Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Patrick Breasel
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 26

Külső leírás: 172 cm magas, szinte betegesen vékony a magasságához képest. Gyönyörű arca van, de ez az egyetlen testrésze, melyet nem fedik a mostohaapja által okozott sérülések. Hollófekete haját sokszor belefésüli az arcába, hogy ezzel is elbújhasson a világ elől. Mélykék, szinte fekete szemei vannak, de ha a napfény rávetül, kékesen csillognak. Szinte testének minden porcikáját hegek fedik: vágások, korbácsolások, csikknyomok. Rengetegen megbámulják, ezért is hord szinte minden évszakban hosszú pulóvert és nadrágot, nem keres túl jól, ezért ruháinak nagy része elnyűtt és régies stílusú. Van egy kedvenc fekete sálja, amelyet csak nagyon ritkán vesz le magáról.

Jellem: Nagyon félénk és visszahúzódó, ami nem is csoda a múltját tekintve. Undorítónak tartja magát, de retteg a fájdalomtól, ezért sem képes az öngyilkosságra. Nagyon egyszerű ember, mivel nem tanult sosem, mindenhonnan kívülállónak érzi magát, rengeteg élethelyzetben tapasztalatlan. Elfogadta, hogy ő már boldogtalan lesz hátralévő életében, nem is nagyon akar ezen változtatni. Jól elvan ő a kis világában, ahol nem csinál mást, csak reggeltől estig dolgozik, majd alszik. Szinte sosem kommunikál emberekkel, mert tudja, hogy nem tud választékosan fogalmazni, és nem akarja, hogy még nagyobb nevetség tárgya legyen. Fél az érintésektől, ezért nem is hiszi, hogy lehet neki valaha kapcsolata, hogy egyáltalán akarhatja őt valaki a sebei ellenére is. Magányba száműzte magát, de ha valaki hajlandó rá pár pillanatnál többet figyelni, akkor megláthatja a kedves és odaadó személyiségét. Ő aztán egy légynek sem tudna ártani, már a vitáktól is retteg.

Élettörténet: Még csak öt éves múlt, amikor az édesanyja újraházasodott apja halála után pár évvel. A férj azonban egy rideg ember volt, egy évre rá az édesanyja elhagyta őket, a férfi pedig lezárta őt a pincébe. Eleinte csak verte, így vezette le a stresszt, később szexuálisan is bántalmazta. Először tizenkét évesen próbált öngyilkos lenni, de mostohaapja megakadályozta ebben, sőt egy új hobbit talált ki magának, a korbácsolás már nem volt elég, így hát vagdosni kezdte ő maga a fiút. Az egyetlen testrésze, amihez sosem ért, az az arca volt, szerette nézni a fiú bájos vonásait. Tizenöt borzalmakkal teli év telt el, ám ekkor a pótapja furcsán kezdett viselkedni, elfelejtett dolgokat, szenilis lett. Így történhetett meg, hogy egy nap nyitva felejtette a pince ajtaját, ő pedig ezt kihasználva meg is szökött. A rendőrök elborzadtak a látványon, a bántalmazóját lecsukták, Patrick édesanyja után pedig kutatni kezdtek, ekkor jöttek rá, hogy az anya nem elhagyta őket, a férfi ölte meg és ásta el a kertjükben. Az állam nem tudta, mihez kezdjen vele, hiszen 21 elmúlt, rokonai nem voltak, így hát kijelöltek neki a szegénynegyedben egy apró, egyszobás lakást, és munkát adtak neki. Nincs túl sok életcélja, de fél kárt okozni magában, mert arról mostohája jut az eszébe. Két évig fizetett a kormány egy pszichológusnak, hogy be tudja őt olvasztani a társadalomba, de pár év után úgy döntöttek, nincs már rá szüksége. Napjait jórészt egyedül tengeti a természetben, nem egyedüli eset, hogy megalázzák, de ő csak csendben tűri azt.

Hobby: kacsák etetése a parkbeli tónál, felhők bámulása egy eldugott kis tisztáson

Foglalkozás: szemétszedés / virágültetés a parkban, télen hólapátolás az utcákról

Extrák: Sosem járt iskolába, ezért nem is tud olvasni, de ezt senkinek sem vallotta be. Anyja kiskorában tanítgatta, de mivel ez nem tartott sokáig, nem túl nagy a tudása, a szókincse is elég csekély. A pincében voltak mesekönyvek, azokat nézegette, próbált emlékezni anyja tanítására, de nem sokat tudott felidézni belőle, pár betűt azért ismer. *** Mindig arról álmodozott, hogy eljön érte a szőke herceg és megmenti őt a borzalmak elől. Később lemondott erről, hisz tudta, ez sosem fog megtörténni. *** Uke

Képinfo: Nem az enyém, deviantartról származik. (http://)

Engedélyezve: 2017. 06. 25.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:36:45
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).