Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Ukitake Hana (Kitalált karakter)
Kategória: Bleach
Feltöltő: Kagemare Ran

Kor: 19

Külső leírás: 160 centi magas. Kifejezetten vékony és hajlékony. Sápadt bőre van, ami tökéletesen kiegészíti a hosszú hófehér haját, ami a derekáig ér. Leginkább mezítláb jár mert nem szereti a cipőket. Egyenruháját nem mindig hordja, inkább egy sima fekete yukatát szokott hordani

Jellem: Egy kitartó, mindenre elszánt lány, aki mindent elkövet a céljai érdekében. Aki nem szól bele mások dolgaiba, aki csak akkor beszél, ha kérdezik, de akkor sokat… Nem olyan típus, aki feleslegesen keresi a verekedést. Nem azért, mert nem szeret harcolni vagy, mert nem élvezi, csak feleslegesen nem keveredik verekedésekbe. Néha kicsit nyers a stílusa és hajlamos illetlenül visszaszólni az embereknek, de azért tudja kontrollálni a száját. Szerinte mindennek oka van, és kifejezetten idegesíteni tudja, ha nem tudja mi az oka. A legnagyobb gyengesége, hogy nehezen hoz meg kemény döntéseket. Mindig is olyan típus volt, aki a háttérből nézte a dolgokat. Csendben várt, figyelt, hagyta, hogy bántsák a szavakkal, aztán, ha eljött az ideje, ő osztotta le a lapjait. Nem kenyere a kétszínűsködés, de úgy gondolja, hogy néha egy kis jótékony befolyásolás, titkolózás nem árt. Van, amiről nem kell mindenkinek tudnia. Szeret csapatban dolgozni és könnyen alkalmazkodik.

Élettörténet: Az akadémián mindig bajba keveredett, de apja soha nem tudott rá igazán haragudni. Annak ellenére hogy egy osztag kapitánya próbált minél több időt tölteni lányával hogy tanítgasa és a helyes irányba terelje. Ez viszonylag sikerült is neki, mert ahogy kikerült az akadémiáról, és az osztagba került mint tiszt, hamar hadnagyi rangra emelkedett hála kitartó munkájának. Nem nagyon áll szóba a többi kapitánnyal és fiatal kora miatt senki sem veszi komolyan. Pedig erős és ügyes harcos. Többször bizonyította tehetségét, még is még mindig vannak ellenlábasai, akik szerint nem alkalmas hadnagynak.

Hobby: olvasás

Foglalkozás: Shinigami/ 13. osztag hadnagya

Extrák: Zanpakutou: Név: Shouryuu (Azúrsárkány) Shikai parancsa: Totonoero! (Készülj!) Támadások: - Tanjin (Szénpor): Passzív képesség, shikai aktiválást követően automatikusan érvénybe lép. A képesség lényege, hogy bármilyen felület, amit a penge megvág az még néhány percig kék lángok kíséretében égni fog, egészen a kioltásig, vagy míg 1-2 perc múlva magától el nem alszik. Jouka (Szent tűz): A shikai egyetlen aktív képessége. A vágást követően, annak irányával megegyezően egy kék színű lángcsóva is elindul.

Képinfo: A kép nem saját, csak illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 06. 25.

Módosítva: 2017. 06. 25. 16:43:14
Módosította: Kagemare Ran

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).