Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Colin Dunn
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Chii

Kor: 22

Külső leírás: Igazi szürke kisegér, szinte láthatatlan mások számára. Átlagos magassága van, átlagos testfelépítéssel. Bőre porcelánfehér, nincs rajta semmi kirívó, a laza viseletet kedveli, de nem a szakadt megjelenést. Sötétbarna haja kiemelné tengerkék szemeit, ha nem viselné mindig a kerek szemüvegét, mely elrejti vesébe látó tekintetét. Elég rossz a szeme, ezért is kénytelen viselni mindig viselni a szemüvegét, de ő ezt nem bánja, legalább van mi mögé bújnia. Télen mindig hordja a kedvenc sálját, melyet húgaitól kapott még évekkel ezelőtt Karácsonyra. Ruhái általában használt boltból valóak, hiszen elég kevés pénzből kell megélnie.

Jellem: : Magányos farkas típus, egyetlen barátja sincs, és nem azért, mert olyan szörnyű ember lenne, hanem mert egyszerűen nem tudja őket kezelni. Nagyon visszahúzódó jellem, egyáltalán nem egy társasági ember, nem is érzi jól magát a középpontban. Csendes, jól nevelt, mindenei a könyvek és a tanulás, őt szokás strébernek nevezni. Társai egyszavas jellemzése valószínűleg az unalmas lenne, de egyesek talán még azt sem tudnák, hogy velük jár egy kurzusra az egyetemen. Ha sikerül megnyílnia, akkor egy igazán kedves és segítőkész emberkét ismerhetnek meg benne mások.

Élettörténet: Egy szerényen élő család legidősebb gyermeke, két húga van még, akiket imád. Édesapjuk néhány évvel ezelőtt halt meg rákban, azelőtt sem éltek túl jól, de most még rosszabbá váltak a körülményeik. Colin egyetlen szerencséje, hogy mindig is jól tanult, így ösztöndíjasként vehet részt az egyetemi oktatásban. Mivel kitűnőek az eredményei, valamennyi támogatást is kap az egyetemtől, ebből a pénzből él. Néha elvállal alkalmi munkákat, de tudja, hogy nem romolhatnak a jegyei, különben elveszítené az ösztöndíját, így nem tud túl sokat dolgozni. Ha a hónap végén marad valamennyi megtakarítása, azt hazaküldi édesanyjának és testvéreinek. Jogásznak tanul, ami elsőre talán furcsának hathat a félénk természete miatt, de valójában remek érzéke van ahhoz, hogy átlásson az embereken, ezért sem tudták soha kihasználni őt. Sosem volt még kapcsolata, még csak nem is randizott senkivel, se nővel, se férfival. Nem is igazán gondolkodott még azon, hogy melyik nemet kedveli, ilyenre sosem volt ideje.

Hobby: olvasás, festés

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: Szűz *** Uke

Képinfo: Nem az enyém, deviről szereztem, azt hiszem. (http://)

Engedélyezve: 2017. 06. 25.
2019. 06. 23.

Módosítva: 2019. 06. 22. 23:27:55
Módosította: Chii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).