Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Daemon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Chii

Kor: 25-30 körülinek néz ki, de valójában már több száz éves

Külső leírás: Nagyon magas és izmos termete van, pont olyan, amely a tisztavérű démonokat jellemzi. Koromfekete haját mindig stílusosan hordja, kék szemei közül az egyiket egy mély sebhely szeli át, ez az egyetlen heg, melyet az évek során szerzett gyógyító képessége ellenére. Jóképű és sármos férfi, ezt ruháival is kiemeli, hiszen csak olyan darabot vesz fel, mely tökéletesen illik hozzá. Általában fekete, fehér és szürke ruhákat hord, de megfordul egy-két színesebb darab is a szekrényében.

Jellem: Rangjához méltón viselkedik, legalább is akkor, amikor árgus szemekkel figyelik őt. Tisztavérű démonként a ranglétra tetején helyezkedik el, így elvárja másoktól a tiszteletet. Habár gőgösnek mutatja magát, valójában nem érzi azt, hogy bármivel is jobb lenne a többi fajnál. Nem szeret adósa maradni senkinek, épp ezért nem is kér sosem segítséget, és általában nem is ad, azt vallja, mindenki oldja meg a saját problémáit. Külseje mindenkit vonz, de ő a legtöbb lényt lerázza, olykor elszórakozik velük egy-egy éjszakát, de komoly társat nem keres. Gyűlöli, amit az idős vezetők vallanak, nem ért velük egyet, de szemtől-szembe nem hadakozhat velük. Megjátssza magát előttük, ahogyan a cégtársai előtt is, sosem lenne képes ártatlan lényeknek komoly sérülést okozni. Rendkívül türelmes, sodrából csak nagyon nehezen lehet kihozni, mások idiótasága pedig kifejezetten mulattatja.

Élettörténet: A három legősibb család egyik leszármazottja, így a démonok közt is az elit körbe tartozik. Közel ezer éve született, rengeteg mindent megélt ezen idő alatt, háborút és békét egyaránt. Követte szülei taníttatását, pedig már gyerekként sem értett mindennel egyet. Háromszáz év kellett ahhoz, hogy igazán fellázadjon ellenük, amikor beleszeretett egy hozzá rangon aluli nőbe. El akarta őt venni, de a szülei ellenezték ezt, így hát kénytelenek voltak elszökni otthonról. Felesége, Nefry várandós volt a gyermekükkel, amikor a rájuk küldött vadászok megtalálták őket. Hiába küzdött ellenük hatalmas erejével, végül legyőzték őt, feleségét és a még meg sem született gyermekét pedig megölték. Ekkor szerezte a szemén lévő sebhelyet, hogy hogyan, azt mai napig nem érti, hiszen egyik képessége az öngyógyítás, amely nem hagy heget. Daemont felemésztette a gyász, de megfogadta, hogy megbosszulja még szerettei halálát. Ehhez azonban elég nagy hatalmat kell szereznie, így hát az elmúlt néhány száz évet azzal töltötte, hogy egyre befolyásosabb rangra emelkedett. Hatalmas vagyonnal rendelkezik, a várostól távol él óriási villájában, amelyet erdő vesz körbe, hogy elrejtse őt a kíváncsi szemek elől. Van a városban is egy luxusapartmanja, de azt csak kalandjai során szokta használni, vagy ha épp nincs kedve hazamenni. Társra nem vágyik, de az élvezeteket nem veti meg, így már rengeteg ágyban megfordult. Egyetlen legjobb barátja van, aki teljesen jól ismeri, ő szokta fedezni, ha valami butaságot csinál, általában ő intézi az ügyeit is. Egyesek úgy gondolják, szolgaként vagy szimpla titkárként tekint rá, pedig ő az, akiben a legjobban megbízik.

Hobby: Szeret sétálni a villájához tartozó hatalmas területen, mely két teljes erdőt is magába foglal. Minden éjszaka új vadra vadászik, aki elűzi a magányosságát az ágyban.

Foglalkozás: Az egyik legnagyobb cég igazgatóhelyettese.

Extrák: Tisztavérű démon, tehát hatalmas ereje van. Rendkívül gyors és erős, látása kiváló, több dolgot is elő tud idézni, ennek csak fantáziája szab határt. Kedvenc fegyvere a kékes fényben úszó kardja, de ezt manapság már egyre ritkábban kell használnia. Öngyógyító képességének köszönhetően sérülései néhány pillanat alatt begyógyulnak, hegek nélkül. Ha rácsöppenti mások apróbb sérüléseire a vérét, akkor azok a sebek szintén eltűnnek. *** Seme *** Van egy tetoválás a hátán, mely elvesztett családját szimbolizálja.

Képinfo: Nem az enyém, deviről szereztem, azt hiszem. (http://)

Engedélyezve: 2017. 06. 25.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:30:17
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).