vannak rémálmai apja halála miatt, amikből rendszeresen könnyezve és izzadva tér magához. Ezek után még inkább magába fordulóbb lesz, és elzárkózik az emberek elől.

Élettörténet: Nem tudni melyik földről származik, de szülei itt telepedtek le, miután egy csapat hórejteki ninja megtámadta a falut, melyben békésen laktak. A letelepedés után egészen nyugodtan, és boldogan éltek. A kislány hamar beilleszkedett az ottani gyerekek közé, de ennek ellenére szeretett leülni a hatalmas vízesés elé, és órákig elnézegetni azt, ahogy csobog lefelé. Ahogy cseperedett, szép lassan a képességét is megtanulta használni, és már elég profi szinten képes alkalmazni. Azonban ennek is meg vannak a veszélyei. Amikor egy küldetésre mentek édesapjával, a lány 16 éves volt. A jounin vizsga küszöbén állt, de olyasmi történt, amire senki sem gondolt. A küldetés balul sült el, és édesapja életét vesztette. A fiatal lány elvesztette a fejét és tombolásba kezdett. A Föld ország ninjái úgy hullottak, mint a legyek. Egészen addig tombolt, amíg ki nem merült teljesen. Apja holtteste mellé rogyott le, és várta a halált, ami azonban elkerülte. Rejtélyes módon került haza, és hosszú, nagyon hosszú idő kellett, mire teljesen felépült. Azóta se heverte ki apja halálát, és a mai napig saját magát okolja, hogy nem tudta megmenteni. Édesanyját 20 évesen vesztette el, egy betegségben, mellyel nem tudott megküzdeni az asszony. Azóta csendesen él, és hűséges országához.

Hobby: Nézelődés, gyakorlás

Foglalkozás: Speciális jounin

Extrák: Chakra típus: Kristály. A Shōton azaz Kristály elem, egy különleges Ninjutsu, melynek segítségével kristályt lehet létrehozni és a közelben lévő kristály manipulálására is alkalmas. Létrehozásához a Föld és a Villám elemre van szükség. A Kristály elem, egy nagyon erős technika és a Föld, Víz és Fa alapú jutsuk szinte hatástalanok ellene. A Krisztályhasználó, képes bármilyen anyagot kristályosítani, beleértve az embereket is. Persze ehhez tökéletes chakra kontroll, fegyelem, pontosság, és rengeteg tapasztalat kell. Szóval egy ideig gyakorolni kell, hogy tökéletesen menjen. Gyengeségei, hogy a nyers energiákon alapuló technikák, mint a Szél, Tűz, Villám ellen hatástalan és egy bizonyos hangfrekvencia is elpusztíthatja a kristályosított dolgokat. A második, hogy tökéletes fegyelemre, chakra koncentrációra és nyugalomra van szüksége. Kristály színe: halvány rózsaszín. Chakra színe: lilás. *** Ország/Rejtek: Vízesés földje/Vízesésrejtek Vízesés földje: A Vízesés földjén található egy hatalmas vízesés, amely mögött Vízesésrejtek kap helyet.

Képinfo: Csak illusztráció, nem az enyém. (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 02.

Módosítva: 2017. 07. 01. 22:47:07
Módosította: ~Emma Smith~

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).