Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kimberly (Kim) Silver (Kitalált Karakter)
Kategória: Full Metal Alchemist
Feltöltő: Kagemare Ran

Kor: 17

Külső leírás: Kim barna hajú és szürkéskék szemű, 172 cm magas és 67 kg, ezért az alkata sokkal inkább mondható teltnek. Főleg a csípője erősebb, illetve mellbőségben van eleresztve. Tizenhat éves kora óta narancssárga és kék melírok színesítik a haját. Általában a stampunk stílust részesíti előnyben, még akkor is ha épp hivatalos helyre igyekszik. Persze az is előfordulhat, hogy szerelő öltözetben, olajosan, piszkosan mások megbotránkoztatására. Keveset ad mások véleményére öltözködés terén, ám elmaradhatatlan tartozéka minden öltözetéhez egy méretes villáskulcs, amit fegyverként használ. Úgy forgatja, mint ha kard lenne és rendszerint az oldalán található szerszámos övre csatolja rá. Jobb lábát elvesztette mikor humán transzmutációt akart végre hajtani hogy a háborúban meghalt apját vissza hozza.

Jellem: Kissé lobbanékony és nagyon makacs természete van, ha egyszer valamit a fejébe vesz akkor nehezen tántorítható el a céljától. Olykor önzőn viselkedik, meg se hallgatja a másikat, cselekszik saját belátása szerint. Nincsenek előítéletei senkivel szemben, ezért viszonylag könnyen köt ismeretségeket, az se zavarja ha esetleg gyilkossal kell bájcsevegnie. Laza erkölccsel és gyenge illemtudással rendelkezik.

Élettörténet: Dublith egyik legjobb automail készítője fiatal kora ellenére. Apja katona volt anyja pedig orvos. Volt érzéke az alkímiához, ezért Izumi Curtis volt a mestere. Mikor mestere azt mondta évekkel később hogy eleget tanult, 15 évesen útnak indult hogy az automail készítés terén is fejlődhessen. Így jutott el Central citybe ahol sikerült munkát találnia.

Hobby: Szerelés, és a katonák bosszantása

Foglalkozás: Automail készítő

Extrák: Van egy vadászgörénye, ami mindig vele van. Mikor úton vannak, vele szerzi be az élelmet mint például nyúl vadászattal és hasonlók ha épp nem jut el sötétedés előtt egy városba. [url]http://www.bittersweetme.net/blog/wp-content/uploads/2012/01/Ex_Machina_by_dark_spider-large1-214x300.jpg[/url]

Képinfo: A kép nem saját, csak illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 06. 25.

Módosítva: 2017. 06. 25. 16:47:26
Módosította: Kagemare Ran

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).