Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Zack Newman
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 23

Külső leírás: Nem túl magas, de nem is tartozik a legkisebbek közé, átlagos magasságú. Vékony testalkata van, nem néz ki betegesnek, de egy deka felesleg sincs rajta. Bájos, gyerekes arcvonású, így koránál általában sokkal fiatalabbnak gondolják. Fekete hajából csak akkor szokott vágatni, ha már eléri a vállát, emögé rejti el égkék szemeit, nem szereti, ha bámulják. Fitos kis orra van, ajkai szépen íveltek, de nem egy kirívó jelenség, általában beleolvad a tömegbe. Ritkán hord márkás ruhákat, a kényelmet tartja a legfontosabbnak, de persze öltönyt is hajlandó húzni, ha az alkalom megkívánja.

Jellem: Magányos és visszahúzódó, bátyja mindig ott van a társaság középpontjában, míg ő megbújik egy sötét sarokban. Habár külsőre nagyon hasonlítanak, jellemük teljesen eltérő. Nem szereti a nagy összejöveteleket, nehezen tud szocializálódni az emberekkel. Nála szerényebb és kedvesebb ember nem igazán létezik, mégsem tudott soha rendes barátokat szerezni, mert bátyja rögtön elhappolt mindenkit előle megnyerő személyiségével. Beletörődött a sorsába, hogy mindig is csak testvére árnyéka lehet, ám ő ettől még szereti a bátyját. Utál veszekedni, inkább csendben elfogadja a másik akaratát, csak ne haragudjon rá az illető. Nem tud kiállni magáért, és sajnos más sem teszi ezt meg érte, így csak elevezget azokon az utakon, amelyekre a környezete terelgeti.

Élettörténet: Egy átlagos család gyermekeként látta meg a napvilágot ikertestvérével, aki néhány perccel megelőzte a születéskor. Mindig is bátyja volt a család szemefénye, de őt ez sosem zavarta, hiszen ő is rajongott testvéréért, akkor is, ha csúnyán viselkedett vele. Mindig olyan ruhát és olyan frizurát akart, mint amilyen neki is van, ami nem nyerte el bátyja tetszését. Középiskolában elintézte, hogy külön osztályba kerüljenek, így nem kellett annyit együtt lenniük. Habár Zack szomorú volt emiatt, próbálta ezt sosem kimutatni. Mindig megbocsájtott testvérének, akármilyen rosszul is bánt, akármilyen csúnyán beszélt vele. Minden tettét elnézte, egészen addig, míg rá nem mászott az egyik osztálytársára, hiszen Jack jól tudta, hogy Zack szerelmes a fiúba. Teljesen összetört azért, amit a bátyja tett, Alan volt az egyetlen személy, aki nem nézte levegőnek őt. A néhány hónap alatt, amit egy osztályban töltöttek, összebarátkoztak, de Jack szétzúzta a kialakulóban lévő kapcsolatukat. Zack sosem csalódott még ekkorát bátyjában, de végül felülkerekedett az érzésein, és elismerte magában, hogy neki amúgy sem lett volna semmi esélye Alannél. Párszor még beszélgettek utána, de inkább elkezdett távolságot tartani a fiútól, így később már alig szóltak egymáshoz. Zack azt hitte, ez is csak bátyja egyik futókalandja lesz, de meglepetésére még a ballagásukkor is együtt voltak a fiúval. Jack és Alan két egymástól nem messze lévő egyetemre ment, ő maga pedig egy művészeti egyetemre nyert ösztöndíjat, így csak az albérletéért kellett volna fizetnie, de szülei nem engedték el őt tanulni. Azt mondták, Jack úgyis többre viszi a jogi karon, mint ő azon a másik helyen, elég lesz Jacket támogatniuk, rá már nincs pénzük. Hiába könyörgött nekik és mondta, hogy vállal munkát, a szülők csak bátyját látták szem előtt, csak testvére volt fontos a számukra. Nehezen, de ismét beletörődött a sorsába, és nem tanult tovább, a családi vállalkozásban kezdett segédkezni, és öt év elteltével is a kisboltjukban dolgozik.

Hobby: rajzolás, festészet, szobrászat, fotózás, olvasás

Foglalkozás: eladó és raktáros a családjuk boltjában

Extrák: Még mindig szerelmes Alanbe, ezért sem találkozik velük szinte sosem. *** Tudja, hogy a férfiakhoz vonzódik, de még csak kapcsolata sem volt sosem. *** Szűz *** Uke *** Még most is az az álma, hogy elvégezhesse a művészetit, profi festő szeretne lenni. *** Sokszor kijár a közeli erdőbe, imádja a tájképeket fotózni, festeni és rajzolni is, a lényeg, hogy valahogyan megörökítse azt.

Képinfo: A kép nem az én művem. (http://)

Engedélyezve: 2017. 06. 26.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:39:55
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).