Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hayafume Katsuki (saját karakter)
Kategória: Naruto
Feltöltő: ~Emma Smith~

Kor: 25

Külső leírás: Hosszú, fehér haját kiskora óta növeszti, és nem is akar megválni tőle. Nagyon szereti, és viselkedésén kívül, még erről lehet megismerni, hiszen nem mindennapi látvány az ekkora fehér zuhatag. Egészen mélykék szemei vannak, melyekkel olyan mély érzelmeket tud kifejezni, akárcsak maga a tenger. A homloka közepén található egy sárga pont, ami a vérvonalképességéhez kell. Alaphelyzetben nem jelent semmit, csak egy színes jel, nem több. Ahogy haja, úgy ruhája is elég szokatlan. De egész ruházatában ez a három szín dominál. A fekete, a fehér és egy kevéske sárga. Nem több, de ezen nem is akar változtatni. Egyedül jobb kezét takarja el szándékosan, hiszen azon a bőr megégett. Egy küldetésen sérült meg, és nem tudták teljesen rendbe hozni a kezén a bőrt. Így azt most takarva hordja.

Jellem: Nagyszájú, visszabeszélős jellem, szereti megbotránkoztatni a népet legyen szó bármiről is. Igazságkedvelő, de mégis szereti manipulálni a környezetében élőket, hogy neki kedvezzen a helyzet. Sokszor mosolyog, de nem igazán őszintén. Csak olyan műmosoly szerűen. Nem veti meg az igazi harcokat, ahol a vér jelen van. Néha agresszív és hirtelen haragú, olyankor előbb jár el a keze. Előbb cselekszik és csak utána gondolkozik. Bár ez többnyire mindig így van. Csak ritkán tervel ki valamit is előre, amit utána végre is hajt. Nagyjából úgy lehet leírni, mint egy szél vihart.

Élettörténet: Őshonos konohai, mióta az eszét tudja, itt él. Semmi különös nem volt az életében, azonkívül, hogy szüleit egy bevetés alatt elvesztette, ezért szülők nélkül nőtt fel. Vagyis nem egészen, hiszen a nagyszülők nevelték fel a kis lányt. Azon felül, hogy problémás gyerek volt, az esze mindig is a helyén volt. Viselkedése mindig hagyott kivetni valót maga után, azonban a versenyeken, a dolgozatokon és megmérettetéseken mindig az élmezőnyben végzett. A chunin, majd később a jounin vizsgán is az elsők között kapta meg a kinevezést. Nem azért nem lett az első, mert nem volt rá képes, csupán eszméletlenül lusta.

Hobby: Gyakorolni, és küldetéseket végezni.

Foglalkozás: Jounin (chakra érzékelő)

Extrák: A hatalmas legyezőjét mindig magánál hordja, hiszen nem lehet tudni, hogy mikor van rá szüksége. Ezen kívül hord magával egy tekercset, melyből egy speciális kardot idéz elő. A fegyver nagyon jól befogadja a szél elemű chakrát, mely Katsukinak is van. ** Kekkei genkai: Kékes szemei egészen feketére változnak, a homlokán lévő aprócska sárga jel pedig elterül az arcán. Ilyenkor a szokásosnál kifinomultabban érzékeli a chakrát. 2 km-es szakaszon képes bármilyen mennyiségű chakrát érzékelni. Még akkor is, ha el van rejtve. A támadásai ereje egy cseppet sem változik. ** Rengeteg szél alapu jutsut tud. Kortársaival vetekszik tudásban. **

Képinfo: Csak illusztráció, nem az enyém. (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).