Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Merrick
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Chii

Kor: 28

Külső leírás: Megjelenése olyan, mint általában az ördögsellőké, legtöbbször csak uszonyaik mintázata és arcuk különbözik egymástól. Rövid, koromfekete haj keretezi markáns, férfias arcát, szemei kéken csillognak, akár csak a testének nagy része, ha lemegy a mélybe. Nagyon erős izomzata van, farokuszonyával olyan erőset tud csapni, hogy a kisebb cápákat és a mélybeli ragadozókat könnyen legyőzi. Karján és hátán lévő uszonyainak hála teste még áramvonalasabb, ez biztosítja rendkívül gyors mozgását a vízben. Ha nagyobb ellenséggel kerülne össze, akkor sem kell félteni, csuklójának egy adott pontjával, ha hozzáér támadójához, enyhe elektromosságot bocsájt a másik testébe, amitől biztosan elszelel az ellenfele. Ezen képességét és a testén lévő villódzó kékességet akarata szerint tudja irányítani, emellett szemeivel tökéletesen lát a sötétségben is.

Jellem: A két szó, mely leginkább jellemzi az a bátor és a vakmerő. Hogy ő féljen valamitől? Az kizárt. Imádja a kalandokat, általában sokban van része is, de nem célja másokat belerángatni, így ezeket a legtöbbször egyedül éli át. Sosem unatkozik, mindig mennie és csinálnia kell valamit, a tenger mélyét már bejárta, mostanában egyre távolabb és egyre fentebb úszik, melyet családja nem néz jó szemmel, tekintve hogy hercegi rangja van. Státusza sosem érdekelte, hiszen a trón várományosa úgyis a bátyja, melyet ő egyáltalán nem bán, nem tudná elképzelni, hogy olyan visszafogottan éljen, ahogy egy királytól azt elvárják. Habár palotabeli szökéseivel sokszor az őrületbe kergeti vigyázóit, valójában nem nevezhető felelőtlennek, tudja, mikor kell meghátrálnia, és azt is emelt fővel teszi. Imádja a népét, és ők viszont szeretik a kis herceget. Kegyetlen harcosnak tűnhet, de valójában még sosem ölt meg egyetlen állatot sem – kivéve persze étkezés céljából. Bátorsága kedvességgel párosul, mellyel leginkább a társait jutalmazza, a lenti birodalom lakói ezért is imádják őt annyira. Remekül ért a gyerekek nyelvén, képes őket órákon át szórakoztatni kalandos meséivel és vicceivel, ezzel egy kis pihenőt hagyva a szülőknek.

Élettörténet: A királyi család ötödik, kései gyermekeként látta meg a napvilágot, két bátyja és két nővére van, akikkel elég jó kapcsolatot ápol. Sosem kapott olyan nagy figyelmet, mint testvérei, azonban ezt ő sosem bánta, nem fogták annyira szigorúan, mint a többieket, így már apróbb korában is sok kalandban lehetett része. Mindig is vonzotta őt a veszély, a messzeség, nevelőit szinte egytől-egyig sikerült az őrületbe kergetnie az eltűnéseivel, csakhogy utána mindig valami érdekes dologgal a kezében bukkanjon fel. Hogy merre jár, azt nem szokása megosztani, főleg nem a családjával. Valójában még pici korában felfedezett egy titkos járatot a közeli barlangok egyikében, mely egyenes a felszíni vizekre vezet, megszámolni sem tudja már, hogy hányszor járt a számukra tiltott területeken. Természetesen megkapta hercegi taníttatását, és azt tökéletesen el is végezte, ám sosem kötötték le ezek a dolgok, az ismeretlenre vágyott. Az egyetlen politika, mely vonzza, az az angyalsellőkkel való háború kimenetele, amit elvesztve a mélybe száműzték őket. Sosem érezte ezt igazságosnak, hiszen minden nap küzdeniük kell a megélhetésükért, ráadásul manapság egyre kevesebb ételt tudnak vadászni és gyűjteni odalent. Talán ezért is ellenkezik annyira a törvény ellen és szökik fel, csakhogy utána népét ennivalóval láthassa el. Szülei sejtik, mit tesz, meg is róják érte, de legbelül büszkék fiukra, amiért akár magát is feláldozná alattvalóiért.

Hobby: barlangok felfedezése, bolyongás ismeretlen vizeken, kalandok kutatása

Foglalkozás: királyi sarj, de feladatának érzi, hogy segítse népét, ezért rendszeresen feljár a fenti vizekhez halakra/cápákra vadászni, kagylókat/rákokat és egyéb ínyencségeket gyűjtögetni

Extrák: Imád énekelni, de ezt sosem vallotta még be senkinek. *** Rajong a korallokért, melyek csak odafent érhetőek el, ez a másik ok, amiért felszökik. *** Tekintve, hogy a sellők több száz évig élnek, elég fiatalnak számít. *** Miko a legjobb gyerekkori barátja, ha épp eltűnik, általában ő szokta fedezni. A fiú a palota egyik cselédjének a gyermeke, de szinte együtt nőttek fel, ezért testvéreként tekint a sellőre.

Képinfo: A kép nem az én művem. (http://)

Engedélyezve: 2017. 06. 30.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:37:04
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).