Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nezumi Touga (Kitalált karakter)
Kategória: Vampire Knight
Feltöltő: Kagemare Ran

Kor: 16

Külső leírás: 165 cm magas és alig 50 kiló. Derékig érő sötétbarna haja és sötét szemei vannak. Jobb felkarjától a laposkáján át egész a nyakáig egy tetoválás húzódik. Fiatal kora ellenére folyton dohányzik.

Jellem: Agresszív lány, aki a fegyverharcban szinte verhetetlen. Kétkezű a beceneve, mert annyira jól kezeli a fegyvereit. Nezumi otthon érzi magát a tűzpárbajokban és kifejezetten élvezi, hogyha megölheti ellenségeit. Bár a harcban nem ismer kegyelmet, még sem érzi azt hogy minden vámpír az ellensége, mint a legtöbb vadász.

Élettörténet: Nezumi szülei vámpírvadászok voltak, és sajnos egy bosszúszomjas vámpír megölte őket. Ő szerencsésen megmenekült mivel épp mestervel volt kiképzésen amire a család kedves barátját Yagari Tougat kérték meg. Mikor kiderült mi történt, magához vette a lányt és másik nevet adott neki hogy a vámpír ne találhasson rá, és felkészítette ha még is megtörténne megtudja védeni magát. Végl nevelő apja kérésére a Cross akadémiára jár, és szemmel tartja az esti tagozatos diákokat, de nem prefektus. Cross igazgatót mindig figyelmen kívül hagyja és egy bohócnak tartja. Rendszerint soha nem hordja az iskola egyenruháját, és órákra sem nagyon jár be. Leginkább valami csendes zugban alszik vagy épp megbízásokat teljesít. Éjjel pedig az esti tagozatosok fölött őrködik, hogy biztos ne csináljanak semmi ostobaságot. Hisz mint látszik a két prefektusra nem igazán hallgatnak.

Hobby: Cross igazgató bosszantása, vagy épp figyelmen kívül hagyása.

Foglalkozás: Vámpírvadász/ A Cross akadémia tanulója.

Extrák: Két hatalmas fegyvert hord magánál, és többféle kést is. Nem lehet egykönnyen megijeszteni, és nem fél a vámpíroktól. Tudja jól hogy szüleit egy vámpír ölte meg de ettől nem gyűlöli őket. Egyszerűen csak teszi amit kell.

Képinfo: A kép nem saját, csak illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 06. 25.

Módosítva: 2017. 06. 25. 16:46:41
Módosította: Kagemare Ran

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).