Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Skyres Vedil Silber (Kitalált karakter)
Kategória: Soul Eater
Feltöltő: Kagemare Ran

Kor: 19

Külső leírás: 165 cm magas és alig 49 kiló. Derékig érő szőke haja és sötét szemei vannak. Jobb felkarjától a laposkáján át egész a nyakáig egy tetoválás húzódik. Fiatal kora ellenére folyton dohányzik.

Jellem: Makacs agresszív, és nem szívesen álszóba másokkal. Magányos farkas típus de bármikor szívesen elegyedik harcba. Egyedül Halálisten mestert tiszteli, és senki mást.

Élettörténet: Árvaházban nőtt fel ikertestvérével Dantéval, és nem ismerték a családjukat. Állítólag Ashura a Démonistennel szemben buktak el. Mikor elég idősek lettek az akadémiára kerültek. Mindketten kasza fegyverek voltak, de nem kaptak maguk mellé más partnert hisz egymás mesterei és fegyverei voltak. Harc közben képesek voltak szerepet cserélni ha úgy hozta a helyzet, és tökéletesen működtek együtt. Elválaszthatatlanok voltak, és mindenkivel jól kijöttek. Kettejük közül Dante volt a megfontoltabb és ő fogta vissza Sky dührohamait, és ő volt aki mindig előcsalogatta a csigaházából húgocskáját. Mindig megosztoztak a lelkeken, de Sky azt akarta hogy bátyából váljon halálkasza. Hisz testvére álma az volt hogy Halálisten Mestert szolgálhassa. Mikor végre megszerezték a kilencvenkilenc démontojássá változott lelket egy boszorkány lelkéért indultak hogy Dante végre halálkaszává változhasson. De sajnos nem úgy sült el mint hitték. A harc során Sky súlyos sérüléseket szenvedett, és hogy megvédje bátya feláldozta magát érte. Ezek után teljesen megváltozott. Már nem érdekelte semmi, jegyei leromlottak, és nem volt hajlandó senkivel társulni. Küldetésekre csak akkor ment ha Halálisten mester küldte. Senki másra nem hallgatott, és nem érdekelte a véleménye. Folyamatosan balhékba keveredett, rászokott a cigarettára, és nem vetette meg az alkoholt sem.

Hobby: Halálkasza szivatása

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Mivel nem hajlandó senkivel társulni megtanult egyedül harcolni. Karjain és lábain, harc közben pengék jelennek meg és azokkal harcol. Gyors és hajlékony, és csak azért edz hogy megbosszulhassa fivére halálát.

Képinfo: A kép nem saját, csak illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 06. 26.

Módosítva: 2017. 06. 25. 16:49:51
Módosította: Kagemare Ran

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).