Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Benjamin Redhawk
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 25

Külső leírás: 180 cm magas, enyhén szálkás izomzattal rendelkezik. Finom vonású arcát szeplői teszik még különlegesebbé, dús ajkai csókra hívóak, tengerkék szemei pedig csábítóan csillognak. Kicsi kora óta természetes szőke haja van, melyet sosem festett be, általában szerteszét állnak a tincsei, mintha egy szélvihar gázolt volna át rajta. Ez ellen sosem tudott tenni semmit, már fel sem tűnik neki, annyira hozzászokott. Egyetlen ékszere a fekete fülbevalója, mely rendkívül jól áll neki. Ruhatárában sokféle darab megtalálható, de ha dolgoznia kell, akkor a kényelmesebbeket preferálja. Legtöbbször farmerét húzza fel valamelyik pólójával, csak egy-egy megnyitóra hajlandó öltönybe bújni.

Jellem: Nem szeret a társaság középpontjában lenni, de nem is ül magányosan egy sötét sarokban. Általában mindenkivel könnyedén megtalálja a közös hangot, nagyon barátságos és vidám természete van, de ha feldühítik, akkor nem kell félteni, meg tudja védeni magát. Imádja a történelemben megbúvó rejtélyeket, mint ahogyan a modern művészeteket is. Sosem tud egy helyben maradni, mindig megy valamerre, felfedez valamit, vagy csak a barátaival lóg. Szeret új dolgokat kipróbálni, de van, hogy inkább csak elvonul egy csendes kis helyre, pl. egy tisztásra vagy egy erdőbe, kifekszik egy pokrócra, és csodálja a tájat, a felhőket, a természet zaját.

Élettörténet: : Édesanyja franciaszármazású nő, Amerikában játszott egy színházban, itt ismerte meg férjét, akivel rögtön egymásba szerettek. Apja félig német, híres hegedűművész volt, fiát kiskorában tanítgatta a zene művészetére, így remekül játszik hegedűn és zongorán is. Ben kései gyerek volt, de szülei annál boldogabbak voltak az érkezésének. Sosem kellett hiányt szenvednie semmiben, de nem is tartoztak a legvagyonosabb emberek közé, korán megtanulta értékelni azt, amit az élettől kapott. Színházi, művészeti pályára szánták őt is, de ez nem igazán érdekelte a fiút, a történelemért rajongott, és ettől a szülők sem tudták eltántorítani. Végül nem is akarták semmire kényszeríteni, így elfogadták, hogy az egyetemen ebbe az irányba szakosodjon. Apja egy balesetben vesztette életét egyetemei éveinek a kezdetén, ami eléggé megrázta, de ettől csak még inkább értékelni kezdte az életét, a lehetőségeit. Párhuzamosan végezte el a régészeti és a történelem szakot, így egyszerre két diplomával is gazdagodhatott. Gyakornoki éveit a Nemzeti Múzeumban töltötte, az egyetemen kifejezetten a restaurátorság érdekelte, így elég nagy tudást szívott magába. Amint végzett, fel is vették a múzeumba mint restaurátort, és mivel anyja révén remekül beszél franciául, gyakran tart körutakat a múzeumban ezen a nyelven. Néhány évvel ezelőtt édesanyját Alzheimer-kórral diagnosztizálták, mára már annyira leromlott az állapota, hogy egy kifejezetten ezzel a betegséggel szenvedőknek fenntartott otthonban lakik. Ben gyakran látogatja, de egyre ritkábban ismeri fel őt anyja, nem rég jött rá, hogy ha hegedűn játszik, akkor a nő mindig mosolyogva figyeli, így hát felfrissítette gyerekkori tudását, és minden látogatása alkalmával játszik az édesanyjának. Habár vágyik a komoly kapcsolatra, senki nem bírja ki mellette túl sokáig, és nem azért, mert olyan rosszul bánna partnereivel, esetleg megcsalná őket, egyszerűen nem szeretik azt, hogy neki mindig mennie kell valahova, nem szeret sokáig nyugton maradni.

Hobby: Barátaival rengeteg kalandban benne vannak, sok őrültséget kipróbáltak már, egyszerűen élvezi az életét, nem akarja úgy leélni, hogy azt később megbánja. Imád túrázni a természetben, gyakran fest és rajzol, hiszen ez a munkája része is.

Foglalkozás: Restaurátor egy múzeumban, de régészeti és történelmi diplomáját is szokta használni, néha francia idegenvezetőként funkcionál egy-egy kiállításon.

Extrák: Biszexuális, de inkább a férfiak felé hajlik. *** Seme *** Francia és német nyelven is kiválóan beszél. *** A hegedű mellett zongorán is remekül játszik, erre édesanyja tanította. *** Imádja a munkáját, a festés és a rajzolás remekül megy neki, gondjai mindig is csak a szobrászattal voltak. *** Egyik álma, hogy körbeutazza a világot, és megcsodálja annak minden látnivalóját, és felfedezze kevésbé híres, de gyönyörű helyeit. *** Alig van olyan kiállítás a közelben, amit ne nézne meg, szereti magába szívni a környezetében lévő tudást.

Képinfo: Nem az enyém, deviantartról származik. (http://)

Engedélyezve: 2017. 06. 26.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:26:26
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).